All4Gadgets logo

All4Gadgets reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
All4Gadgets reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4833
All4Gadgets logo
Website
all4gadgets.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen All4Gadgets

Leuke gadgets kopen aan scherpe prijzen, willen we dat niet allemaal. Omdat de vraag hiernaar erg groot is, zijn er ook erg veel aanbieders op die markt actief, en die staan niet allemaal even hoog aangeschreven naar klantenervaring, service en kwaliteit toe. Als jij fan bent van leuke gadgets, wil je natuurlijk wel graag waar voor je geld en wil je weten of het bedrijf waar je wil kopen betrouwbaar is en je levert wat je verwacht. Ben jij op zoek naar de ervaring van andere klanten bij All4Gadgets, lees dan snel verder. Hier kun je namelijk een boel waardevolle informatie vinden over All4Gadgets die je helpt bij het maken van je keuze. Alle beoordelingen en reviews komen van mensen die All4Gadgets al kennen en ermee samengewerkt hebben.

Over All4Gadgets

Het Nederlandse bedrijf All4Gadgets heeft een ervaring van ruim 20 jaar op de markt van gadgets in de meest uiteenlopende categorieën. Gadgets maken mensen het leven makkelijker en aangenamer en dat dit niet eens zoveel geld hoeft te kosten, wil dit bedrijf met hun aanbod graag aan de wereld laten zien. Klantentevredenheid wordt hoog in het vaandel gedragen en om die reden worden bestellingen die voor 18 uur geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden. Voor klanten binnen Nederland neemt All4Gadgets de verzendkosten op zich.

Waarom kiezen voor All4Gadgets?

Bij All4Gadgets kun je terecht voor gadgets in de meest uiteenlopende categorieën zoals huishouden, multimedia, verzorging, elektronica en nog zoveel meer. Niet alleen om het jezelf makkelijker te maken zijn de gadgets waardevol, ze zijn bovendien ook een leuk idee om iemand een origineel en betaalbaar geschenk te geven. Met meer dan 10.000 producten in voorraad kun je hier als klant genieten van een snelle service. Omdat het bedrijf kan rekenen op meer dan 20 jaar slagen ze erin steeds een aanbod te hebben dat beantwoordt aan de vraag van een groot publiek.

Is All4Gadgets betrouwbaar?

All4Gadgets beschikt over het Webshop Keurmerk, wat je als klant een grote zekerheid geeft dat je kunt rekenen op een goede klantenservice en op goede producten. De aanwezigheid op sociale media en de ruime contactmogelijkheden tonen in elk geval aan dat het bedrijf bereikbaarheid voorop stelt en klanten te woord wil staan. Alle contactmogelijkheden staan netjes en overzichtelijk op de website van All4Gadgets aangegeven.

Klantenservice en klachten

Klanten of toekomstige klanten beschikken over ruime contactmogelijkheden om met het team van All4Gadgets in contact te komen. Zo kan via Facebook en Instagram contact gelegd worden, maar zijn ook een telefoonnummer, e-mailadres en adres bekend. Het bedrijf All4Gadgets maakt eveneens gebruik van WhatsApp. De algemene voorwaarden, net als de mogelijkheden tot betalen, retourneren, garantie en herroepingsrecht staan duidelijk op de website zodat je op ieder moment voor iedere vraag of klacht snel aan de juiste informatie kunnen komen.

Wil jij ook beoordelen?

Net als jij deed voor je je eerste aankoop deed bij All4Gadgets zijn ook andere mensen op zoek naar waardevolle informatie en eerlijke reviews en beoordelingen van dit bedrijf. Ook zij willen er zeker van zijn waar te krijgen voor hun geld. Jij kunt hen en ons helpen door het neerschrijven van jouw ervaring met All4Gadgets. Iedere mening, iedere beoordeling en iedere review wordt door ons erg gewaardeerd en we kijken er al naar uit om iets van je te horen. Spring dus snel in je pen en deel jouw persoonlijke ervaring met All4Gadgets.

Reviews over All4Gadgets
Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
18 beoordelingen
5,6
Speelgoedpostorder logo
Speelgoedpostorder
0 beoordelingen
10
Babyslofje-online logo
Babyslofje-online
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over All4Gadgets
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
18 beoordelingen
5,6
Speelgoedpostorder logo
Speelgoedpostorder
0 beoordelingen
10
Babyslofje-online logo
Babyslofje-online
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is All4Gadgets een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over All4Gadgets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is All4Gadgets actief?

All4Gadgets is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de All4Gadgets reviews? Dan kun je naar de website van All4Gadgets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie