Tarwegraskoning.nl logo

Tarwegraskoning.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tarwegraskoning.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Tarwegraskoning.nl logo
Website
tarwegraskoning.nl
Categorie
Koken & tafelen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tarwegraskoning.nl

Jij vindt een gezond lijf erg belangrijk? Het liefst ben je een persoon met een gezonde geest in een gezond lichaam? Je kunt daar natuurlijk zelf van alles aan doen. Bewegen is belangrijk, stress voorkomen, maar ook gezonde voeding speelt een belangrijke rol. Heb je om deze reden interesse in tarwegras? Ben je overtuigd van de voordelen hiervan? Je zou dan producten kunnen bestellen bij Tarwegraskoning.nl. Maar wat is dit voor shop? Is het wel een beetje vertrouwd om daar een bestelling te doen? Krijg je waar voor je geld? Heb je deze vragen, dan is het handig om eens te kijken naar wat andere klanten vertellen over Tarwegraskoning. nl. Dat doen ze in hun persoonlijke reviews. Deze beoordelingen zijn door ons verzameld en je ziet ze hieronder handig op een rijtje. Bekijk wat andere consumenten vertellen over deze online winkel en maak vervolgens zelf de keuze om wel of niet bij hen te kopen.

Over Tarwegraskoning.nl

Tarwegraskoning.nl is opgericht door Auke. Zij is sinds 2003 yogadocent in Amsterdam. Ze ontdekte de kracht van een gezond lijf in combinatie met gezond eten. Ze heeft allerlei experimenten uitgevoerd. Uiteindelijk bleef ze hangen bij Raw Food. Ze voelde zelf het verschil overduidelijk. Ze werd bijvoorbeeld ook veel helderder in haar hoofd. Ze besloot toen in Amerika de Health Educator opleiding te gaan volgen. Tijdens haar verblijf daar raakte ze onder de indruk van de effecten van tarwegrassap. Ze besloot zich verder te verdiepen in de kunst van het kweken. Terug in Nederland vertelde ze aan iedereen die het maar wilde horen wat de voordelen zijn van de enorme hoeveelheid mineralen, vitaminen en enzymen in het sap van tarwegras. In 2007 ging ze het product ook zelf verkopen. In eerste instantie vanuit haar eigen appartement. Inmiddels is er een bloeiend internetbedrijf met een grote kas ontstaan. Daar wordt tarwegras gekweekt. Ze werkt samen met haar team en hun missie is om mensen te helpen met het verbeteren van hun leefstijl. Dit heeft voor veel mensen prioriteit, maar in de praktijk valt het nog niet altijd mee. Tarwegraskoning.nl wil gezond eten en drinken makkelijker maken. Dit doen ze door het maken van gezonde voedingsstoffen makkelijk en leuk te maken. Verder willen ze de bewustwording vergroten door middel van voorlichting over het belang van gezonde voeding. Tenslotte bieden ze op diverse manieren inspiratie.

Waarom kiezen voor Tarwegraskoning.nl

Bij Tarwegraskoning.nl kun je alles op dit gebied bestellen. Er zijn producten die meteen klaar zijn voor gebruik, maar het is ook mogelijk om spullen te bestellen, zodat je zelf tarwegraszaad kunt gaan kweken. Bestel je vers tarwegras, dan zie je op de website precies hoe je het kunt toepassen. Het is ook mogelijk om bevroren tarwegrassap te bestellen. Wil je zelf gaan kweken, dan vindt je op de website een handig stappenplan. Verder kun je bij deze shop juices bestellen. Je profiteert bij Tarwegraskoning.nl van de laagste prijs garantie. Bestellingen van 75 euro of meer, worden gratis verzonden en er is sprake van een snelle levering. Kies je voor een tarwegrasabonnement, dan is het prettig dat je deze bijvoorbeeld tijdens vakanties tijdelijk kunt stopzetten. Betalen kan op de meest gangbare manieren en dit gebeurt in een beveiligde omgeving.

Is Tarwegraskoning.nl betrouwbaar?

Je hebt interesse in de producten van Tarwegraskoning.nl, maar je vraagt jezelf nog af of dit wel een betrouwbaar bedrijf is? Je ziet dan op de website dat er een fysiek adres wordt vermeld. Je kunt hier, wel op afspraak, zelf een bezoek brengen. Dit bewijst dat je te maken hebt met een betrouwbare shop. Ook recensies van andere klanten geven duidelijk aan dat deze online winkel te vertrouwen is.

Klantenservice en klachten

Wil je een afspraak maken met een medewerker van Tarwegraskoning.nl, dan is dat mogelijk. Je kunt dan langskomen bij hun adres in Zoetermeer. Is dat voor jou niet nodig, maar wil je wel iemand van het team spreken, pak dan de telefoon. Verder is het mogelijk om een e-mail te verzenden naar de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Tarwegraskoning.nl? Bestelde je hier een keer vers of bevroren tarwegras? Hoe vond je de service van dit bedrijf? Ben je tevreden of juist totaal niet? Laat in een review weten hoe jij deze winkel beoordeelt. Ook als je een klacht indiende, is het voor andere consumenten goed om dit te lezen. Klachten op zich zijn zo erg niet, maar het is wel belangrijk dat een bedrijf deze op een goede manier oplost. Jouw recensie helpt andere klanten die mogelijk een bestelling willen plaatsen bij Tarwegraskoning.nl

Gerelateerde bedrijven

KookComfort logo
KookComfort
4 beoordelingen
10
Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
2 beoordelingen
9,5
Loberon logo
Loberon
3 beoordelingen
6,7
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Tarwegraskoning.nl

Het bedrijf Tarwegraskoning.nl is geverifieerd door ons. De webshop tarwegraskoning.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tarwegraskoning.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tarwegraskoning.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tarwegraskoning.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tarwegraskoning.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tarwegraskoning.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KookComfort logo
KookComfort
4 beoordelingen
10
Nisbets.nl logo
Nisbets.nl
2 beoordelingen
9,5
Loberon logo
Loberon
3 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tarwegraskoning.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tarwegraskoning.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tarwegraskoning.nl actief?

Tarwegraskoning.nl is vooral actief in de categorie wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tarwegraskoning.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tarwegraskoning.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie