Weightworld.nl logo

Weightworld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Weightworld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
601
Weightworld.nl logo
Website
weightworld.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Weightworld.nl

Voor je online aankopen gaat doen is het niet meer dan logisch dat je eerst even controleert of de website in kwestie wel te vertrouwen valt. Je wilt natuurlijk geen aankoop doen om deze dan niet te ontvangen of een minderwaardig product in de bus te krijgen. Ben jij dergelijke research aan het doen over Weightworld.nl? Dan ben je exact waar je moet zijn. Op deze website hebben wij voor jou de reviews en beoordelingen van Weightworld.nl op een rijtje gezet. Neem ze even rustig door en vorm zo zelf een oordeel op basis van echte ervaringen van echte klanten van Weightworld.nl.

Over Weightworld.nl

Weightworld.nl is een onderdeel van wereldwijde gigant Comfort Click en werd reeds opgericht in 2005. Het is in de eerste plaats een webshop die gericht is op voeding en supplementen die een rol spelen of kunnen spelen bij gewicht. Dan denk je in de eerste plaats natuurlijk aan gewichtsverlies, maar ook voor een gewichtstoename kan je op Weightworld.nl producten terugvinden. De specialisatie ligt daarbij in de eerste plaats op natuurlijke producten. Heb je eigenlijk niets te bestellen? Zelfs dan nog kan je op Weightworld.nl wel je ei kwijt. Je vindt er immers ook heel wat video’s en adviezen wat betreft levensstijl en frame of mind op terug. De kernwaarden van Weightworld.nl zijn vertrouwen en betrouwbaarheid. Dat uit zich in de eerste plaats in het leveren van kwalitatieve producten, maar ook bijvoorbeeld in aandacht voor discrete verpakkingen. Niemand anders moet immers weten wat jij besteld hebt. Opvallend daarbij is dat Weightworld.nl absoluut geen wonderen claimt na het gebruik van hun producten. De werkzaamheid van producten hangt af van persoon tot persoon en wondermiddelen bestaan niet. Een eerlijke en verfrissende aanpak.

Waarom kiezen voor Weightworld.nl?

Weightworld.nl is dus een webshop en website die vooral de focus legt op fitness, gezondheid en supplementen. Het volledige productaanbod kan je dan ook ruwweg in één van die drie categorieën plaatsen. Zelfs maken ze een onderscheid tussen vijf grote productcategorieën. Eerst en vooral zijn er de zogenaamde superfoods. Deze superfoods zijn al een tijdje een echte rage en het komt neer op voedsel dat heel wat voedingsstoffen bevat en goed zou zijn voor de gezondheid. Een typisch voorbeeld ervan is Acai of groene thee. Een tweede categorie is welzijn dat op zijn beurt is opgedeeld in verschillende subcategorieën. Denk hierbij aan producten voor een detox, voor het versterken van het immuunsysteem, .etc. De categorie gewichtsverlies biedt zaken zoals afslankpleisters, eetlustremmers, metabolisme boosters en vetverbranders. Vaak geniet je in deze categorie bovendien van een geld terug garantie! Ga je graag fitnessen? Dan moet je bij de 4de productcategorie zijn voor aminozuren, proteïne en nog veel meer aanvullende producten. Ten slotte is er ook nog een categorie voedingsbehoeften. Ben je specifiek op zoek naar vegan producten of bijvoorbeeld een keto dieet? Dan is dit waar je moet zijn.

Is Weightworld.nl betrouwbaar?

Op de vraag of Weightworld.nl betrouwbaar is kan een heel kort antwoord gegeven worden: ja. De website maakt in de eerste plaats geen beloftes die niet waargemaakt kunnen worden door de producten. Daarenboven vind je heel vlot alle bedrijfsgegevens terug, een uitgebreide FAQ en een klantenservice die je op verschillende manieren kunt bereiken. Weightworld.nl bestaat al eventjes en heeft in die tijd dan ook een sterke reputatie opgebouwd. Zo worden alle klantgegevens door een veilige encryptie beschermd en zijn ze sinds 2017 geldig lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Dat betekent dat ze de algemene voorwaarden van het keurmerk onderschrijven en je bij geschillen en problemen ook bij de Stichting Webshop Keurmerk terecht kunt.

Klantenservice en klachten

Weightworld.nl zet in op klanttevredenheid en dat valt eraan te zien. Zo is er een klantenservice die elke weekdag tijdens de kantooruren telefonisch bereikbaar is. Zo is er een live chat en is het ook een optie om een mail te sturen. Heb je een klacht over een bestelling of over iets anders van Weightworld.nl? Dan kan je zelfs gewoon terecht op de aparte pagina genaamd klachtenpagina. Weightworld.nl reageert op elke klacht binnen de 2 weken. Is dat nog niet voldoende? Dan kan je door hun lidmaatschap bij de Stichting Webshop Keurmerk ook je rechtstreeks tot de Stichting wenden.

Wil jij ook beoordelen?

Ooit al eens een product van Weightworld.nl besteld? En is dat dan bevallen of was het een ervaring om nooit meer te herbeleven? Wij zijn op zoek naar jouw verhaal en jouw ervaringen. Laat hier een review achter over Weightworld.nl en help iemand anders verder!

Reviews over Weightworld.nl
Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
33 beoordelingen
5,0
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
6,9
17% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over Weightworld.nl

Weightworld.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Weightworld.nl bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Weightworld.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Weightworld.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Weightworld.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van weightworld.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Weightworld.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een waardeloze troep!!

Ik heb voor mijn hond de allergie pillen gekocht en de digestive support. De allergieën zijn alleen maar erger geworden hij zit onder de korsten krabt zich suf en schuurt overal tegenaan. Zijn ontlasting is mega hard waardoor hij nog amper kan poepen ja een keiharde keutel. Hij gaat wel 10 x zitten om te poepen maar er komt niks begint gewoon te piepen van de pijn omdat het niet lukt!! WTF is dit voor zooi. Nooit maar dan ook nooit meer voor mij dus mensen wees gewaarschuwd koop dit NIET!! Ik kan naar de dierenarts met mn hond!! Bedankt

Geplaatst op: 22-09-2023
Laatst bewerkt op: 22-09-2023
Geschreven door: Heleen H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos.

Mijn idealbetaling ging fout en toch mijn geld afgeschreven!
Een bestelling gedaan van 37euro. Na de betaling geen enkele bevestiging ontvangen en mijn geld wel afgeschreven! Omdat ze geen enkele info hebben over de afschrijving of bestelling sturen ze mij naar Klarna en Mollie. Die doen ook niets voor mij.
Mijn geld is nu al meer dan 2mnd zoek en Weightworld beloofd van alles maar doen niets. Geen enkele toenadering. Mijn bankafschrift vinden ze ook niet voldoende!
Dus koop niets bij hun webshop. Je kan zomaar je geld kwijt zijn.
Er zijn genoeg andere websites. Dus neem niet het risico.
Ik zal ook op andere review-sites potentiële kopers waren voor de waardeloze service.

Geplaatst op: 24-06-2023
Laatst bewerkt op: 24-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Kleine lettertjes lezen alvorens te bestellen

Resveratrol besteld. Blijkt dat de vermelde 250mg pas wordt gehaald als je 2 doses neemt. Dus de 60 pilletjes is niet genoeg voor 60 dagen, maar voor 30 dagen.

Ik noem dit misleidende informatie bij de product informatie.
Zou hier niet nogmaals bestellen, maar gewoon bij Holland & Barrett. Nog goedkoper ook, blijkt na berekening van 30 doses ipv 60.

Geplaatst op: 21-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ems billentrainer gekocht. Had dit apparaat vaker bij andere sites gekocht. Ben bekend met de werking. 1. Apparaat bijna 2x zo duur als de site waar ik in het verleden bestelde, maar die had dit specifieke apparaat niet meer. 2. Deed niets. Ene deel geladen, lampje brandde oranje. Afstandsbediening verschillende batterijen geprobeerd, maar reageerde niet. Gemaild en of ik even een video kon maken? Wat valt er te zien aan een lampje dat brand en een apparaat wat niet reageert. Het doet niets, zinloze aktie om video te maken. Ik wil het gewoon retourneren en mijn geld terug. Men blijft hameren op een video. Wat een slechte Klantenservice! Heb het in prullenbak gegooid en koop er nooit meer wat.

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Zie vorige review mbt video. Dit is score=> vette 0

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Enorm assortiment

Het bestellen gaat erg gemakkelijk en snel. Het betalen ging ook erg gemakkelijk en de levering was super snel. Er is een enorm assortiment en een zeer goede omschrijving van de producten.

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pascal J.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Weightworld.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
33 beoordelingen
5,0
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Weightworld.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Weightworld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Weightworld.nl actief?

Weightworld.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen , vitamines en voedingssupplementen en voedingsadvies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Weightworld.nl reviews? Dan kun je naar de website van Weightworld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie