Thijmseberg logo

Thijmseberg reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Thijmseberg reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1965
Thijmseberg logo
Website
thijmseberg.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Thijmseberg

Je hebt zin om er een paar dagen, een weekend of een weekje tussenuit te gaan? De Thijmseberg, midden in het bos, lijkt je een mooie bestemming? Of wellicht ben je aan het zoeken naar een vakantiepark voor de zomervakantie en komt Thijmseberg in aanmerking. Maar nu vraag je jezelf af wat dit voor park is. Hoe zijn de faciliteiten en de huisjes? Is het echt een rustige omgeving midden in de natuur? Wij verzamelden beoordelingen van eerdere gasten. Deze reviews staan handig voor je op een rijtje. Je ziet zo in een oogopslag wat de ervaringen van andere mensen zijn. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen om je volgende vakantie wel of niet bij Thijmseberg in Rhenen te boeken.

Over Thijmseberg

Thijmseberg ligt midden in het bos, op de Utrechtse Heuvelrug. Dit is een unieke plek aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe. Dichtbij vind je het historische stadje Rhenen en ook vind je daar het Dierenpark van Ouwehands. Het park is rustig en veelzijdig. Dit park richt zich qua doelgroep voornamelijk op families met jonge kinderen en actieve rustzoekers die van fietsen en wandelen houden. In de nabije omgeving is er nauwelijks een soortgelijk park te vinden. Naast het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een van de accommodaties te kopen.

Waarom kiezen voor Thijmseberg

Een verblijf op Thijmseberg is prettig omdat je midden in de natuur bent. Je hoeft de auto niet te pakken als je in een mooie omgeving wilt wandelen of fietsen. Dit kan namelijk meteen vanuit de vakantiewoning. Een dagje op het park verblijven is dankzij de fijne faciliteiten ook geen enkel probleem. Er is een speeltuin buiten, maar ook een binnen, dus ideaal voor op een regenachtige dag. Verder is er een zwembad en een waterspraypark. In de vakanties organiseert het animatieteam activiteiten voor jong en oud. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de bar, het restaurant of de snackbar. Er zijn verschillende accommodaties te huur die stuk voor stuk erg comfortabel zijn. Fijn zijn ook de veranda’s waardoor je zelfs bij minder mooi weer toch lekker buiten kunt zitten. Skelters en fietsen zijn te huur op het park. De Thijmseberg is in 2017 verkozen tot het beste vakantiepark, dus je mag er van uit gaan dat je hier een fijne en onbezorgde vakantie zult beleven.

Is Thijmseberg betrouwbaar?

Je kunt direct zien dat Thijmsebeg betrouwbaar is. Eerdere vakantiegangers geven deze organisatie namelijk over het algemeen een heel hoog cijfer. Het gemiddelde ligt ruim boven de 9. De recensies die de laatste jaren geschreven zijn, zijn heel positief. Dit zegt dus ontzettend veel over de betrouwbaarheid van dit bedrijf. De klantenservice is goed bereikbaar. Gaat het om vaste plaatsen, dan wordt er gehandeld volgens de recron-voorwaarden. Zo weten beide partijen altijd precies waar ze aan toe zijn. Een stukje van de betrouwbaarheid zie je ook duidelijk terug op de Sociale Media. Op Facebook zijn veel volgers te vinden en ook wordt hier regelmatig een bericht gepost door Thijmseberg.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met Thijmseberg kost je geen enkele moeite. Je ziet op de site een telefoonnummer, een e-mailadres en een contactformulier. De klantenservice is elke dag van de week bereikbaar, dus dat is ideaal. Het weekend is net zo’n fijn moment om je volgende vakantie uit te zoeken. Je hoeft, in het geval van vragen, dus niet te wachten op de maandag, maar je kunt meteen even de telefoon pakken. Als er klachten zijn, dan worden die zo snel mogelijk naar tevredenheid afgehandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Hoe was jouw vakantie op Thijmseberg? Wat jou betreft echt een aanrader? Of heb je negatieve ervaringen? Meldde je die bij de klantenservice en hoe werden de klachten toen opgepakt. Een negatieve ervaring op zich hoeft geen probleem te zijn, dat kan overal een keer gebeuren. Maar het is wel belangrijk hoe zoiets door een organisatie wordt opgepakt. Het is prettig als je een review wilt schrijven over jouw ervaringen met Thijmseberg. Dit maakt het voor andere consumenten makkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen om hier wel of geen vakantiewoning te boeken.

Reviews over Thijmseberg
Gerelateerde bedrijven
Tjingo logo
Tjingo
25 beoordelingen
8,1
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
P1 Travel logo
P1 Travel
10 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Thijmseberg

Het bedrijf Thijmseberg is geverifieerd door ons. De webshop thijmseberg.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Thijmseberg is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Thijmseberg maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van thijmseberg.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van thijmseberg.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een heerlijk vakantiepark voor jong en oud!

Een mooi vakantie park met zeer goed onderhouden en schone chalets, vriendelijk personeel en het ligt mooi dicht bij de bossen. Vanuit je chalet loop je zo kilometers in het bos van de Utrechtse heuvelrug. Lang huren is ook mogelijk buiten het seizoen. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erwin G.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Thijmseberg
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tjingo logo
Tjingo
25 beoordelingen
8,1
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
P1 Travel logo
P1 Travel
10 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thijmseberg een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Thijmseberg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thijmseberg actief?

Thijmseberg is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , groepsaccommodaties , lastminute reizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Thijmseberg reviews? Dan kun je naar de website van Thijmseberg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie