Tapijt en Laminaat Direct logo

Tapijt en Laminaat Direct reviews, ervaringen en beoordelingen

Tapijt en Laminaat Direct reviews, ervaringen en beoordelingen
1952
Tapijt en Laminaat Direct logo
Website
Tapijt en Laminaat Direct
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Tapijt en Laminaat Direct

Heb je iets nieuws nodig voor op de vloer? In de woonkamer, de hal, de slaapkamer of wellicht de hele woning? Het is best belangrijk wat je kiest, want de vloer bepaalt een groot gedeelte van de uitstraling. Als je op zoek bent naar een adres waar je dit kunt bestellen, kom je misschien Tapijt en Laminaat Direct tegen. Je ziet dat je daar ook deurmatten, vloerkleden en accessoires kunt bestellen. Voordat je daadwerkelijk overgaat tot een aankoop, ben je eerst benieuwd naar de reviews van andere klanten. Dat is heel begrijpelijk. Tapijt en laminaat is best een hele aanschaf. Dan wil je wel weten dat je safe zit bij een bedrijf. Voor de recensies van Tapijt en Laminaat Direct zit je op onze website helemaal goed. Wij verzamelden namelijk de beoordelingen die andere mensen over dit bedrijf gaven. Je leest ze hier. Maak vervolgens een weloverwogen keuze om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Over Tapijt en Laminaat Direct

Tapijt en Laminaat Direct is topdealer van diverse bekende merken zoals Egger, Meister, Balterio, Krono laminaat en Quickstep. Dit bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Inmiddels is er een goede naam opgebouwd. Je bent hier aan het goede adres voor vloeren van laminaat, PVC en kunststof, maar ook voor zacht tapijt. Je kunt via de site makkelijk bestellen en thuis laten bezorgen. Er is veel voorraad en voor elk budget een passende oplossing. Tapijt en Laminaat Direct geeft aan geen prijsstunter te zijn, maar te kiezen voor een langdurige relatie met de klant.

Waarom kiezen voor Tapijt en Laminaat Direct

Kies je voor Tapijt en Laminaat Direct, dan heb je veel keus op het gebied van vloeren. Ook doe je zaken met een bedrijf dat veel ervaring heeft op dit gebied. Je kunt de producten uitzoeken vanaf de website, maar het is ook mogelijk om de winkel in Wolvega te bezoeken. Weet je al dat je laminaat wilt gaan leggen, dan zoek je bij dit topic. Vervolgens zijn er nog diverse opties om te filteren, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Ga je voor PVC, dan heb je de keus uit plak of klik PVC. Wil je tapijt, dan is er ook weer zeer veel keus. Ook dan is het dus handig om even te filteren. Uiteraard is het ook belangrijk om de juiste ondervloer op de grond te leggen. Ook die kun je bestellen bij deze webshop. Dit geldt tevens voor de nodige accessoires. Wil je niet helemaal naar Wolvega, maar lijkt het je toch prettig om de vloer even met eigen ogen te zien, dan kun je een gratis staal aanvragen. Doe je uiteindelijk een bestelling, dan kun je deze laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om de vloer zelf op te halen in Wolvega. Dan is het wel belangrijk om van te voren even te checken of jouw gewenste vloer op dat moment op voorraad is.

Is Tapijt en Laminaat Direct betrouwbaar?

Tapijt en Laminaat Direct is al meer dan 25 jaar werkzaam in de branche van vloeren. Daarom kun je zeker uitgaan van hun betrouwbaarheid. Het is daarnaast mogelijk om de fysieke winkel te bezoeken. Je kunt daar vandaan zelfs de vloeren meenemen als dat jouw voorkeur heeft. Bekijk je de beoordelingen van andere klanten, dan twijfel je er geen moment meer aan of deze webshop te vertrouwen is.

Klantenservice en klachten

Je kunt 6 dagen in de week telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Bellen heeft als voordeel dat je direct een medewerker spreekt. De mail of het contactformulier zijn andere manieren om je vragen te stellen. Of via de sociale media. Heb je een klacht, dan kun je die zo snel mogelijk melden. Tapijt en Laminaat Direct zal er vervolgens alles aan doen om het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens iets besteld bij dit bedrijf? Ben je tevreden over de kwaliteit van de vloer? Ben je een keer in de winkel geweest of heb je bijvoorbeeld telefonisch contact gehad met een medewerker? Verliep dat naar wens? Vertel over jouw ervaringen in een persoonlijke recensie. Andere consumenten lezen jouw beoordeling graag. Het helpt hen namelijk om een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Reviews over Tapijt en Laminaat Direct
Gerelateerde bedrijven
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,7
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9
Your Favourite Stuff logo
Your Favourite Stuff
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tapijt en Laminaat Direct

Ons team van experts heeft Tapijt en Laminaat Direct geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tapijt en Laminaat Direct bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tapijt en Laminaat Direct is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tapijt en Laminaat Direct is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Tapijt en Laminaat Direct te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tapijt en Laminaat Direct.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede communicatie

Erg fijn bedrijf. De communicatie tussen hun en de klant is altijd super goed en ze houden je ook altijd goed op de hoogte van een oplossing van een probleem tot aan de levering van je bestelling.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Remco G.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tapijt en Laminaat Direct
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,7
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9
Your Favourite Stuff logo
Your Favourite Stuff
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tapijt en Laminaat Direct een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tapijt en Laminaat Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tapijt en Laminaat Direct actief?

Tapijt en Laminaat Direct is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tapijt en Laminaat Direct reviews? Dan kun je naar de website van Tapijt en Laminaat Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie