YourMacStore logo

YourMacStore reviews, ervaringen en beoordelingen

YourMacStore reviews, ervaringen en beoordelingen
4204
YourMacStore logo
Website
YourMacStore
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen YourMacStore

Apple is één van de grootste bedrijven ter wereld en een monument van een naam binnen de technologiesector. De producten van Apple zijn van een hoge kwaliteit, van een uitmuntend design en bieden altijd de nieuwste technologische snufjes aan. Ben jij een echte fanboy of girl of ben je gewoon op zoek naar een kwaliteitsvol product? Dan vind je een ruim assortiment aan Apple producten bij YourMacStore. Wil je ook eerst graag weten of YourMacStore wel een betrouwbare webwinkel is? Dan kan je hier de reviews en beoordelingen van echte klanten van YourMacStore lezen. De ervaringen van echte klanten vertellen je alles wat je moet weten over YourMacStore.

Over YourMacStore

YourMacStore is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Apple producten. Het bedrijf is een onderdeel van Lavador Retail BV en bestaat sinds 2013 toen het opgericht werd door Bram en Jorg. YourMacStore tracht zich te diversifiëren van de concurrentie door een ruim aanbod, door een betrouwbare service en natuurlijk een persoonlijke touch. Zo kan je op eender welk moment terecht bij de klantendienst voor adviezen of om gewoon vragen te beantwoorden. Bovendien is het zo dat ze bij YourMacStore met een eigen voorraad werken. Het gaat hier dus niet om dropshipping of aanverwanten. Op de website vind je bovendien ook een heel aantal blogberichten terug met tips & tricks voor jouw aankopen of over de nieuwtjes bij Apple. Jouw Apple product inruilen voor een korting? Ook dat kan en je vindt zelfs een assortiment refurbished producten bij YourMacStore.

Waarom kiezen voor YourMacStore?

YourMacStore is gespecialiseerd in alles wat met Apple te maken heeft en biedt in de eerste plaats een ruim assortiment aan producten aan. Zo is de webwinkel onderverdeeld in de volgende categorieën: Mac, iPad, iPhone, Watch, Tv & Monitor, accessoires, refurbished, zakelijk en er is natuurlijk ook de sale pagina. Bij YourMacStore vind je dus sowieso het product dat jij nodig hebt. Loopt dat toch iets stroever dan gedacht? Dan kan je op trefwoord zoeken in de handige zoekbalk. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je van gratis verzending vanaf een aankoopbedrag van 100 euro. Ook krijg je een bedenktermijn van 14 dagen en hoef je nooit lang op jouw pakketje te wachten. Bestel je het voor 23.59 uur? Dan kan je jouw Mac of iPhone al de volgende dag thuis verwachten. Bij YourMacStore krijg je een stevige garantie en bovendien een track & trace code zodat je jouw pakketje rustig kunt volgen.

Is YourMacStore betrouwbaar?

YourMacStore bestaat niet alleen al enkele jaren maar heeft ook heel wat aandacht voor persoonlijke service. Zo biedt het bedrijf een eigen klantenservice die op werkdagen bereikbaar is en zo geniet je van een stevige garantie op aankopen. Daarenboven is YourMacStore ook een aangesloten lid van Thuiswinkel Waarborg. Tevens vind je op de website alle nodige bedrijfsinformatie terug zoals onder andere het btw- en het KvK-nummer. YourMacStore is ook aanwezig op sociale media en je kunt er absoluut veilig betalen. De betalingsopties onder een beveiligde verbinding zijn onder andere iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Klarna, ApplePay en ga zo maar door. Ten slotte vind je op de website zelf ook ervaringen van klanten terug. Kortom: er is geen enkele reden om je zorgen te maken.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug op de website? Dan kan je voor vragen, adviezen of klachten de klantendienst van YourMacStore contacteren. Dat kan door een berichtje te sturen per mail, via één van de sociale media profielen of door telefonisch contact op te nemen. Op werkdagen ontvang je op vragen binnen enkele uren een antwoord terug. Heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht rechtstreeks sturen naar YourMacStore of je kunt contact opnemen met Thuiswinkel Waarborg via de dienst bemiddeling. Als deze bemiddelingspoging geen uitkomst biedt dan kan er een geschil ontstaan voor de geschillencommissie die het laatste woord heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar extra ervaringen, reviews en beoordelingen van websites als YourMacStore. Ben jij een klant van YourMacStore of kocht je er in het verleden eens iets? Dan horen wij graag naar wat jij te vertellen hebt. Wat heb je gekocht? Was de prijs marktconform? Hoe zit het met de garantie? Was de levering van jouw aankoop voldoende snel? Ben je tevreden over de kwaliteit? Is de webshop zelf handig opgebouwd? Zou je opnieuw kopen bij YourMacStore of niet?

Gerelateerde bedrijven
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
iPhone-cases.nl logo
iPhone-cases.nl
2 beoordelingen
7
Unbound VR logo
Unbound VR
6 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over YourMacStore
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
iPhone-cases.nl logo
iPhone-cases.nl
2 beoordelingen
7
Unbound VR logo
Unbound VR
6 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is YourMacStore een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over YourMacStore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is YourMacStore actief?

YourMacStore is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de YourMacStore reviews? Dan kun je naar de website van YourMacStore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie