HomeToGo logo

HomeToGo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
HomeToGo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4957
HomeToGo logo
Website
hometogo.nl
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en ervaringen HomeToGo

Niets zo fijn als het boeken van een welverdiende vakantie. Na al je harde werk mag je eindelijk even tot rust komen en kun je de batterijen helemaal opladen. Toch sta je eerst nog voor een moeilijke opdracht, namelijk het vinden van het perfecte vakantieverblijf. Gemotiveerd start je de zoektocht en kom je op de website van HomeToGo terecht. Deze zoekmachine zou voor jou zomaar even de perfecte vakantie kunnen vinden. De mogelijkheden van HomeToGo spreken je wel aan, maar toch wil je er eerst zeker van zijn dat wat je op de website leest ook overeenkomt met de werkelijkheid. De reviews, beoordelingen en ervaringen van andere reizigers kunnen je daar vast en zeker bij helpen. Na het lezen hiervan kun je je een goed beeld vormen van waar HomeToGo voor staat en wat ze voor jou kunnen betekenen. Lees dus snel verder.

Over HomeToGo

HomeToGo werd in 2014 opgericht in het Duitse Berlijn door Patrick Andrae en Wolfgang Heigl. Beide vennoten waren het erover eens dat er op de vakantiemarkt zoveel aanbieders actief zijn dat het voor reizigers onbegonnen werk is om een keuze te maken. Vanuit deze overtuiging gingen ze, met succes overigens, aan de slag om een zoekmachine te ontwerpen die zich specifiek en exclusief op vakantieverblijven richt. Bezoekers van HomeToGo kunnen in geen tijd een keuze maken uit meer dan 3 miljoen aanbiedingen die gefilterd worden vanuit 150 onafhankelijke websites. De website van HomeToGo is beschikbaar in 7 talen en is actief op diverse nationale platformen in Europa en Amerika. De Amerikaanse verwezenlijking was een gevolg van het Europese succes.

Waarom kiezen voor HomeToGo?

Op de website van HomeToGo kun je terecht voor een enorm aanbod aan vakantieverblijven. Met een nadruk op huizen en appartementen wil men een zo breed mogelijk publiek aanspreken dat op zoek is naar het perfecte vakantieverblijf. Het handige aan deze zoekmachine is dat je door gebruik te maken van de aangeboden filters echt heel doelgericht te werk kunt gaan. Zo kun je niet alleen het land van bestemming kiezen, maar kun je ook aangeven welke accommodatie je zoekt, of er een zwembad aanwezig moet zijn, wat de maximale afstand naar de zee mag bedragen en dergelijke meer. Voor mensen die er nog niet helemaal aan uit geraakt zijn, kunnen de tips en populaire bestemmingen hulp bieden. Door het aanmaken van een account kun je op ieder moment je zoekopdrachten raadplegen en opvolgen.

Is HomeToGo betrouwbaar?

Sinds de oprichting in 2014 is het voor HomeToGo allemaal heel snel gegaan. Na de Europese werd ook de Amerikaanse markt veroverd en een dergelijke groei is een mooie indicatie naar de betrouwbaarheid van het bedrijf toe. De website geeft duidelijk aan wat je van HomeToGo mag verwachten en ook de gebruiksvoorwaarden en de werking van de website staan helder, duidelijk en makkelijk vindbaar vermeld.

Klantenservice en klachten

Op de website van HomeToGo vind je een uitgebreide pagina met veelgestelde vragen terug. Deze vragen werden naar onderwerp ingedeeld en laten je toe om zelf al een antwoord te vinden op veel vragen die je kunt hebben. Wie nog verdere vragen heeft of wie meer informatie wil, kan HomeToGo bereiken via e-mail of telefonisch. Handige om te weten is dat je afhankelijk van je eigen land naar een nationaal nummer kunt bellen en ook in je eigen taal verder geholpen wordt. Dit is een service die lang niet alle internationale bedrijven aanbieden, maar HomeToGo dus wel.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij als reiziger al ervaring hebt met HomeToGo, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe vond je de website? Hoe vond je de reis die je uiteindelijk gekozen hebt? Wat zijn je ervaringen met de klantendienst? Het zijn allemaal vragen waar veel mensen een antwoord op zoeken en waar jij het antwoord op kunt geven. Aarzel dus niet om je ervaring te delen met ons en onze lezers, je bewijst er toekomstige reizigers een grote dienst mee. Lezen we snel van je?

Reviews over HomeToGo

Gerelateerde bedrijven

Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over HomeToGo

Ons team van experts heeft HomeToGo geverifieerd op een aantal punten. De webshop van HomeToGo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. HomeToGo is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

HomeToGo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van hometogo.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van HomeToGo.

Geplaatst op: 30-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over HomeToGo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HomeToGo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over HomeToGo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HomeToGo actief?

HomeToGo is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HomeToGo reviews? Dan kun je naar de website van HomeToGo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie