alarmed. logo

alarmed. reviews, ervaringen en beoordelingen

alarmed. reviews, ervaringen en beoordelingen
4687
alarmed. logo
Website
alarmed.
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen alarmed.

Alarmed. biedt een slim beveiligingssysteem waarmee je jouw woning voorziet van een passende oplossing. Het is het best geteste alarmsysteem van Nederland. Door een abonnement af te sluiten maak je gebruik van de apparatuur en services, zodat je geen grote investering vooraf hoeft te doen maar je voor een laag bedrag per dag je woning beveiligd. Door de reviews en ervaringen over alarmed. te lezen kom je er achter of deze slimme beveiligingsoplossing bij jouw wensen aansluit. Ben jij benieuwd naar wat anderen te zeggen hebben over alarmed.? Lees dan snel de beoordelingen over alarmed. die wij voor je verzameld hebben op deze pagina.

Over alarmed.

Bij alarmed. vinden ze dat jij vol gemoedsrust moet kunnen leven, genieten en werken. Goede service staat hierbij centraal. Het betrouwbare alarmsysteem wordt geproduceerd in Europa en alle installateurs hebben een gedegen opleiding gehad en zijn gecertificeerd. Bij de meldkamer in Limburg komen alle meldingen binnen en in het geval van onraad is er 24/7 opvolging door politie, ambulance of brandweer. De medewerkers van alarmed. denken graag met je mee, zodat er een transparante en duidelijke samenwerking ontstaat waarbij je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Waarom kiezen voor alarmed.

Alarmed. biedt een slimme totaaloplossing bestaande uit de beste veiligheidsproducten, snelle service en een meldkamer die altijd aan staat met directe aansturing van hulpdiensten. Zo kan jij zorgeloos van huis. Kies bijvoorbeeld voor inbraakbeveiliging, een slimme brandmelder of beveiliging voor buiten. Het alarmsysteem komt met een overzichtelijke app die zelfs werkt via je smartwatch. Zo ben jij altijd en overal op de hoogte van de situatie in en rondom jouw huis of werkplek. Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Nadat de eerste periode is verstreken zijn de diensten maandelijks opzegbaar. Je ontvangt altijd gratis updates en digitale service en de meldkamer in Limburg biedt Live View voor jouw gemoedsrust.

Is alarmed. betrouwbaar?

Het beveiligingsbedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring met het beveiligen van woningen en bedrijven. Het slimme alarmsysteem van alarmed. is 7 jaar achter elkaar uitgeroepen tot beste systeem van Europa. Al meer dan een miljoen woningen en bedrijven zijn beveiligd met het alarmsysteem van alarmed. en dit bedrijf krijgt veel lovende reviews. Lees direct de recensies over alarmed. op deze pagina om een goed beeld te krijgen van de producten en service van dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Op de pagina met veelgestelde vragen kan je zeer veel informatie vinden. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om contact op te nemen met een medewerker. Dit kan bij vragen of opmerkingen of als je op zoek bent naar een persoonlijk advies. Het alarmsysteem is namelijk uit te breiden met diverse modules, zodat er altijd een passende oplossing bij zit voor jouw situatie. Stuur een berichtje via de website of neem telefonisch contact op. Ook is alarmed. te vinden op social media.

Wil jij ook beoordelen?

Is jouw woning of zaak beveiligd met het slimme alarmsysteem van alarmed. en wil jij graag anderen verder helpen bij het maken van hun keuze? Dan stellen wij het op prijs als je jouw beoordeling over alarmed. achter wilt laten. In jouw review kan je vertellen over je ervaring met dit bedrijf, wat je vindt van de installateurs, of je goed geholpen bent bij vragen, je mening over de app en wat je verder nog kwijt wilt. Heb je bijvoorbeeld al eens gebruik moeten maken van de meldkamer? Hoe ging dit in zijn werk? Door jouw review over alarmed. te delen zorg jij ervoor dat mensen die nog twijfelen een weloverwogen keuze kunnen maken. Zo maken we Nederland samen een stukje veiliger!

Reviews over alarmed.
Gerelateerde bedrijven
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
7,3
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
1 beoordeling
9
Tubefittings logo
Tubefittings
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over alarmed.
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
7,3
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
1 beoordeling
9
Tubefittings logo
Tubefittings
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is alarmed. een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over alarmed.. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is alarmed. actief?

alarmed. is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de alarmed. reviews? Dan kun je naar de website van alarmed. gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie