365 Dagen Succesvol logo

365 Dagen Succesvol reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

365 Dagen Succesvol reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4665
365 Dagen Succesvol logo
Website
365 Dagen Succesvol

Reviews en Ervaringen 365 Dagen Succesvol

Heb je interesse in de producten en diensten van 365 Dagen Succesvol? Wellicht wil je vooraleer je online geld spendeert eerst wel weten of het betrouwbaar is en of de kwaliteit zo goed is als ze zelf beweren. De beste manier hiervoor is ervoor zorgen dat je veel informatie verzamelt over het bedrijf en kijken wat andere klanten van hun services vinden. Daarom hebben we deze review voor 365 Dagen Succesvol geschreven zodat je zelf niet urenlang op zoek moet.

Over 365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol is een Nederlandse onderneming opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. Als gevolg van de inspiratie die ze opdeden van de emotionele woorden van Jip Keijzer over het leven, hebben ze zelf als missie om Nederland gelukkig te maken. Te veel mensen zitten vast in een baan of relatie die ze niet willen. Ze zijn niet gelukkig in het leven. Terwijl je niet weet hoeveel tijd je nog rest. Daar willen ze met behulp van online trainingen en stappenplannen verandering in brengen.

Waarom kiezen voor 365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol biedt verschillende diensten producten aan om mensen te helpen gelukkiger te worden in het leven. Zo hebben ze online trainingen, gratis masterclasses en boeken die ze verkopen. Hun programma´s en cursussen zijn opgebouwd volgens bepaalde thema´s. Zo hebben ze online trainingen om financieel onafhankelijk te worden, om om te gaan met rouw, oplossen van slaapproblemen en meditatieprogramma´s. Allemaal met één doel: het welzijn van de mens vergroten.

Is 365 Dagen Succesvol betrouwbaar?

Het bedrijf bestaat al ruim 10 jaar. In die tijd hebben ze al meer dan 150.000 boeken verkocht en 100.000 klanten tevreden gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft een Kvk nummer. Wil je echter via hun website je aansluiten tot hun community of een van hun programma´s, dan kan je veilig betalen op verschillende manieren. Dit kan met Bancontact, Ideal en Apple Pay.

Klantenservice en klachten

Het is moeilijk om een contactpagina te vinden van het bedrijf 365 Dagen Succesvol. Er is geen contactpagina en behalve de linkjes naar hun sociale mediakanalen is het ook niet gemakkelijk om het vestigingsadres te vinden. Pas als je doorklikt naar de betaalpagina zie je een adres en telefoonnummer verschijnen waarop ze te bereiken zijn. Een contactformulier of een mailadres is echter nergens te vinden. Heb je een klacht omtrent een product of bestelling, kan het dus moeilijk zijn om hier een antwoord op te krijgen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al een programma of online training gevolgd bij 365 Dagen Succesvol? Dan horen we graag van je hoe dat is verlopen. Had je iets aan hun stappenplan of was het zijn geld niet waard? We horen graag je ervaring met hen. Help mensen die nog twijfelen een beslissing nemen door een uitgebreide review te schrijven met een beoordeling van 365 Dagen Succesvol.

Reviews over 365 Dagen Succesvol

Gerelateerde bedrijven

Theorie.nl logo
Theorie.nl
2 beoordelingen
8,5
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5
123TinkiAcademy logo
123TinkiAcademy
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met 365 Dagen Succesvol

Het bedrijf 365 Dagen Succesvol is geverifieerd door ons. De webshop 365 Dagen Succesvol is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. 365 Dagen Succesvol is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 365 Dagen Succesvol maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van 365 Dagen Succesvol is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van 365 Dagen Succesvol te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 365 Dagen Succesvol


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Theorie.nl logo
Theorie.nl
2 beoordelingen
8,5
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5
123TinkiAcademy logo
123TinkiAcademy
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 365 Dagen Succesvol een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 365 Dagen Succesvol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 365 Dagen Succesvol actief?

365 Dagen Succesvol is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 365 Dagen Succesvol reviews? Dan kun je naar de website van 365 Dagen Succesvol gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie