VanSprint logo

VanSprint reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

VanSprint reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2407
5,8
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over VanSprint

Ons team van experts heeft VanSprint geverifieerd op een aantal punten. De webshop van VanSprint bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. VanSprint is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

VanSprint is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van VanSprint. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VanSprint.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Na maand wachten nog geen proefritje!!

Wij waren na 8 jaar en vele kilometers op onze oude e-bikes allebei wel toe aan ieder een moderner, actueel model. Na onderzoek op internet leken de bikes van Econic One perfect bij onze eisen aan te sluiten. Vansprint (een kennelijk Duits bedrijf, met o.a. een Nederlandse website) is in Nederlands de enige leverancier van Econic One , een Roemeens merk. Op de -mooie- website staan ook diverse andere merken e-bikes te koop. Hoewel anders gesuggereerd, is er geen sprake van een winkel en er is dus ook geen bezoekadres. De contactinformatie bestaat uit een 085 nummer en een emailadres.
Wij hebben op 7 juli 2021 telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefrit, zoals aangeboden door Vansprint. Wij zouden z.s.m. ingepland worden. Inmiddels zijn we een maand verder en hebben we niets meer van het bedrijf vernomen. Wel hebben we meermaals gemaild met de vraag of er al zicht op een datum voor de proefrit was. Enige reactie hebben we echter niet gekregen. Al met al zeer teleurstellend en wij betwijfelen wel met een serieuze
aanbieder te maken hebben. Voor ons is het duidelijk: Verder winkelen bij een bonafide shop met een bezoekadres en vlot reagerende klantenservice!

Geplaatst op: 07-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Glenn A.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fiets wordt niet geleverd en het bedrijf geeft geen gehoor

Op 17 april heb ik voor mijn zoon de Fatbike van Bad Bike besteld. De levertijd stond op 2 à 3 weken en hier zijn wij dan ook vanuit gegaan. Echter zijn we nu inmiddels 8 weken verder en geen fiets. Nog wel een e-mail ontvangen dat deze voor juni in de planning zou staan, maar dat is nogal een breed begrip. Als je het bedrijf belt krijg je geen medewerker aan de lijn en ook op mijn e-mail wordt niet gereageerd. Ik vind het absoluut een zeer slechte zaak en wil mijn geld terug ontvangen of die fiets zo snel mogelijk. Belachelijk dat de levertijd 3 keer zo lang duurt als is aangegeven.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Babette V.

6 / 10
5/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

fiets besteld, voorradig volgens de site, maar achteraf toch 2 weken levertijd, is inmiddels ook al verstreken.
de enige keer dat ik iemand heb kunnen spreken, gaf hij aan dat hij in de showroom stond, wel heel raar voor een webwinkel die geen bezoekadres hebben, en of ik een email kon sturen, waar wel op gereageerd is.
maar daarna volledige radiostilte, van hun kant uit.
ik vertrouw er helemaal niets van, maar lezend van de echte reviews, en niet de 5 sterren, die nu geschreven worden, ben ik er bang voor dat er ooit een fiets komt.

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen contact met bedrijf mogelijk.

Ik heb 25 mei 2021 een vouwfiets besteld. Genoeg op voorraad, zou meteen verzonden moeten zijn maar nog steeds niet ontvangen. Telefonisch niet te bereiken, ik wordt niet terug gebeld en op mijn mails wordt niet gereageerd. Ik had een goede service verwacht.

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anneke V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel!

Ik heb hier een mooie fiets besteld die snel geleverd is. Ik ben erg goed geholpen door Thomas en ik kan ze zeker aanbevelen.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guus V.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VanSprint


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10
Profibike logo
Profibike
15 beoordelingen
9,1
Fietsenwinkel.be logo
Fietsenwinkel.be
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VanSprint een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over VanSprint. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VanSprint actief?

VanSprint is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VanSprint reviews? Dan kun je naar de website van VanSprint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie