123TinkiAcademy logo

123TinkiAcademy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
123TinkiAcademy reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2265
123TinkiAcademy logo
Website
123tinki.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 123Tinki

Heb jij ook het beste over voor jouw trouwe viervoeter? Bekijk dan eens de website 123Tinki. Hier kun je als hondenbaasje eenvoudig producten en services voor jouw hond vergelijken. Daarnaast heeft 123Tinki een online hondenopleiding, genaamd 123Tinkiacademy. Lees gauw meer over alle opties van 123Tinki en bekijk eens de reviews van gebruikers. Zij kunnen hier hun ervaringen over de site 123Tinki delen.

Over 123Tinki

123Tinki is opgericht voor hondenliefhebbers. Zij bieden overzicht in het wereldwijdeweb aan hondenproducten. Vaak weet je door het grote aanbod aan hondenvoer, brokjes en speeltjes niet meer wat je nu echt nodig hebt en wat goed is voor jouw hond. 123Tinki helpt je graag een handje. Je kunt namelijk bij 123Tinki hondenproducten vergelijken. De site is eenvoudig ingericht per categorie en je kunt zo zelf snel een product of categorie vergelijken.

Wat 123Tinki uniek maakt, is dat ze een online hondenschool service aanbieden. Wil jij jouw hond beter trainen of ervoor zorgen dat de hond beter luistert? Hiervoor hoef je niet naar een fysieke hondentrainingsschool te gaan. Volg online een cursus bij 123Tinkiacademy en leer jouw hond alle basisvaardigheden aan.

Waarom kiezen voor 123Tinki

Wil jij besparen op de kosten voor de hond? Dan is de site 123Tinki echt iets voor jou. Je kunt hier bijvoorbeeld hondenvoer vergelijken. Je vergelijkt niet alleen op inhoud, maar je kunt ook vergelijken op prijs. Welke webshop biedt jouw gewenste brokken het voordeligst aan en welke voordelige alternatieven van jouw standaard merk bestaan er? 123Tinki maakt het een stuk eenvoudiger om snel en voordelig hondenproducten te bestellen. Door veel producten te vergelijken, kun je heel wat besparen op jouw maandelijkse lasten voor de hond.

Luistert jouw hond niet goed of wil je dat jouw hond beter gedrag vertoond? Een training volgen is dan dé oplossing. Heb je geen tijd om naar een hondenschool te gaan of wil je het liever vanuit huis volgen? Dan is 123Tinki echt iets voor jou. Volg de online cursussen en geniet van 1-op-1 contact met de trainer. Zo kan het gedrag van de hond geanalyseerd worden en kun je hulp op maat ontvangen.

Deze online cursussen voor de hond ( en het baasje ) zijn ook nog eens een stuk voordeliger dan lessen bij de hondenschool. Bespaar op jouw kosten en train alsnog jouw hond. Je kunt bij 123Tinki zelf een cursus of abonnement kiezen. Zo bepaal je zelf de kosten en hoef je na een succesvolle training, niet blijvend kosten te maken.

Is 123Tinki betrouwbaar?

123Tinki is al jarenlang online. De cursussen voor de hond worden online al jarenlang gegeven. Deze worden natuurlijk wel altijd up-to-date gehouden en 123Tinki blijft zich vernieuwen. Ook kun je veilig vergelijken bij 123Tinki. Je bestelt namelijk niet direct bij 123Tinki, maar wordt doorverwezen naar veilige webshops om hondenvoer of andere hondenproducten te bestellen.

Wil je een cursus volgen bij 123Tinki? Dan kun je online veilig betalen voor deze cursussen. Kies zelf hoe je dit het liefste wilt doen. Dit kan gewoon met Ideal door een betaling met jouw bankapp. Ook kun je betalen met creditcard of kun je gebruik maken van online betaalprogramma's zoals Paypal.

Klantenservice en klachten

Weet je niet zeker of jouw hond geschikt is voor een online cursus of heb je last van specifieke gedragsproblemen bij de hond? Je kunt altijd de klantenservice van 123Tinki bellen, wanneer je niet zeker weet of de cursussen passe bij jouw hond. 123Tinki heeft een professioneel team dat alles weet over honden en hun cursussen. Zij kunnen je dus deskundig informeren en advies geven over de cursussen. Bel of vul het contactformulier online in om de klantenservice te bereiken.

laat de cursus niet aan bij jouw hond of lukt het niet om online te betalen voor de cursus? Wanneer er iets mis gaat, is het belangrijk om dit gelijk aan 123Tinki te melden. Klachten horen zij graag zo snel mogelijk. Hoe eerder je laat weten dat er iets niet klopt, des te sneller kan 123Tinki het voor je oplossen. Laat jouw klacht dan ook altijd zo snel mogelijk achter bij de klantenservice van 123Tinki.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij samen met de hond weleens een cursus gevolgd bij 123Tinki? Of heb je bij deze website hondenproducten vergeleken? Laat indien je weleens in contact bent geweest met 123Tinki hier een review met een beoordeling over 123Tinki achter. Wat zijn jouw ervaringen met deze website en zou je de cursussen aanraden aan andere hondenbezitters?

Reviews over 123TinkiAcademy
Gerelateerde bedrijven
Theorie.nl logo
Theorie.nl
2 beoordelingen
8,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met 123TinkiAcademy

Het bedrijf 123TinkiAcademy is geverifieerd door ons. De webshop 123tinki.com is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. 123TinkiAcademy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 123TinkiAcademy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van 123tinki.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van 123tinki.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige klantenservice

Geweldige klantenservice en ongelooflijke producten. Ze waren snel in het opnieuw sturen van een vervanging voor een artikel dat helaas tijdens de verzending lekte. Zo verliefd op deze producten en zeer aan te bevelen.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bram J.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 123TinkiAcademy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Theorie.nl logo
Theorie.nl
2 beoordelingen
8,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123TinkiAcademy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over 123TinkiAcademy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 123TinkiAcademy actief?

123TinkiAcademy is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 123TinkiAcademy reviews? Dan kun je naar de website van 123TinkiAcademy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie