Vipio logo

Vipio reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vipio reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Vipio logo
Website
Vipio
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Vipio

Heb je zin om eens een keer uit je comfortzone te stappen? Iets bijzonders boeken bij Vipio? Je wilt weleens slapen in een hijskraan of in een tourbus? Bij Vipio vind je de meest bizarre overnachtingsmogelijkheden. Hoeveel zin je er ook al in hebt, hoe staat het echter met de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit bedrijf? Klopt alle informatie die je leest op de website? Is alles ook echt veilig en hoe word je te woord gestaan door de medewerkers van Vipio? Als je voor het eerst ergens reserveert, kun je allerlei vragen hebben. Dat is heel begrijpelijk. Daarom verzamelden wij reviews over Vipio. We hebben ze handig voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij weloverwogen een beslissing nemen of je wel of geen reservering doet bij deze organisatie.

Over Vipio

Vipio is de grootste website voor het boeken van unieke en bijzondere vakanties en overnachtingen in België en Nederland. De overnachtingen die je hier boekt zorgen voor onvergetelijke ervaringen. Er zijn tal van accommodaties te boeken. Zoek je echt iets unieks, dan vind je hier al snel iets van je gading. Vipio stelt een aantal eisen aan de accommodaties die ze verhuren. Het moet gaan om een bijzonder soort accommodatie, een bijzondere ligging, een bijzondere historie of een bijzonder interieur. Je kunt deze overnachtingen of vakanties direct via de site boeken, maar het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor de veiling. Vipio is opgericht door Schoenmakers, Borgman en van Deursen. Schoenmakers is ook de oprichter van Catawiki. Ze werken samen met een team van gedreven specialisten die er echt een neusje voor hebben om de meest bijzondere overnachtingen te vinden.

Waarom kiezen voor Vipio

Er is bijzonder veel keus als het gaat om overnachtingen en vakanties die je kunt boeken bij Vipio. Denk hierbij onder meer aan slapen in een boom of op het water. Een vakantie beleven in een kasteel of in een pipowagen. Of wat denk je van een molen of een echte treinwagon? Je kunt zelfs slapen in een druivenkas of in een drijvend en varend huisje. Ben je prijsbewust, dan zit je bij dit bedrijf helemaal goed. De prijzen die zij vragen voor de accommodaties zijn de laagste die je op internet kunt vinden. Als je van Vipio een boekingsbevestiging ontvangt, vind je op deze bevestiging altijd het telefoonnummer van de verhuurder. Dat is belangrijke informatie. Heb je namelijk vragen over de accommodatie of is er tijdens de overnachting iets niet in orde, dan is dat het telefoonnummer waar je mee belt.

Is Vipio betrouwbaar?

Vipio is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Verder is het een feit dat Vipio de grootste aanbieder van bijzondere overnachtingen in heel Nederland en België is. De betrouwbaarheid is op deze manier overduidelijk bewezen. Tel daar de vele positieve beoordelingen van eerdere gasten bij op en je weet dat je met gerust hart ook mee kunt doen aan een veiling of direct een accommodatie kunt boeken. Wil je meedoen met een veiling, dan is het nodig om eerst jezelf te registreren. Je hebt te maken met een veilige verbinding, dus de betrouwbaarheid is gewaarborgd. Je kunt daarna een bod uitbrengen. Ben je overboden, dan ontvang je daar meteen een e-mail over.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over een veiling, een boeking of een bepaalde accommodatie, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. De kans is groot dat je hier ook jouw vraag tegenkomt en dat het probleempje meteen is opgelost. Wil je toch contact met de klantenservice, dan vind je op de website een contactformulier. Dat vul je in en je kiest voor verzenden. Binnen 48 uur ontvang je een reactie terug van een van de medewerkers van Vipio. Je kunt dit bedrijf ook volgen via diverse kanalen op de Sociale Media. Via Facebook kun je een berichtje sturen en je leest daar ook het e-mailadres van dit bedrijf. Gaat het om vragen die je hebt tijdens de overnachting, dan neem je contact op met de betreffende verhuurder.

Wil jij ook beoordelen?

Droomde jij al eens de mooiste dromen boven in een hijskraan? Sliep je als een roos in een kasteel of een vuurtoren? Schrijf hiervan een beoordeling en laat andere mensen weten wat jouw ervaringen met Vipio zijn. Deed je mee met een veiling of boekte je direct? Hoe werkte dat? Jouw recensie geeft andere mensen een goed beeld van dit bedrijf.

Reviews over Vipio

Gerelateerde bedrijven

Villapark de Weerribben logo
Villapark de Weerribben
2 beoordelingen
9
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Francevilla logo
Francevilla
2 beoordelingen
9
7,8
72% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Vipio

Het bedrijf Vipio is geverifieerd door ons. De webshop Vipio is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. Vipio is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vipio maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Vipio is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Vipio. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vipio.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Idioot duur

Voor veel geld een bed and breakfast geboekt op de ss Rotterdam. Bleek dat we voor 15 euro parkeergeld moesten betalen, 28 euro voor een rondleiding (anders kun je alleen naar het restaurant) en ook nog eens 10 euro toeristenbelasting. Belachelijk! Boeken via de ss Rotterdam scheelt de helft

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 09-11-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Boomhut gehuurd

Hele leuke website met veel verrasende keuzes hoe je kunt overnachten. Wij hebben voor een aantal personen een boomhut gehuurd en wat was zeker niet duur. Het was echt een unieke ervaring dus het is ook zeker een aanrader voor de avontuurlijke mensen!

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 03-06-2021
Geschreven door: Evi E.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super ervaring

We hebben 3 nachtjes gehuurd in de luxe kerktoren in Arnhem en het was echt een top ervaring. Het is super uniek om hier te overnachten en het voelde ook echt special.

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: Noortje K.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waanzinnige vakantie

Wij hebben een vakantie geboekt in Nederland in een prachtig kasteel. Een van onze kinderen wilde namenlijk graag in een kasteel op vakantie en na een tijdje zoeken kwamen we uit bij Vipio. Ze hebben ons super goed gehoplen en de vakantie was echt perfect!

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 03-06-2021
Geschreven door: Elisabeth V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie boomhut

We hebben een overnachting geboekt in een leuke boomhut en we hebben er erg van genoten. De prijs viel reuze mee voor zo'n overnachting plek. Alles was ook goed verzorgd.

Geplaatst op: 14-11-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: Rachel B.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Middeleeuwse kelder

Ik heb mijn vriend een overnachting in een middeleeuwse kelder gegeven en hij was er super blij mee. Alles zag er super luxe uit en het was echt gaaf om hier te mogen overnachten.

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: Sara S.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantonvriendelijk

Absoluut niet boeken hier. Compleet klantonvriendelijk bedrijf. Beter direct boeken bij de camping zelf!

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 15-06-2021
Geschreven door: Brent H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vipio


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Villapark de Weerribben logo
Villapark de Weerribben
2 beoordelingen
9
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Francevilla logo
Francevilla
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vipio een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Vipio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vipio actief?

Vipio is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vipio reviews? Dan kun je naar de website van Vipio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie