AlleReizenOp1Site logo

AlleReizenOp1Site ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5 beoordelingen • 8,0
AlleReizenOp1Site logo
AlleReizenOp1Site ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
5 beoordelingen • 8,0
Beoordeling
5 beoordelingen
8
5 sterren
60%
4 sterren
20%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
20%
Bestelproces
8
Service
8
Prijs
8
Levering
8

Gerelateerde bedrijven

Trivago logo Trivago
15 beoordelingen
4,9
Hotelsviva logo Hotelsviva
0 beoordelingen
10
Travelactive logo Travelactive
0 beoordelingen
10

AlleReizenOp1Site ervaringen

Heerlijk onbezorgd op vakantie? Lees hier alle AlleReizenOp1Site ervaringen van andere reizigers en zorg dat je goed voorbereid in zee gaat met AlleReizenOp1Site. Met het ANVR en SGR keurmerk heeft AlleReizenOp1Site een mooie vertrouwbasis om een vakantie te boeken, omdat het enige veiligheid biedt. Toch kan het erg prettig zijn om wat AlleReizenOp1Site ervaringen van andere consumenten door te nemen zodat je zeker weet dat het een goede reisorganisatie is. Lees hier alle AlleReizenOp1Site ervaringen en kijk of AlleReizenOp1Site bij jou past!

Over AlleReizenOp1Site

AlleReizenOp1Site biedt een zeer uigebreid aanbod aan van alle touroperators. Met meer dan 20 jaar samenwerking met touroperators weet AlleReizenOp1Site wat er speelt in de reisbranche en wat er verwacht word van haar reis boekers. Doordat AlleReizenOp1Site een directe boekingsmodule bij de aangesloten touroperators heeft staan altijd de actuele prijzen en beschikbaarheid online waardoor je nooit voor verassingen komt te staan. Een andere mooi bijkomstigheid is dat je bij AlleReizenOp1Site nog een mooie korting krijgt over de gehele reissom. Uiteraard wilt AlleReizenOp1Site er ook voor zorgen dat je verzekerd bent van een verzorgde vakantie en daarom staan er alleen Nederlanse touroperators op die een ANVR en SGR keurmerk hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om met duiste touroperators op vakantie te gaan hier geldt ook dat zij aan duitse touroperator keurmerken als de Alltours en ITS moeten voldoen.

Alleen de beste vakanties bij AlleReizenOp1Site

Ondanks AlleReizenOp1Site niet zelf de reizen organiseert, houdt het wel toezicht op de kwaliteit van de reizen. Je gaat tenslotte niet elke dag op vakantie en een welverdiende rust moet dan ook gewaarborgd worden. Zo zorgt AlleReizenOp1Site ervoor dat er ten alle tijden een goede samenwerking is met de touroperator zodat alles goed verloopt en heeft het de nodige reisadviseurs. Deze reisadviseurs hebben vaak meer dan 20 jaar ervaringen en helpen jou maar te graag aan een top vakantie.

Algemene AlleReizenOp1Site ervaringen

AlleReizenOp1Site is de goedkoopste vakantie aanbieder en dat komt onderandere doordat zij standaard 7% extra korting geven op de vakanties. De prijzen zijn dus ontzettend scherp wat ook een goede reden is om hier te boeken. Omdat de reizen worden afgenomen bij gecertificeerde touroperators hoef jij je over de reis niet druk te maken. Je krijgt dezelfde zorg als dat je rechtstreeks zal boeken bij deze touroperator.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over AlleReizenOp1Site

profielfoto van H.slothouber
H.slothouber
03-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uw reis voor de goedkoopste prijs

Al meerdere keren hier een reis geboekt.
Op het moment van boeken was het voor ons altijd de goedkoopste reisaanbieder.
Ook voor vragen ed kun je terecht telefonisch of via de site chatten.
Alles was eltijd keurig voor elkaar, heb geen enkele klacht.Aangesloten bij SGR en ANVR
Gewoon niet twijfelen maar doen!

profielfoto van Johannes
Johannes
20-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en goedkoop

Ik wou bij TUI boeken, maar ging nog even mijn reis van Kreta bekijken op Allereizenop1site.nl en kwam tot mijn verbazing erachter dat deze toch wat goedkoper was. Inmiddels al op vakantie geweest een weekje en het was echt heerlijk. De prijs was 30 euro goedkoper op een paar honder euro dus dat scheelt toch. Ook was de reis erg lekker en had ik echt geen klachten. En voor your information het was via TUI dat ik de vakantie binnen kreeg :Z

profielfoto van Petra P.
Petra P.
09-03-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Scheelt gewoon veel geld

Las op internet dat het maarliefst 7% scheelt met andere reisaanbieders. Ben gelijk gaan kijken en het scheelt bij ons inderdaad veel geld. Ik heb meteen geboekt en krijg gewoon netjes antwoord van Holland International toen ik bij allereizen had geboekt. Ziet er dus gewoon allemaal goed uit!

profielfoto van Meteren
Meteren
14-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ons vakantie met de herfst geboekt

Onze vakantie hebben wij geboekt via Alle reizen op 1 site en het ging erg gemakkelijk. Ik kende de site niet, maar nadat ik de geschikte vakantie had gevonden ging ik verder zoeken en waren zij hier het goedkoopste. Boeken via de site was een fluitje van een cent.

profielfoto van Alltours? N.
Alltours? N.
03-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Huub

Een reis geboekt bij Alltours via Tjingo, all inclusive. Bij aankomst in het hotel op Gran Canaria bleek dat het hotel gerenoveerd werd. Dit met gevolgd, dat verblijf bij het hotel overdag bijna niet te doen was door de overlast van de herrie van de sloophamers etc. Het hotel was een hotel wat exclusief samenwerkt met Alltours, dus Alltours moest ban de renovatie op de hoogte zijn. Klacht ingediend bij de reisleiding ter plaatse. Na de vakantie klacht ingediend bij Alltours, via Tjingo, dat was begin juni 2017. Na lange tijd en informeren van onze kant, bericht gehad dat onze klacht niet bekend was bij Alltours. Na bemiddeling door Tjingo werd klacht alsnog in behandeling door Altours. Begin november bericht gehad dat een vergoeding overgemaakt zal worden. Bedrag is lager, dan andere hotelgangers kregen na hun klacht. Zij hadden hetzelfde reisbedrag betaald als wij. Al met al vijf maanden na de reis werd de verpeste vakantie afgedaan met een bedragje van ongeveer
€ 160. Voor ons in ieder geval nooit meer Alltours.

Schrijf een review over AlleReizenOp1Site

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Trivago logo Trivago
15 beoordelingen
4,9
Hotelsviva logo Hotelsviva
0 beoordelingen
10
Travelactive logo Travelactive
0 beoordelingen
10