Sfeerlampen.nl logo

Sfeerlampen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sfeerlampen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4763
Sfeerlampen.nl logo
Website
sfeerlampen.nl
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Sfeerlampen.nl

Lampen bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in je woning. Het is dan ook zeker belangrijk om goed na te denken over je keus. In een slaapkamer hang je totaal andere lampen dan in een hal, een woonkamer of een badkamer. Het is prettig om via een webshop op je gemakje de mogelijkheden te bekijken. Bestel je online, dan wil je natuurlijk wel dat het in orde is met allerlei voorwaarden. Denk daarbij aan de betaalmethoden, gratis verzenden, een goede mogelijkheid om retour te kunnen zenden en een fijne klantenservice. Vraag je jezelf af hoe dit zit bij Sfeerlampen.nl? Bekijk dan de reviews van andere klanten. Consumenten die eerder een lamp bestelden bij Sfeerlampen.nl kunnen jou goed vertellen wat hun ervaring is met dit bedrijf. De recensies zijn al door ons samengevat en op een rijtje gezet. Bekijk de beoordelingen van anderen en beslis vervolgens of jij wel of niet bij deze shop je lampen wilt bestellen.

Over Sfeerlampen.nl

Sfeerlampen is een Nederlandse webshop. Je kunt er terecht voor lampen en licht. Je vindt in deze shop alles wat je maar nodig hebt voor je huis op het gebied van verlichting. Denk hierbij aan tafellampen, vloerlampen, wandlampen enzovoort. Sfeerlampen geeft aan altijd de scherpste prijzen te bieden.

Waarom kiezen voor Sfeerlampen.nl

Er zijn zowel shops waar je je lampen en verlichting kunt bestellen. Waarom zou jij dan net kiezen voor Sfeerlampen.nl? Nu, daar zijn zeker een aantal redenen voor te noemen. In de eerste plaats zie je duidelijk dat dit een webshop is die voor iedereen een goede verlichting mogelijk wil maken. Er is in alle prijsklassen wel iets leuks te vinden en je profiteert altijd van de laagste prijs garantie. Verder is het verzenden gratis wanneer je bestelt voor 50 euro of meer. Bij verlichting moet dat tenslotte al snel lukken. Ook de uitgebreide collectie sfeerlampen is een prettig kenmerk van deze online winkel. Zo is er voor elke setting en voor ieder interieur wel een passend model te vinden. Er is ook een handige keuzehulp op de site aanwezig. En koop je je lampen het liefst zo voordelig mogelijk, dan is het een aanrader om een kijkje te nemen bij de outlet.

Is Sfeerlampen.nl betrouwbaar?

Sfeerlampen.nl is zeker een betrouwbare webshop. Je betaalt zoals jij dat wenst in een beveiligde omgeving. De klantenservice is maar liefst 7 dagen per week bereikbaar. Kijk je dan ook nog even naar de recensies van klanten, dan ontdek je al snel dat je hier zeker te maken hebt met een winkel die betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

De klantenservice geeft aan 7 dagen per week bereikbaar te zijn. Er is echter geen telefoonnummer aanwezig op de website. Wel zijn er enorm veel vragen al beantwoord bij de veelgestelde vragen. De antwoorden zijn helder en duidelijk, dus vaak zal je op die manier al een antwoord op je vraag krijgen. Wil je echter een klacht indienen of heb je een vraag die niet op de site beantwoord is, dan moet je gebruik maken van het contactformulier. Je kunt er vanuit gaan dat je snel een reactie terug krijgt. Het is natuurlijk wel jammer dat je niet even snel kunt bellen of chatten. Wel is het nog een optie om even via Facebook of Instagram een berichtje te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Sfeerlampen.nl? Kocht je bij deze shop een heel aantal lampen voor je woning? Of was het voor jou eens maar nooit meer? Misschien had je een klacht die niet naar tevredenheid is opgelost. Andere consumenten zijn heel benieuwd naar jouw persoonlijke beoordeling van deze online winkel. Het is erg fijn als je een review wilt schrijven met daarin jouw ervaringen. Hoe vond je het gaan met het bestellen en waren de lampen snel in huis? Wellicht heb je contact gezocht met de klantenservice en kun je in je recensie iets vertellen over die ervaring. Schrijf je bevindingen op en weet dat je andere klanten op die manier een hele goede dienst bewijst.

Reviews over Sfeerlampen.nl

Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Sfeerlampen.nl

Het bedrijf Sfeerlampen.nl is geverifieerd door ons. De webshop sfeerlampen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sfeerlampen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sfeerlampen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Sfeerlampen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van sfeerlampen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sfeerlampen.nl.

Geplaatst op: 21-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sfeerlampen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sfeerlampen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sfeerlampen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sfeerlampen.nl actief?

Sfeerlampen.nl is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sfeerlampen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Sfeerlampen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie