Woonwinkeldiscounter logo

Woonwinkeldiscounter reviews, ervaringen en beoordelingen

Woonwinkeldiscounter reviews, ervaringen en beoordelingen
1247
Woonwinkeldiscounter logo
Website
Woonwinkeldiscounter
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Woonwinkeldiscounter

Voordat jij ergens producten gaat bestellen, wil jij van te voren natuurlijk wel weten of de webwinkel betrouwbaar is. Elke webwinkel vindt zichzelf uiteraard fantastisch, maar het zijn uiteindelijk de klanten die hardnekkige oordelen vellen. Hier lees jij dus ook verschillende ervaringen van consumenten met Woonwinkeldiscounter, zodat je er een goed beeld van kunt krijgen.

Over Woonwinkeldiscounter

Woonwinkeldiscounter is een onderdeel van FIRA wonen. Het is een aparte webwinkel waar enkel outletproducten worden verkocht. Outlet houdt in dat een webwinkel producten verkoopt onder de normale winkelprijs. Het gaat dan om woonwinkelproducten uit een vorig seizoen. Bij Woonwinkeldiscounter koop jij dus altijd de producten tegen een voordelige prijs. De kortingen staan ook aangegeven op de website. Ideaal voor mensen met een beperkt budget.

Waarom kiezen voor woonwinkeldiscounter?

In de vorige alinea bespraken we al even dat Woonwinkeldiscounter ideaal is voor mensen die kwalitatieve woonproducten met korting willen aankopen. Bovendien kun je er ook nog eens profiteren van gratis verzending vanaf €25. Bij Woonwinkeldiscounter geven ze bovendien een laagsteprijsgarantie. Vind jij een bepaald product in een andere webwinkel voor een lagere prijs? Dan geven ze je het verschil terug, plus een waardebon van €2,50! Een andere reden om voor Woonwinkeldiscounter te kiezen, is omdat het assortiment zo uitgebreid is dat je altijd iets vindt wat bij je smaak past.

Is Woonwinkeldiscounter betrouwbaar?

De webwinkel heeft al een flinke naamsbekendheid opgebouwd onder veel consumenten. Je kunt bijvoorbeeld kijken op Sociale Media-pagina's en dan zal je zien dat er zeer veel tevreden klanten zijn. Daardoor kan dus ook geconcludeerd worden dat ze betrouwbaar zijn. Mocht je het dan nog steeds niet vertrouwen: het is ook mogelijk om bij Woonwinkeldiscounter onder rembours te betalen. Dan hoef je pas te betalen zodra het product bij jou is aangeleverd. Zo weet je zeker dat je geen enkel risico loopt.

Klantenservice en klachten

Hoe is het dan met de klantenservice gesteld, vraag jij je misschien af. Een veelgehoorde klacht bij consumenten als het gaat om webwinkels is de volgende: de service is altijd heel goed, tot het moment dat je de transactie hebt voltooid. Dat is helaas een realiteit bij veel webwinkels, maar niet bij Woonwinkeldiscounter. Daar word je vóór de bestelling goed geholpen, maar ook nadat de transactie is afgehandeld. Je kunt er dus terecht voor vrijblijvend advies over specifieke producten. Misschien weet je bijvoorbeeld niet welke bank het beste past bij je woonkamer. De klantenservice helpt je dan graag verder. Mocht je problemen hebben met een bepaald product, ook dan word jij altijd passend geholpen. Je kunt de verschillende recensies van klanten lezen, want dan zal je zien dat dit beeld wordt bevestigd.

Wil jij ook beoordelen?

Het is zeer belangrijk om als consument een beoordeling te geven over webwinkels. Om twee redenen is dit zeer belangrijk. Allereerst help jij er andere consumenten mee. Die krijgen dan een veel beter beeld van Woonwinkeldiscounter. Ze kunnen dan een weloverwogen keuze maken en lopen dan tegen minder mogelijke problemen aan. Maar het is ook ideaal voor de webwinkel zelf. Deze kan zo meer betrouwbaarheid en naam creëren, met als positief gevolg dat ze kunnen groeien en dat is ook weer goed voor de consument.

Reviews over Woonwinkeldiscounter
Gerelateerde bedrijven
MarlieenFelice logo
MarlieenFelice
2 beoordelingen
9
Massa markt logo
Massa markt
1 beoordeling
9
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Kees Smit Tuinmeubelen
8 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Woonwinkeldiscounter

Ons team van experts heeft Woonwinkeldiscounter geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Woonwinkeldiscounter bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Woonwinkeldiscounter is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Woonwinkeldiscounter is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Woonwinkeldiscounter te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Woonwinkeldiscounter.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfect

Mijn bestelling is super goed gelukt! Letters passen perfect op mijn project. Bedankt voor de geweldige klantenservice, die contact heeft opgenomen om ervoor te zorgen dat de bestelling precies zo is verlopen als ik nodig had.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lucas V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Woonwinkeldiscounter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarlieenFelice logo
MarlieenFelice
2 beoordelingen
9
Massa markt logo
Massa markt
1 beoordeling
9
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Kees Smit Tuinmeubelen
8 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Woonwinkeldiscounter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Woonwinkeldiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Woonwinkeldiscounter actief?

Woonwinkeldiscounter is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kunst , meubels , verlichting en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Woonwinkeldiscounter reviews? Dan kun je naar de website van Woonwinkeldiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie