Tubble logo

Tubble reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tubble reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2994
Tubble logo
Website
tubble.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tubble

Wil jij genieten en ontspannen in een warm bad? Niet iedereen heeft een bad thuis, maar Tubble heeft de oplossing. Dit opblaasbare en draagbare bad kan overal gebruikt worden en is in een handomdraai opgezet. Door de flexibele zijkanten, de geïntegreerde hoofdsteun en het zachte zitcomfort zorgt er zelfs voor dat de Tubble comfortabeler aanvoelt dan normale ligbaden. Dit klinkt allemaal goed, maar voordat je jouw eigen Tubble besteld is het prettig om te weten wat anderen over dit product te zeggen hebben. Wij hebben Tubble reviews voor je verzameld op deze pagina. Lees wat echte klanten zeggen over de Tubble en maak een weloverwogen beslissing om dit opblaasbare bad in huis te halen.

Over Tubble

Tubble is een Nederlands product, bedacht door de Amsterdamse Arnoud. Hij had na een lange werkdag soms zin om eens uitgebreid in bad te gaan. Er zat alleen geen bad in zijn kleine Amsterdamse badkamer. Dit gaf hem het idee voor een opblaasbaar ligbad: de Tubble. Na een eerste ontwerp is het product uitgebreid getest en verbeterd tot het product dat je vandaag de dag aan kunt schaffen. Inmiddels is de opblaasbare badkuip in 20 landen verkrijgbaar. Zo geniet iedereen van de luxe ervaring van een bad.

Waarom kiezen voor Tubble

De opblaasbare badkuip is uniek. Niet alleen shop je een opblaasbaar bad in de Tubble webshop, maar ook andere producten die zorgen voor ultieme ontspanning in de badkamer, zoals aroma diffusers, massage producten en luchtzuiveringsoplossingen. Het bad is in slechts één minuut op te blazen met de meegeleverde elektrische pomp. Daarna vul je hem met water en ben je klaar om te genieten van een ontspannen badsessie. Door de zachte bodem en geïntegreerde hoofdsteun en bekerhouder kun je 100% ontspannen. Je kunt hem zelfs meenemen op vakantie!

Is Tubble betrouwbaar?

Tubble is in 2021 geselecteerd als finalist van de iF Design Award, een internationale productontwerpwedstrijd. De iF Design Award trekt jaarlijks tal van deelnemers en heeft in 2021 ongeveer 10.000 aanmeldingen ontvangen uit meer dan 52 verschillende landen. Een internationaal panel van 91 designexperts werd opgeroepen om elk product te beoordelen en slechts de helft van het totale aantal inzendingen te selecteren om door de voorfase te komen. De Tubble is beoordeeld op vijf criteria: ideegeneratie, vorm, functionaliteit, differentiatie en impact. Met zijn innovatieve aanpak, maatschappelijke impact en gepatenteerde functionaliteit bereikte Tubble de volgende fase van de competitie. Daarnaast heeft Tubble een klantenservice die makkelijk bereikbaar is, zijn de bedrijfsgegevens gemakkelijk terug te vinden op de website en heeft Tubble duizenden volgers op social media.

Klantenservice en klachten

De meest populaire vragen zijn door Tubble verzameld in de F.A.Q. Kun je geen antwoord vinden op je vraag? Dan kun je het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar de klantenservice. Tubble reageert binnen 1 werkdag op je bericht. Via Instagram kun je al jouw Tubble-momenten delen met de community door de hastag #tubble te gebruiken.

Wil jij ook beoordelen?

Voor het plaatsen van je bestelling is het fijn als je eerst een aantal Tubble reviews kunt lezen. Hierdoor weet je exact wat je kan verwachten als je hier een bestelling plaatst. Vergeet niet om achteraf ook jouw eigen ervaringen te delen op deze pagina. Zo help je anderen op weg bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat jouw mening is over het gebruiksgemak, of de accessoires die je kunt bestellen prettig in gebruik zijn en wat je vindt van de klantenservice van Tubble.

Reviews over Tubble

Gerelateerde bedrijven

Lampentoppers.nl logo
Lampentoppers.nl
2 beoordelingen
9
Matrassengigant logo
Matrassengigant
2 beoordelingen
9,5
Voordeligwitgoed.nl logo
Voordeligwitgoed.nl
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Tubble

Tubble is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tubble bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tubble lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tubble. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van tubble.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tubble.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk product

Ik heb sinds kort een Tubble opblaasbaar ligbad gekocht en ik ben er super blij mee. Het ligt erg lekker en het is leuk om te genieten van een warm bad in de achter tuin. Top product!

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonathan K.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tubble


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lampentoppers.nl logo
Lampentoppers.nl
2 beoordelingen
9
Matrassengigant logo
Matrassengigant
2 beoordelingen
9,5
Voordeligwitgoed.nl logo
Voordeligwitgoed.nl
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tubble een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tubble. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tubble actief?

Tubble is vooral actief in de categorie wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tubble reviews? Dan kun je naar de website van Tubble gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie