Verhuisdozensale.nl logo

Verhuisdozensale.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Verhuisdozensale.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2003
Verhuisdozensale.nl logo
Website
Verhuisdozensale.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Verhuisdozensale.nl

Ben je benieuwd hoe andere mensen Verhuisdozensale.nl beoordelen? Lees dan de reviews over deze verhuisspecialist door die wij voor je hebben verzameld. Ontdek of de klanten van deze webwinkel tevreden zijn over de kwaliteit van de geleverde verhuisdozen en of Verhuisdozensale.nl de beweringen die op de website staan ook daadwerkelijk nakomt. Nadat je de recensies hebt doorgenomen, kun je een weloverwogen beslissing nemen over of je wel of juist niet bij Verhuisdozensale.nl wilt bestellen. Je kunt dan namelijk een goede inschatting maken over de betrouwbaarheid van deze webwinkel.

Over Verhuisdozensale.nl

Verhuisdozensale.nl is een webwinkel van De Kievit Verhuizingen. Dit familiebedrijf is gevestigd in Venlo en al meerdere generaties van deze familie zijn werkzaam geweest binnen het bedrijf. Wanneer je alle jaren waarin de verschillende familieleden actief zijn geweest binnen De Kievit Verhuizingen bij elkaar optelt, kom je uit op meer dan 100 jaar. De firma heeft daarmee ruim een eeuw ervaring binnen de verhuizingsbranche. De webwinkel Verhuisdozensale.nl verkoopt allerlei verhuisartikelen tegen scherpe prijzen. Denk onder andere aan verhuisdozen en boekendozen, maar ook voor beschermingshoezen voor je meubilair, inpakpapier om je breekbare spullen extra bescherming te bieden en handige etiketten kun je bij Verhuisdozensale.nl terecht.

Waarom kiezen voor Verhuisdozensale.nl

Bij Verhuisdozensale.nl kun je tegen gunstige prijzen de diverse benodigdheden bestellen die jouw verhuizing een stuk makkelijker kunnen doen verlopen. Je kunt eenvoudig korting ontvangen door voor een verhuispakket te kiezen in plaats van het bestellen van losse dozen. Ook kun je kiezen voor de budgetverhuisdozen om voordeliger uit te zijn. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar, dus je hoeft niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt gaan met het inpakken van je spullen. Je kunt tijdens het bestelproces zelf het aflevermoment kiezen en je profiteert van gratis verzending door voor een pallet verhuisdozen te kiezen. Wanneer je per ongeluk een verkeerd artikel hebt besteld of je om een andere reden een product wilt terugzenden, dan zal Verhuisdozensale.nl de kosten voor het retourneren op zich nemen. Een andere reden om voor deze webwinkel te kiezen, is de jarenlange ervaring in de verhuiswereld door De Kievit Verhuizingen. Met de ervaring die dit bedrijf heeft opgebouwd, mag je ervan uitgaan dat je met een professional op het gebied van verhuizen en verhuismaterialen te maken hebt. De website biedt zijn klanten naast betaalmethoden als iDeal, Visa en Mastercard de optie om achteraf te betalen met AfterPay.

Is Verhuisdozensale.nl betrouwbaar?

Het familiebedrijf De Kievit Verhuizingen bestaat na ruim 100 jaar nog altijd. Als een bedrijf zich zo lang staande weet te houden, dan moet het wel goede zaken doen. De Kievit Verhuizingen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt de keurmerken Erkende Verhuizer en Professionele Project Verhuizer. Ook de webshop Verhuisdozensale.nl draagt een keurmerk, namelijk dat van WebwinkelKeur. Deze verhuiswebshop voldoet aan de wetgeving van de Europese Unie en is aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie, waar klanten hun ongenoegen kunnen uiten, mochten er problemen ontstaan met Verhuisdozensale.nl. De beoordelingen die op WebwinkelKeur staan vermeld, zijn grotendeels positief. Deze specialist in verhuismaterialen heeft een zeer goede gemiddelde score op basis van honderden recensies. Met de bovenstaande punten in ogenschouw genomen, komt Verhuisdozensale.nl professioneel en betrouwbaar over.

Klantenservice en klachten

Deze webshop in verhuisartikelen heeft op zijn webpagina een aparte klantenservicepagina ingericht, zodat je als klant in een overzicht duidelijk kunt zien op welke momenten en via welke wegen je contact kunt opnemen met een medewerker. Als je een vraag hebt over een bestelling of over je betaling, dan wordt er van je gevraagd om eerst even de meest gestelde vragen te bekijken om te zien om het antwoord daar al tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je het contactformulier op de website invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Ook is er een aparte klachtenpagina te vinden op de website. Hierin kun je precies lezen welke stappen je kunt zetten op het moment dat je niet tevreden bent met de producten of de geboden dienstverlening. Eerst kun je je klacht kenbaar maken aan de klantenservice van Verhuisdozensale.nl. Als dit onverhoopt niet tot een oplossing leidt, dan kun je via de button van WebwinkelKeur direct het geschil indienen bij deze stichting. De optie om je klacht aan te melden bij de Europese Commissie wordt eveneens genoemd op de klachtenpagina.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw verhuisdozen en beschermingshoezen voor je verhuizing bij Verhuisdozensale.nl besteld? Dan kun je andere mensen helpen door te vertellen wat je van de ontvangen artikelen vindt. Zijn de dozen van goede kwaliteit of vind je de kwaliteit juist tegenvallen? Heb je ervaring met de klantenservice van deze verhuisspecialist en zo ja, hoe zou je deze ervaring beoordelen? Door in een review te vertelling over jouw persoonlijke bevindingen, kun je mensen die nog twijfelen of ze bij Verhuisdozensale.nl willen bestellen helpen met het maken van een keuze.

Reviews over Verhuisdozensale.nl
Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
40 beoordelingen
5,6
Smartphoto logo
Smartphoto
2 beoordelingen
9,7
123tuinposter logo
123tuinposter
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede kwaliteit

dozen waren van zulke goede kwaliteit. ik was een beetje ongerust na het lezen van de recensies, maar zo blij dat ik ze heb gekocht. ja de levering duurde 3 weken. maar zo het wachten waard

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Morris V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verhuisdozensale.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
40 beoordelingen
5,6
Smartphoto logo
Smartphoto
2 beoordelingen
9,7
123tuinposter logo
123tuinposter
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verhuisdozensale.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Verhuisdozensale.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verhuisdozensale.nl actief?

Verhuisdozensale.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verhuisdozensale.nl reviews? Dan kun je naar de website van Verhuisdozensale.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie