VitaSup logo

VitaSup reviews, ervaringen en beoordelingen

VitaSup reviews, ervaringen en beoordelingen
1064
VitaSup logo
Website
VitaSup

Reviews en ervaringen VitaSup

Zoek je een manier om snel wat gewicht kwijt te raken en denk je dat je met een ontgiftingskuur een snelle start maakt? Dan heeft de webshop VitaSup een interessant product voor je. Met behulp van de capsules van VitaSup versnel je de stofwisseling, ontgift je het lichaam, verbrand je het buikvet en verlies je meteen al vele kilo’s. Ja, ja zul je nu denken. Maar wat als het nu echt hét product is om je een heel eind op weg te helpen? Lees onze reviews en krijg antwoord op je vraag of de capsules van VitaSup jou werkelijk op weg helpen naar je droomfiguur of dat het wishfull thinking is dat zo’n wondermiddel bestaat en jij geen gewicht, maar alleen geld kwijt bent geraakt. De recensies op onze website van mensen die je de VitaSup capsules hebben gebruikt, zullen je helpen een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet gebruik te maken van de capsules van VitaSup.

Over VitaSup

VitaSup is een online bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van voedingssupplementen. Je kunt bij VitaSup online een 30-daagse of 60-daagse VitaSup Detox afslankkuur bestellen, bestaande uit respectievelijk 30 capsules of 60 capsules. Met deze kuur reinig je het lichaam. Overtollig vet verdwijnt en door het afvoeren van schadelijke afvalstoffen voel jij je energieker dan ooit. Het is geschikt voor mannen en vrouwen. De capsules worden geleverd met een handleiding.

Waarom kiezen voor VitaSup?

Als je wilt afvallen is het slim om je lichaam te ontdoen van afvalstoffen en gifstoffen. Het zorgt ervoor dat je jezelf fitter voelt, het versnelt je stofwisseling en vetverbranding. Daarmee val je uiteindelijk sneller af. VitaSup is een capsule met speciale ingrediënten die helpen bij het ontgiften en afslanken. Je mag de capsules van VitaSup 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je het geld terug.

Is VitaSup betrouwbaar?

VitaSup BV is gevestigd in Hengelo. Het bedrijf verkoopt ook andere supplementen via de webshop Maatjelichter.com. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren als je je bedenkt. Je mag alleen ongeopende verpakkingen terugsturen. Je bestelling kun je op verschillende manieren betalen: via iDeal, PayPal, Klarna (achteraf betalen) en Bancontact/Mister Cash.

Klantenservice en klachten VitaSup

Heb je vragen over het gebruik van de capsules van VitaSup, neem dan contact op met de klantenservice. Je kunt ze bellen of gebruik maken van het online contactformulier. Op de website van VitaSup vind je alle informatie in de algemene voorwaarden met betrekking tot de prijs, levering, garantie, betalingswijze van het product van de website.

Wil jij VitaSup beoordelen?

Heb jij de capsules van VitaSup uitgeprobeerd en heb je er het gewenste resultaat mee geboekt? Heb jij gebruik gemaakt van de garantie om je geld terug te krijgen, omdat je niet tevreden was met het resultaat? Hoe is dat bevallen? We zouden het zeer op prijs stellen als jij je ervaring in een review op onze website achterlaat. Daarmee help jij anderen die op zoek zijn naar een serieuze oplossing voor gewichtsverlies of om zich fitter te voelen een weldoordachte keuze maken om wel of niet een bestelling bij VitaSup te plaatsen. Jouw beoordeling wordt door heel veel mensen zeer gewaardeerd.

Reviews over VitaSup
Gerelateerde bedrijven
Perfecthealth.nl logo
Perfecthealth.nl
2 beoordelingen
8,5
Free Choice logo
Free Choice
4 beoordelingen
9,3
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over VitaSup

VitaSup is geverifieerd door ons expert team. De webshop VitaSup bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VitaSup lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VitaSup. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van VitaSup is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van VitaSup te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VitaSup.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik kreeg mijn bestelling niet !!!!

Dag ,

Ik zou graag hebben dat u mij contacteert ivm een bestelling die ik deed
ik betaalde correct maar nog steeds wacht ik op mijn producten .. begin beetje argwaan te krijgen ! I

04863090704
of per mail !!

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabel B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters dat is vitasup

Ik heb 1 produkt gekocht en krijg nu maandelijks een factuur omdat ik zogezegd een maandelijks abonnement heb afgesloten waar ik niets van weet en als ik niet betaal halen ze het gewoon van mijn rekening en als ik een mail stuur krijg ik geen antwoord

Geplaatst op: 06-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede ervaringen

Ik heb tot nu toe alleen nog maar goede ervaring gehad en merkte ook zeker dat de pillen perfect wertke! Ik heb nu meer producten besteld en ben benieuwd of die ook werken maar ik heb er al een goed gevoel over.

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Keano G.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VitaSup
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Perfecthealth.nl logo
Perfecthealth.nl
2 beoordelingen
8,5
Free Choice logo
Free Choice
4 beoordelingen
9,3
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VitaSup een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over VitaSup. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VitaSup actief?

VitaSup is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VitaSup reviews? Dan kun je naar de website van VitaSup gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie