AllesTegenOngedierte.nl logo

AllesTegenOngedierte.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
AllesTegenOngedierte.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
AllesTegenOngedierte.nl logo
Website
allestegenongedierte.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AllesTegenOngedierte.nl

Op AllesTegenOngedierte.nl vind je alles op het gebied van ongedierte bestrijding. Of je nu een probleem hebt met muizen, insecten of vossen, AllesTegenOngedierte.nl heeft een product waarmee jij de overlast oplost. De webshop levert 7 dagen per week, waardoor je niet lang hoeft te blijven zitten met jouw probleem. Wil jij meer weten over AllesTegenOngedierte.nl voordat je besluit om hier een bestelling te plaatsen? Echte klanten delen hun ervaring met AllesTegenOngedierte.nl op deze pagina. Lees de reviews zodat jij een doordachte keuze maakt om bij AllesTegenOngedierte.nl te bestellen.

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl heeft een zeer ruim assortiment waardoor je voor ieder soort overlast een goede oplossing kunt vinden. Het Nederlandse bedrijf is gevestigd in Nieuwe Pekela en onderdeel van Online Winkelstraat Nederland. Als je een probleem hebt met ongedierte hoef je niet verder te zoeken. In de webshop koop je onder andere muizenvallen, duivenpinnen, een wespenverjager en vliegenverjager. Het uitgebreide assortiment is opgedeeld in praktische categorieën, waardoor het niet moeilijk is om het juiste product te vinden.

Waarom kiezen voor AllesTegenOngedierte.nl

Het is erg prettig winkelen bij AllesTegenOngedierte.nl. De producten zijn makkelijk te vinden door de categorieën en zoekfilters, er zijn ruime bezorg- en betaalopties, je kunt hier veilig winkelen en kiezen voor achteraf betalen. Download de mobiele app voor extra gemak. Voor 22:00 uur besteld is vandaag nog verzonden. Ook bij acute problemen met ongedierte kun je dus snel een bestelling plaatsen bij AllesTegenOngedierte.nl zodat je de oplossing de volgende dag al in huis hebt. Vanaf €49,- wordt jouw bestelling helemaal gratis verzonden.

Is AllesTegenOngedierte.nl betrouwbaar?

Een groot voordeel van shoppen bij AllesTegenOngedierte.nl is dat je kunt kiezen voor achteraf betalen. In dit geval ontvang je pas de rekening van jouw bestelling op het moment dat je deze thuis hebt ontvangen. Lees ook zeker de reviews van andere klanten voordat jij je bestelling plaatst bij AllesTegenOngedierte.nl. Zo kom je veel te weten over dit bedrijf. De webshop verzameld zelf ook reviews en is al door duizenden klanten beoordeeld.

Klantenservice en klachten

Het valt aan te raden om een persoonlijk account aan te maken als je een bestelling plaatst bij AllesTegenOngedierte.nl. In je account kun je gemakkelijk je orderhistorie terugvinden. Heb je vragen of opmerkingen? Dan heb je alle benodigde informatie bij de hand. Bij vragen open je een live chat om direct in contact te komen met een medewerker van AllesTegenOngedierte.nl. Ook is het mogelijk om contact op te nemen via de e-mail of telefonisch.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met AllesTegenOngedierte.nl? Dan zou het geweldig zijn als jij jouw beoordeling over AllesTegenOngedierte.nl achter wilt laten op deze pagina. Je hebt op deze manier anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel wat je vindt van de service van AllesTegenOngedierte.nl, of je jouw bestelling snel in huis had en of het product dat jij had besteld goed werkte. Alvast bedankt voor het delen van jouw AllesTegenOngedierte.nl review.

Reviews over AllesTegenOngedierte.nl

Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
Dierplagenshop.nl logo
Dierplagenshop.nl
2 beoordelingen
9
Tuinbankje.nl logo
Tuinbankje.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop AllesTegenOngedierte.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is AllesTegenOngedierte.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via AllesTegenOngedierte.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

AllesTegenOngedierte.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van allestegenongedierte.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Supersnelle levering prijs kwaliteit etc. Prima!

Een bestelling gedaan voor rattenbestrijding.
Voerboxen met klemmen en lokmiddel.
Levering binnen 24 uur en alles zeer naar wens.

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 29-11-2021
Geschreven door: Kees K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AllesTegenOngedierte.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
Dierplagenshop.nl logo
Dierplagenshop.nl
2 beoordelingen
9
Tuinbankje.nl logo
Tuinbankje.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AllesTegenOngedierte.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AllesTegenOngedierte.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AllesTegenOngedierte.nl actief?

AllesTegenOngedierte.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden , tuin en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AllesTegenOngedierte.nl reviews? Dan kun je naar de website van AllesTegenOngedierte.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie