1Gezond logo

1Gezond reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
1Gezond reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4157
1Gezond logo
Website
1gezond.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 1Gezond

Gezondheid is iets waar we allemaal de laatste jaren veel meer aandacht aan besteden. We letten op wat we eten en met de juiste voedingssupplementen zorgen we ervoor dat ons lichaam in topconditie kan blijven. Ben jij op zoek naar voedingssupplementen om je dagelijkse eetpatroon mee aan te vullen? En prefereer je dan plantaardige supplementen? Dan is het gamma van 1Gezond misschien wel net wat je zoekt. Als jij aan het twijfelen bent over een aankoop bij 1Gezond kan je op deze webpagina reviews en ervaringen over 1Gezond doornemen. Zo maak jij op basis van de beoordelingen van echte klanten van 1Gezond een juiste inschatting over deze webwinkel. Zo weet je waar je aan toe bent!

Over 1Gezond

1Gezond is een onderneming die gespecialiseerd is in de selectie en ontwikkeling van plantaardige en natuurlijke voedingssupplementen. Zoals de naam van het bedrijf al vertelt staat gezondheid op de eerste plaats. De visie van 1Gezond is dan ook duidelijk: de natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om een gezonde levensstijl aan te houden. En bij 1Gezond kan je de kracht van de natuur gebruiken om zelf een fitter en gezonder mens te worden. Dat betekent ook dat de producten van 1Gezond geen toevoegingen kennen. Ook is er heel wat aandacht voor ecologie en duurzaamheid. Zo mikt 1Gezond specifiek op producten met een lage ecologische voetafdruk, zo werkt het bedrijf met recycleerbare verpakkingen en werkt het magazijn volkomen energie neutraal. Heb je nog vragen over één van de producten of ben je op zoek naar advies? Dan kan je ook altijd terecht bij de klantendienst om een beetje knowhow te stelen!

Waarom kiezen voor 1Gezond?

Bij 1Gezond vind je dus een groot assortiment aan supplementen en producten die 100% natuurlijk gemaakt zijn. Bovendien hebben ze de laatste tijd hun assortiment gevoelig uitgebreid. Zo vind je er niet alleen supplementen voor mensen terug, maar ook een hele lijn supplementen voor dieren. Op de webwinkel vind je categorieën terug als voedingssupplementen, huis & schoonmaak, dieren, accessoires en blog. Je kunt per categorie zoeken, je kunt alfabetisch zoeken of je kunt ook gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Hier kan je op trefwoord meteen juist terecht komen. Heb je een product in jouw winkelmandje gelegd? Dan geniet je bij 1Gezond vanaf een orderbedrag van 50 euro van gratis verzending. De levertijd hangt van product tot product af maar is in de regel 1 à 3 werkdagen na bestelling. Zoals wettelijk verplicht krijg je ook bij 1Gezond de kans om jouw aankoop binnen de 14 dagen zonder opgave van reden retour te sturen.

Is 1Gezond betrouwbaar?

1Gezond is een onderneming die nu al enkele jaren actief is binnen de sector en in die tijd een goede reputatie heeft weten op te bouwen. Bovendien vind je op de website zelf ook heel wat extra informatie over de producten en de werkwijze terug. Zo weet je zeker dat je enkel producten koopt die ook echt ecologisch en duurzaam zijn. Daarnaast beschikt 1Gezond over een eigen klantendienst waar je bij vragen en problemen terecht kunt en vind je op de website heel wat informatie. Je vindt er het adres van 1Gezond, het KvK-nummer, het btw nummer en links naar de sociale media van 1Gezond. Ook betalen kan in een beveiligde onderneming met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de supplementen of producten van 1Gezond? Dan kan je op de webshop heel wat informatie terugvinden onder de FAQ. Als dit niet helpt zijn er ook verschillende manieren om in contact te komen met de klantendienst van 1Gezond. Zo kan je op de webwinkel het contactformulier invullen. Je kunt ook rechtstreeks een mail sturen. De klantendienst reageert altijd binnen de werkdag op vragen en bij problemen. Heb je een klacht? Dan kan het antwoord enkele dagen op zich laten wachten maar ontvang je wel altijd een ontvangstbevestiging.

Wil jij ook beoordelen?

Het spreekt voor zich dat mensen voor ze voedingssupplementen of aanverwanten kopen eerst wat research doen. Heb jij iets te vertellen over 1Gezond? Dan zou het fijn zijn als je dit in de vorm van een review op deze pagina kon doen. Hoe heb jij 1Gezond en hun producten ervaren? Is de kwaliteit van de supplementen goed? Krijg je voldoende informatie bij de aankoop? Verliep de levering naar wens? Heb je enig contact gehad met de klantendienst? Hoe zou je deze onderneming beoordelen?

Reviews over 1Gezond

Gerelateerde bedrijven

Perfecthealth.nl logo
Perfecthealth.nl
2 beoordelingen
8,5
Vitaminesperpost logo
Vitaminesperpost
2 beoordelingen
9
Cabau Lifestyle logo
Cabau Lifestyle
8 beoordelingen
7,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over 1Gezond

Ons team van experts heeft 1Gezond geverifieerd op een aantal punten. De webshop van 1Gezond bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. 1Gezond is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

1Gezond is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van 1gezond.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 1Gezond.

Geplaatst op: 12-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 1Gezond


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Perfecthealth.nl logo
Perfecthealth.nl
2 beoordelingen
8,5
Vitaminesperpost logo
Vitaminesperpost
2 beoordelingen
9
Cabau Lifestyle logo
Cabau Lifestyle
8 beoordelingen
7,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 1Gezond een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 1Gezond. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 1Gezond actief?

1Gezond is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 1Gezond reviews? Dan kun je naar de website van 1Gezond gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie