Van de Moer Instruments logo

Van de Moer Instruments reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Van de Moer Instruments reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3831
Van de Moer Instruments logo
Website
Van de Moer Instruments
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Van de Moer Instruments

Ben jij verzot op muziek? Dan is Van de Moer Instruments een interessante webshop voor jou om te verkennen. Je vindt er namelijk allerlei muziekinstrumenten, boeken en accessoires. Voordat j Van de Moer Instruments ontdekt, kan je je het best wel eerst goed voorbereiden door de Van de Moer Instruments ervaringen op onze site te lezen!

Over Van de Moer Instruments

Van de Moer Instruments is een online winkel van muziekinstrumenten. Daarnaast verkoopt het boeken en accessoires. Alles wat je nodig hebt als je wilt beginnen met het spelen van een (nieuw) muziekinstrument vind je er dus terug. Maar je kan er natuurlijk ook terecht als je talent wilt bevorderen.

Van de Moer Instruments heeft een groot assortiment. De kans is daarom groot dat je er precies vindt wat je zoekt. Van gitaar tot dj-gear en van podium- en geluidsartikelen tot orgels, het is er allemaal verkrijgbaar. Als je van plan bent om een piano te kopen, is er goed nieuws. Het leveren en plaatsen van je piano, inclusief montage en stemmen, gebeurt namelijk door het bedrijf en is gratis binnen België. In Nederland kan je ook van deze gratis dienst gebruikmaken, bij aankopen vanaf 1.000 euro.

Waarom kiezen voor Van de Moer Instruments

Als jouw instrument stuk is of je gewoon heel graag een nieuw model of een heel nieuw instrument wilt kopen, is Van de Moer Instruments een goede plek om naartoe te gaan. Je hebt er namelijk de keuze uit een groot aanbod. Je vindt er dus zeker een instrument dat goed bij je past. Vanaf 50 euro krijg je de verzending gratis en dat is toch altijd mooi meegenomen!

Van de Moet Instruments is ook de perfecte webshop om geschenkjes te kopen voor iemand uit je familie of vriendenkring die een instrument bespeelt. Als je geen inspiratie hebt, vind je op de website enkele handige cadeautips die zeker niet zullen teleurstellen. De tips staan gerangschikt pet doelgroep, waardoor je snel vindt wat je zoekt.

Is Van de Moer Instruments betrouwbaar?

Van de Moer Instruments is een betrouwbaar bedrijf. Dit merk je aan de veilige methodes waarop je er kan betalen. Daarnaast heeft de webshop positieve recensies en kan je het bedrijf volgen via Facebook en Instagram.

Klantenservice en klachten

Heb jij al dingen gekocht bij Van de Moer Instruments en heb je nu klachten? Dan kan je het best zo snel mogelijk contact op nemen met de webwinkel. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Zo kan je het contactformulier op de website invullen, het bedrijf bellen of ervoor kiezen om een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij graag anderen wilt helpen, is het een goed idee om bij ons je Van de Moer Instruments beoordeling achter te laten, in het geval dat jij er al een instrument of accessoires gekocht hebt. Door in je review de voor- en nadelen van je ervaring te vermelden, krijgen anderen een correct zicht van het bedrijf!

Reviews over Van de Moer Instruments

Gerelateerde bedrijven

Harman Kardon logo
Harman Kardon
2 beoordelingen
9,5
ST shop logo
ST shop
2 beoordelingen
9,5
Vimacdirect logo
Vimacdirect
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Van de Moer Instruments

Van de Moer Instruments is geverifieerd door ons expert team. De webshop Van de Moer Instruments bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Van de Moer Instruments lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Van de Moer Instruments. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Van de Moer Instruments is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Van de Moer Instruments te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Van de Moer Instruments


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Harman Kardon logo
Harman Kardon
2 beoordelingen
9,5
ST shop logo
ST shop
2 beoordelingen
9,5
Vimacdirect logo
Vimacdirect
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Van de Moer Instruments een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Van de Moer Instruments. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Van de Moer Instruments actief?

Van de Moer Instruments is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) muziek.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Van de Moer Instruments reviews? Dan kun je naar de website van Van de Moer Instruments gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie