ZoMa Opleidingen logo

ZoMa Opleidingen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ZoMa Opleidingen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4701
ZoMa Opleidingen logo
Website
zoma-opleidingen.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ZoMa Opleidingen

Overweeg je om een spirituele cursus te volgen? Dan kan je terecht bij ZoMa Opleidingen. Het aanbod van het bedrijf is groot waardoor je zeker de ideale opleiding vindt. Maar is ZoMa Opleidingen wel betrouwbaar. En wat zijn de ervaringen met ZoMa Opleidingen? Het antwoord vind je hieronder, want we hebben de ZoMa Opleidingen reviews voor jou verzameld! Door ze door te nemen, kom je te weten of het een goed idee is om bij ZoMa Opleidingen te kopen!

Over ZoMa Opleidingen

Zoma Opleidingen is een bedrijf dat opgericht werd door Marjolein Berendsen. Zij besloot om 20 jaar geleden haar spirituele pad te volgen. In 2009 wou zij ook andere mensen helpen met de ontwikkeling van hun spiritualiteit. Daarom kwam zij met het idee om spirituele opleidingen te geven. Ze richtte Zoma Opleidingen op en begon met het geven van reiki cursussen. Al snel werd het aanbod aan opleidingen sterk uitgebreid.

Al de elementen die Marjolein zelf belangrijk vindt, zijn in de opleidingen geïntrigeerd, waaronder holistisch werken, intuïtie en zijnsoriëntatie. Zoma biedt zowel online als offline cursussen aan. Dus ook als je niet in de buurt woont, kan je bij ZoMa Opleidingen terecht.

Waarom kiezen voor ZoMa Opleidingen

Als jij jezelf spiritueel wil ontwikkelen, kan je bij ZoMa Opleidingen terecht. Er zijn diverse opleidingen om uit te kiezen. Zo kan je een cursus reiki volgen of kiezen voor een opleiding tot holistische therapeut of holistische coach. Er zijn nog een aantal andere mogelijkheden.

Je kan tevens bij ZoMa opleidingen terecht als je niet in de buurt woont, want er zijn online cursussen verkrijgbaar. Ook kan je er spirituele producten kopen op de site zoals een chakrastaaf en een set reiki stenen. Er zijn zowel losse spirituele producten als themapakketten verkrijgbaar. Besluit je om een opleiding tot holistisch therapeut te volgen? Dan krijg je een gratis online cursus erbij ter waarde van 199 euro. Iedereen die er producten koopt voor 100 euro of meer, geniet er ook van gratis verzending.

Is ZoMa Opleidingen betrouwbaar?

De ZoMa beoordelingen zijn doorgaans erg positief. Dat verklapt al dat het een betrouwbaar bedrijf is. Daarnaast zijn de opleidingen allemaal erkend door de KTNO en kan je er via iDeal en andere betrouwbare methoden betalen. Heb je nog je twijfels? Dan is het een goed idee om bij ons de ZoMa Opleidingen ervaringen op onze site door te nemen!

Klantenservice en klachten

In het geval dat je klachten hebt over ZoMa Opleidingen, kan je het bedrijf bereiken via e-mail of telefoon. Neem tevens de 'Vraag en Antwoord' sectie door dat je terugvindt links onderaan de pagina als je nog met vragen zit. De kans is groot dat je daar de nodige info vindt. Je mag het personeel ook altijd contacteren met je vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een opleiding bij ZoMa Opleidingen gevolgd? Laat ons dan weten wat je ervaringen zijn met dit bedrijf. Het maakt niet uit of je tevreden bent of niet, wij stellen je ZoMa Opleiding beoordeling erg op prijs. Aan de hand van jouw eerlijk oordeel kunnen mensen die twijfelen namelijk een betere beslissing maken. Het duurt ook helemaal niet lang om bij ons je ZoMa review achter te laten. aar moet je dus niet mee inzitten!

Reviews over ZoMa Opleidingen
Gerelateerde bedrijven
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met ZoMa Opleidingen

ZoMa Opleidingen is geverifieerd door ons expert team. De webshop ZoMa Opleidingen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ZoMa Opleidingen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ZoMa Opleidingen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ZoMa Opleidingen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van zoma-opleidingen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ZoMa Opleidingen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZoMa Opleidingen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ZoMa Opleidingen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZoMa Opleidingen actief?

ZoMa Opleidingen is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ZoMa Opleidingen reviews? Dan kun je naar de website van ZoMa Opleidingen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie