Teamsports.com logo

Teamsports.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Teamsports.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3088
Teamsports.com logo
Website
Teamsports.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Teamsports.com

Op zoek naar kleding of accessoires die nodig zijn voor sport? Of je dit nu voor je bedrijf of voor jezelf of je kinderen zoekt, je kunt na even zoeken al snel uitkomen bij Teamsports.com. Voordat je bestelt bij dit bedrijf, wil je eerst meer over hen weten. Hoe betrouwbaar is Teamsports.com? Zijn hun producten van goede kwaliteit, zodat je er echt fijn mee kunt sporten? Hoe reageert de klantenservice op eventuele klachten? Kortom, is het een aanrader om bij deze shop te bestellen? Wij verzamelden de reviews van andere klanten. Zij vertellen in hun recensie hoe ze deze online winkel beoordelen. Dat maakt het voor jou gemakkelijker om een weloverwegen beslissing te nemen en wel of niet bij hen te kopen.

Over Teamsports.com

Teamsports.com is een Duits bedrijf waar je werkelijk alles kunt vinden wat je nodig hebt om te sporten. Denk hierbij aan thuis training en fitness. Op het gebied van bijvoorbeeld voetbal is het assortiment zeer uitgebreid. Dit bedrijf garandeert een snelle levering. Het verzenden gebeurt door middel van DHL. Naar Nederland betaal je 14,95 aan verzendkosten. Bestel je veel in een keer, dan veranderen of vervallen deze kosten.

Waarom kiezen voor Teamsports.com

Wil je in Nederland bestellen bij Teamsports.com, dan is het handig als je meteen voor je hele club bestelt. Dan vervallen namelijk de verzendkosten. Het grote voordeel van deze shop is het enorme uitgebreide aanbod. Je kunt het haast niet bedenken of deze online winkel verkoopt het. De onderwerpen waaruit je kunt kiezen zijn thuis training, fitness, handbal, voetbal, kinderen en sport en dan nog andere sporten. Kijk je bij overige sporten, dan zie je dat er waarschijnlijk geen enkele sport wordt gemist. Dus heb je materialen nodig voor onder meer hockey, rugby, tafeltennis of paardensport, dan vind je dat in deze winkel. Voor teams is het soms noodzakelijk dat kleding of attributen voorzien zijn van een opdruk. Ook dat is te regelen bij dit bedrijf.

Is Teamsports.com betrouwbaar?

Je kunt bij Teamsports.com op diverse manieren betalen. Ze zijn allemaal even veilig. Gezien het feit dat deze winkel al heel wat jaren actief is in Duitsland en Nederland, mag je er helemaal vanuit gaan dat je te maken hebt met een betrouwbare webshop. Je geniet in ieder geval van kopersbescherming en wil je contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf, dan kost dat je geen enkele moeite. Heb je dus van alles nodig voor een bepaalde sport, dan kun je dat hier met een gerust hart bestellen.

Klantenservice en klachten

Je vindt op de site van Teamsports.com een contactformulier. Heb je vragen, klachten of opmerkingen, dan vul je die hier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Verder is het mogelijk om een telefoonnummer uit Duitsland te gebruiken. Of je stuurt je vraag of opmerking per e-mail naar de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vaste klant bij dit bedrijf? Als je iets nodig hebt voor je paardensport, dan bestel je het altijd hier? Is dit jouw adres om kleding voor het hele voetbalteam aan te schaffen? Als je ervaring hebt met deze shop, wil je dan een review achterlaten op deze pagina? Hiermee help je anderen enorm. Ze krijgen door middel van onafhankelijke recensie een beter beeld van dit bedrijf.

Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Gameballs logo
Gameballs
1 beoordeling
9,5
PlayFootball.shop logo
PlayFootball.shop
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Teamsportbedarf.nl / Teamsport.com are scammers

Be careful, we were also scammed by Teamsportbedarf.nl / Teamsport.com. Our prepaid order was never delivered to us. These scammers from Teamsportbedarf.nl / Teamsport.com claim that the courier company dropped the package at our door, but this is not true at all. By the way, we did not give permission for this at all. Judging by the many negative reviews (72% give only 1 star), we are certainly not the only ones.
Teamsportbedarf.nl / Teamsport.com are scammers, avoid this company and never order here! Tell and share this frequently to protect future victims.

Geplaatst op: 21-11-2023
Laatst bewerkt op: 21-11-2023
Geschreven door: Kristof

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Belabberde service

Product wordt geleverd met een stempel die doet vermoeden dat tenminste iemand ernaar heeft gekeken, maar het is een compleet ander product dan besteld. De retourzending raakt kwijt. Het nieuw bestelde product komt nooit aan. Nu, vier weken na de bestelling, heb ik niets. Ik snap werkelijk niet dat deze shop zulke hoge beoordelingen krijgt. Dit is amateurisme van de bovenste plank.

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Niels G.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering was snel

Ik heb een paar Buffs besteld met een zelfontworpen logo erop. Ze namen contact met me op over het ontwerp van het logo en hielpen het perfect te maken! Levering was snel en compleet. Ik ben zeer tevreden en zal zonder aarzelen weer iets bestellen.

Geplaatst op: 14-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jennifer V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Teamsports.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Gameballs logo
Gameballs
1 beoordeling
9,5
PlayFootball.shop logo
PlayFootball.shop
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Teamsports.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Teamsports.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Teamsports.com actief?

Teamsports.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Teamsports.com reviews? Dan kun je naar de website van Teamsports.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie