SomniShop logo

SomniShop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

SomniShop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3147
SomniShop logo
Website
SomniShop
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen SomniShop

Heb jij last van slaapapneu of snurk je veel? Dan wil jij misschien graag weten welke reviews er geschreven worden over SomniShop. Bij SomniShop koop je verschillende hulpmiddelen tegen snurken en slaapapneu. Wij hebben alle reviews van SomniShop verzameld en voor je op een rij gezet. Deze reviews zijn geschreven door klanten die je voorgingen. Zij delen hun ervaring met je. Lees de reviews door, zodat je daarna kunt beslissen of je ook iets bij SomniShop wilt bestellen.

Over SomniShop

SomniShop is opgericht door de ondernemers Daniel Grätz en Hannes Wakonig in het Duitse stadje Erlangen. Ze bieden oplossingen aan op het gebied van snurken en ademhalingstherapie. Het bedrijf verkoopt producten internationaal, zowel aan klanten als aan bedrijven en praktijken die zich specialiseren in snurken en slaapapneu. Ze hebben ook een webshop in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Finland. Naast de oprichters heeft het bedrijf ook een Medisch-technische adviesraad. Deze raad bestaat onder andere uit tandartsen en artsen. Nieuwe producten worden door de raad beoordeeld. Alleen producten die medisch goedgekeurd zijn, worden door het bedrijf op de markt gebracht. Kwaliteit, goede service en diepgaande productkennis staan hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor SomniShop

SomniShop heeft een ontzettend breed assortiment, zelfs één van de beste productportfolio’s van Europa. Zo vind je in het assortiment onder andere snurkbeugels, neusspreiders, CPAP-maskers en mondstukken tegen snurken. Dankzij de Medisch-technische adviesraad vind je alleen topproducten bij SomniShop. Alle klantenservicemedewerkers zijn intensief geschoold. Ze kunnen je niet alleen van het beste advies voorzien, maar hebben ook nog eens een luisterend oor voor je slaapproblemen. In ongeveer drie tot vier werkdagen heb je je bestelling al in huis en wanneer je voor meer dan 70 euro bestelt, betaal je geen verzendkosten. Toch niet tevreden? SomniShop hanteert een retourbeleid van maar liefst 30 dagen.

Is SomniShop betrouwbaar?

SomniShop bestaat al meer dan vijf jaar en heeft dus best wel wat kennis en ervaring opgebouwd door de jaren heen. Een groot aantal klanten is tevreden over SomniShop. Maar liefst meer dan 100.000 klanten gingen je zelfs al voor. Het bedrijf heeft het Valued Shops keurmerk, ofwel het Europese keurmerk voor webshops. Als klant weet je hierdoor dat alle adresgegevens en contactinformatie gecontroleerd zijn, je 14 dagen bedenktijd hebt en er bij geschillen bemiddeld wordt. Het hoofdkantoor is te vinden in Duitsland, in het plaatsje Heßdorf. Je bestelling kun je op verschillende manieren betalen, onder andere via iDeal, PayPal en Mastercard.

Klantenservice en klachten

Wanneer je graag persoonlijk advies wilt ontvangen of je prangende vragen wilt stellen, kun je contact opnemen met de klantenservice. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen, maar je kunt ook een afspraak bij ze maken om je op locatie te laten adviseren. Het is daarnaast mogelijk om ze een mailtje te sturen of een berichtje via Facebook naar ze te verzenden. Het is niet duidelijk hoelang het duurt voordat je een reactie van ze kunt ontvangen. Je kunt tot slot ook eens kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Vragen over retourneren, betalen en bezorgen zijn hier onder andere al voor je beantwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens iets besteld bij SomniShop? Deel dan jouw mening met anderen door middel van een review. Laat weten hoe jij het bedrijf beoordeeld en op basis waarvan je ze deze beoordeling geeft. Kon je gemakkelijk het juiste product bestellen? Na hoeveel dagen werd je pakketje geleverd? Heb je goed advies gekregen en werkte het product voor jou? Door een review over SomniShop te schrijven, help je andere mensen die nog geen ervaringen hebben met het bedrijf.

Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
Senioren tablet logo
Senioren tablet
1 beoordeling
10
6,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met SomniShop

Ons team van experts heeft SomniShop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SomniShop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SomniShop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SomniShop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van SomniShop te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Verkeerd geleverd product, waardeloze service

Slanghoes besteld. Hoes is circa 10 cm te lang. Er staat bij productomschrijving dat het voor slangen van 180 cm is en het slangkapje 170 cm. De hoes die ik geleverd kreeg was echter 190 cm. Ik wilde het ongebruikt terugsturen vanwege de verkeerd geleverde maat, maar de winkel weigerde dit om hygieneredenen. Er zou volgens hun in de productomschrijving 191 cm staan maar dat staat echt nergens. Erg slecht. Koop hier niet, verkeerd product en waardeloze service.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service.

Het product werkt goed zolang hij het doet.
Na iets meer dan een half jaarvis het product im mijn slaap stukgegaan.
Ervis een stuk losgeschoten.
Gelukkig werd ik optijd wakker.
In een mail werd mij gezegt dat het product een minimale levensduur van 1 jaar tot 1,5 jaar heeft.
Dus wat neerkomt dat er nog garantie opzit.
Nu willen ze er van de klantenservice niks meer van weten en laten ze me in de kou staan.
Zeer jammer van zulke slechte service.

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Chris D.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over SomniShop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
Senioren tablet logo
Senioren tablet
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SomniShop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over SomniShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SomniShop actief?

SomniShop is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SomniShop reviews? Dan kun je naar de website van SomniShop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie