Woonboulevard Poortvliet logo

Woonboulevard Poortvliet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Woonboulevard Poortvliet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2053
Woonboulevard Poortvliet logo
Website
woonboulevardpoortvliet.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Woonboulevard Poortvliet

Je geniet natuurlijk het liefste van een interieur dat perfect in balans is en naadloos aansluit op de laatste trends die er spelen. Hierdoor geniet je net even wat meer van je woning als vrienden komen eten, als je geniet van een goed boek in dat ene fijne hoekje in huis of als je ontwaakt op een heerlijke zondagochtend. Investeren in een interieur van Woonboulevard Poortvliet is daarom een uitstekende keuze. Je leest op deze pagina diverse reviews die andere consumenten achter hebben gelaten over de collectie van Woonboulevard Poortvliet.

Over Woonboulevard Poortvliet

Voor een prachtig en stijlvol interieur ben je bij Woonboulevard Poortvliet aan het juiste adres. Dit bedrijf kent vandaag de dag maar liefst 32 woonwinkels onder hetzelfde dak. Hierdoor shop je moeiteloos een nieuw interieur voor jouw woning. Maar ook voor raamdecoratie en voor het uitzoeken van een nieuwe vloer zit je bij Woonboulevard Poortvliet helemaal goed. Vandaag de dag heeft Woonboulevard Poortvliet meer dan 500 merken in het assortiment opgenomen. Denk hierbij aan merken zoals XOOON, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Henders & Hazel en Feelings.

Waarom kiezen voor Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet biedt een erg ruim assortiment. Zo heb je de keuze uit onder meer fauteuils, tafels, banken en producten voor de slaapkamer. Een fijne lunch of een verfrissend drankje nuttig je bij Brasserie By Bouman. Shop je liever vanaf je tablet, computer of smartphone een nieuw interieur of bepaalde accessoires? In dat geval biedt Woonboulevard Poortvliet een erg veelzijdige webshop, waar je gegarandeerd ook de slag kunt gaan slaan.

Is Woonboulevard Poortvliet betrouwbaar?

Woonboulevard Poortvliet is een erg betrouwbaar merk waar je de leukste producten voor je interieur gaat vinden. Het familiebedrijf bestaat vandaag de dag al meer dan 100 jaar. Hierdoor weet het team als geen ander waar producten van een hoge kwaliteit voor jouw interieur aan moeten voldoen. Ook kun je in de winkel vertrouwen op een erg fijne sfeer, je kunt altijd vertrouwen op advies op maat en erg hangt altijd een erg prettige en ongedwongen sfeer. Het beste van allemaal? Je bent als consument ook nog eens altijd zeker van erg scherpe prijzen. Zo wordt het uitzoeken van een nieuw interieur net even wat leuker.

Klantenservice en klachten

Het uitzoeken van een nieuw interieur doe je misschien maar eens of twee keer in je leven. Daarom moet het meubilair perfect bij jou in de ruimte passen, binnen je budget passen en ook nog eens voor een lange tijd meegaan. Voor vragen over de collectie van Woonboulevard Poortvliet, of voor advies op maat, staat het team van dit bedrijf maar al te graag voor je klaar. Je stelt je vragen door een bezoek te brengen aan de winkel, door het formulier op de website van Woonboulevard Poortvliet in te vullen of door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Geniet je op dit moment al van een interieur dat je hebt gekocht via Woonboulevard Poortvliet? Laat dan je review achter op deze pagina en deel je mening met andere consumenten.

Reviews over Woonboulevard Poortvliet

Gerelateerde bedrijven

Smartphoto logo
Smartphoto
3 beoordelingen
9,7
SecondLuxury logo
SecondLuxury
4 beoordelingen
5,8
Keukencoach logo
Keukencoach
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Woonboulevard Poortvliet

Het bedrijf Woonboulevard Poortvliet is geverifieerd door ons. De webshop woonboulevardpoortvliet.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Woonboulevard Poortvliet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Woonboulevard Poortvliet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Woonboulevard Poortvliet is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van woonboulevardpoortvliet.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Woonboulevard Poortvliet.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewoon goed!

Met dank aan Jacco die twee halve dagen ons geholpen heeft met de nieuwe inrichting van onze woonkamer in onze nieuwbouwwoning!
Tevens bedankt de dames van licht voor de hulp bij het uitzoeken en samenstellen van onze lamp boven de eettafel!
De hele inrichting komt goed samen en het is fijn om thuis te zijn.

Geplaatst op: 16-11-2022
Laatst bewerkt op: 16-11-2022
Geschreven door: Wietske H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Service is perfect

Toen mijn oude bankstel versleten was was ik opzoek naar een nieuwe. Ik ben toen naar wwonboulevard Poortvliet gegaan de mij vriendelijk hebben geholpen. Het kan soms even duren maar het resultaat is altijd perfect.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Natalia B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Woonboulevard Poortvliet


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Smartphoto logo
Smartphoto
3 beoordelingen
9,7
SecondLuxury logo
SecondLuxury
4 beoordelingen
5,8
Keukencoach logo
Keukencoach
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Woonboulevard Poortvliet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Woonboulevard Poortvliet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Woonboulevard Poortvliet actief?

Woonboulevard Poortvliet is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort , tuin , verlichting en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Woonboulevard Poortvliet reviews? Dan kun je naar de website van Woonboulevard Poortvliet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie