Curve logo

Curve reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Curve reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2799
Curve logo
Website
curve.com
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Curve

Zit jouw portemonnee vol met betaalkaarten en raak jij het overzicht kwijt? Curve biedt een handige oplossing en verbindt jouw debet- en creditcards in één. De enige kaart die je bij je moet houden, en de enige pin die je hoeft te onthouden, is die van je Curve kaart. Je profiteert van goede wisselkoersen, ontvangt rewards en hebt altijd inzicht in jouw financiën. Klinkt dit als een oplossing die goed bij jouw wensen past? Lees dan direct de beoordelingen van echte Curve gebruikers die we op deze pagina voor je op een rij hebben gezet. Hierdoor krijg jij een goed beeld van Curve en kun je een weloverwogen beslissing nemen om deze dienst te gaan gebruiken.

Over Curve

Curve is geen bank, maar een app en een betaalkaart. Verbind al jouw kaarten met Curve om het maximale uit jouw financiën te halen. Zo profiteer je van cashback, beloningen en verbluffende wisselkoersen en dat allemaal zonder de tussenkomst van een bank. Curve combineert al je creditcards, debetkaarten en loyaliteitskaarten in één. Je kunt zelfs bonnetjes toevoegen. Dit is dus de enige kaart die je bij je moet houden en de enige pin die je moet onthouden.

Waarom kiezen voor Curve

Verdien 1% cashback op (bijna) alles in de eerste 30 dagen dat je Curve gebruikt. Verwijs vrienden om meer te verdienen. Elke vriend die je naar Curve verwijst, is 30 dagen van cashback waard. Ook reis je goedkoper wanneer je gebruikmaakt van jouw Curve kaart. Je profiteert namelijk van gratis geldopnames en de beste wisselkoersen. Ten slotte is het mogelijk om betalingen te wisselen van de ene kaart naar de andere. Dit is uniek aan Curve en erg handig wanneer je bijvoorbeeld met de verkeerde kaart hebt afgerekend of wat cash vrij moet maken door een betaling te verplaatsen van je betaalrekening naar een creditcard.

Is Curve betrouwbaar?

Curve is een innovatieve start-up waar al veel aandacht aan besteed is in de pers. Van The Wall Street Journal tot Forbes, iedereen is enthousiast over de mogelijkheden dat Curve biedt. Curve OS Ltd is geregistreerd in Engeland en Wales. Wanneer je de app download kun je direct beoordelingen van gebruikers lezen. Ook hebben wij op deze pagina Curve reviews op een rij gezet, zodat jij kunt beoordelen of je gebruik wilt maken van deze revolutionaire manier van betalen.

Klantenservice en klachten

Dit bedrijf is volledig online. Als je een vraag hebt, kun je het antwoord hierop dan ook vinden op de website. In de help-sectie vind je onder andere informatie over het gebruik van de app en betaalkaart, de features van Curve, de veiligheid van de dienst en de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice wanneer je er niet uit komt. Type je vraag in de chatfunctie, samen met je naam en e-mailadres en eventuele screenshots, en er komt zo snel mogelijk een medewerker bij je terug om je verder te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van Curve? Laat dan weten wat je vindt van deze betaalmethode en help anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld hoeveel geld je bespaart met de cashback functie, wat je vindt van de gebruiksvriendelijkheid van de app en of je snel antwoord hebt gekregen op jouw vragen. Wat vind jij het beste van Curve? En wat zijn eventuele minpunten? Door jouw mening te delen verstrek je veel waardevolle informatie. Alvast bedankt!

Reviews over Curve

Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Curve

Curve is geverifieerd door ons expert team. De webshop Curve bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Curve lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Curve. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van curve.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van curve.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer gemakkelijk

Ik heb de kaart besteld en deze was binnen een week bij mij thuis geleverd. Hiermee heb ik al mijn betaalpassen en creditcards samengevoegd. Dit kon supergemakkelijk via de app. Je kunt dan altijd makkelijk betalen met de zelfde pas door dit in de app te selecteren.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fem H.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Curve


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Curve een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Curve. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Curve actief?

Curve is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Curve reviews? Dan kun je naar de website van Curve gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie