WinRAR logo

WinRAR reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
WinRAR reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2448
WinRAR logo
Website
win-rar.com
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en ervaringen WinRAR

WinRAR is een naam die iedereen al wel ooit eens gehoord heeft. Dat betekent echter natuurlijk niet dat je meteen wat het is, hoe het werkt en of WinRAR wel betrouwbaar is. Wat zijn de ervaringen van de klanten van WinRAR met dit stukje software? Hoe beoordelen gebruikers de functionaliteiten van WinRAR? Als jij op zoek bent naar reviews over WinRAR ben je hier aan het juiste adres. We hebben voor jou alle reviews en beoordelingen van WinRAR op deze pagina op een rij gezet. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent.

Over WinRAR

Stel je voor dat je wat bestanden hebt die je over wilt zetten naar een andere drager, maar dat die bestanden gewoon te groot zijn. In een dergelijke situatie kan WinRAR een oplossing bieden. Dit programma is eigenlijk compressiesoftware. Dat betekent dat je grote bestanden kleiner kunt maken of comprimeren en gecomprimeerde bestanden ook terug uit kunt pakken. Dergelijke bestanden worden dan aangeduid met de extensie .rar of .zip. WinRAR zag het levenslicht al in 1995 en is sindsdien geregeld aangepast en upgedate. Met meer dan 500 miljoen gebruikers is WinRAR veruit het meest populaire softwareprogramma voor compressie ter wereld. Op de webshop kan je het programma downloaden en dan staat het meteen op jouw computer. Dat kan in heel wat talen waaronder ook het Nederlands.

Waarom kiezen voor WinRAR?

WinRAR is dus een handig stukje software en is bovendien ook nog eens bijzonder veelzijdig. WinRAR is immers in staat om eender welk bestandstype uit te pakken en te comprimeren. Bovendien kan je als gebruiker ook bestanden voorzien van een encryptie of een back-up. WinRAR is beschikbaar voor elk type besturingssysteem en kan dus zowel gebruikt worden voor Linux, Windows en Macintosh en kan bovendien ook in 32- of 64-bit gedownload worden. Je koopt bij een aankoop het programma en kunt ook WinRAR Maintenance toevoegen wat in principe onderhoud is bij problemen. Daarnaast is het ook mogelijk om WinRAR op een fysieke drager zoals een CD thuis te laten leveren. Betalen kan via PayPal of met de kredietkaart. Zowel Mastercard, American Express als JCB worden aanvaard. Op de webshop zelf vind je naast het product ook een klantenservice terug die je kunt contacteren als je bijvoorbeeld jouw wachtwoordsleutel voor installatie kwijt bent.

Is WinRAR betrouwbaar?

Natuurlijk controleer je liefst eerst even op een website wel betrouwbaar is voor je een aankoop doet. WinRAR is één van de bekendste softwareprogramma’s op de markt en bestaat al meer dan twintig jaar. Dat betekent dat er al een hele geschiedenis van betrouwbaarheid bestaat. Bovendien kan je er ook zeker van zijn dat bij een aankoop op de website jouw persoonsgegevens 100% veilig zijn. De verbinding met de website zelf verloopt via het strenge SSL-protocol en WinRAR won in het verleden al heel wat awards als goed en betrouwbaar programma. Op de website zie je deze allemaal passeren en kan je meteen ook nagaan welke websites WinRAR aanraden. Daarnaast beschikt WinRAR over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij problemen of vragen. WinRAR is dus absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

De eerste stap om te nemen bij vragen of problemen is om de FAQ even door te lezen. Hier staat vraag en antwoord over heel wat installatie- en functionaliteitsproblemen. Vind je hier niet terug wat je nodig hebt? Dan kan je de klantenservice van WinRAR per mail contacteren. Ook als je een klacht hebt of bijvoorbeeld jouw installatiesleutel verloren bent is dit de correcte manier om contact op te nemen. WinRAR maakt zich sterk dat alle mails naar de klantenservice binnen de 48 uur beantwoord worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij WinRAR geïnstalleerd staan op jouw laptop of computer? Dan zijn jouw ervaringen van groot nut voor de bezoekers van deze website. Wat is jouw beoordeling van de gebruikersvriendelijkheid en functionaliteit van WinRAR? Voldoet het programma aan jouw verwachtingen? Heb je ooit contact op moeten nemen met de klantenservice? En zo ja, werd je dan vlot en vriendelijk verder geholpen? Zou je WinRAR opnieuw aankopen of aanraden aan derden? Schrijf op deze pagina jouw review op basis van jouw ervaringen met WinRAR mee. Zo vertel je niet alleen jouw verhaal maar help je potentiële klanten van WinRAR ook een goede beslissing maken.

Reviews over WinRAR
Gerelateerde bedrijven
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met WinRAR

Het bedrijf WinRAR is geverifieerd door ons. De webshop win-rar.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. WinRAR is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. WinRAR maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

WinRAR is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van win-rar.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik gebruik het al jaren

Winrar is meestal een van de eerste programma's die ik installeer op een nieuwe computer omdat het zo'n fijn programma is. Je kunt het gratis gebruiken maar dan krijg je wel vaak een melding dat je proefperiode voorbij is. Hier kan ik prima omheen en voor mij blijft het super!

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zoë W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WinRAR
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WinRAR een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over WinRAR. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WinRAR actief?

WinRAR is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WinRAR reviews? Dan kun je naar de website van WinRAR gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie