Katoenenko logo

Katoenenko reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Katoenenko reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5055
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Katoenenko

Het bedrijf Katoenenko is geverifieerd door ons. De webshop katoenenko.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Katoenenko is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Katoenenko maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van katoenenko.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van katoenenko.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Katoenenko
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Katoenenko een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Katoenenko. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Katoenenko actief?

Katoenenko is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Katoenenko reviews? Dan kun je naar de website van Katoenenko gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie