Swisse logo

Swisse reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Swisse reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3874
Swisse logo
Website
Swisse

Reviews en ervaringen Swisse

De sector van de voedingssupplementen is er eentje die de laatste jaren aan een sterke opmars bezig is. Meer en meer mensen zijn op zoek naar natuurlijke producten die het lichaam gezond en in balans houden. Dergelijke producten kan je bij Swisse op de kop tikken. Maar is Swisse de beste keuze in dit genre? Wat zijn de ervaringen van de klanten van het bedrijf? Hoe beoordelen die klanten Swisse? Hoe zit het met de levertijd bijvoorbeeld? Als jij op zoek bent naar reviews over Swisse moet je niet verder zoeken: je vindt ze hier terug. Zo kan jij goed inschatten of Swisse spek voor jouw bek is.

Over Swisse

Swisse is een van oorsprong Australisch bedrijf dat zich specialiseert in alles wat te maken heeft met voedingssupplementen en dan vooral natuurlijke supplementen. Het is een wellness merk dat niet voor niets als slogan heeft: ”˜Celebrate Life Every Day’. Het bedrijf heeft roots die teruggaan tot de jaren ’50 wanneer oprichter Kevin Ring inspiratie opdoet tijdens een wereldreis. De natuurlijke ingrediënten uit streken en landen als Sicilië, Peru en Spanje inspireren hem om een eigen bedrijf in het genre van de natuurlijke producten uit de grond te stampen. Sinds 2014 is Swisse ook in Nederland actief en kan je jouw keuze maken uit een assortiment van 25 kwalitatieve producten. Swisse steunt vooral op kwalitatieve producten die gebaseerd zijn op de natuur en op wetenschappelijke inzichten. Het bedirjf werkt zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten en je vindt bij elk product ook gedetailleerde informatie. Ten slotte staat Swisse voor een duurzame benadering. Daarom zijn de verpakkingen van Swisse gemaakt van FSC-gecertificeerde bomen.

Waarom kiezen voor Swisse?

Bij Swisse vind je een ruim assortiment aan producten terug in het genre wellness. De website is onderverdeeld in categorieën als producten, beauty en ingrediënten. Je kunt er producten terugvinden in subcategorieën als energie & sport, geestelijke balans, vegan, weerstand, zwangerschap, fit & vitaal en ga zo maar door. In het beautysegment vind je artikelen terug voor skincare, een collageenkuur en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken uit het aanbod? Dan kan je best bestellen voor 22 uur. Bestellingen voor 22 uur worden nog dezelfde dag meegegeven met de post en meestal de werkdag nadien al geleverd. Bij Swisse geniet je van gratis leveringen bij bestellingen boven de 25 euro. Onder de 25 euro betaal je 3,95 euro verzendkosten. Heb je liever jouw bestelling op een ander adres bezorgd? Dan kan je die bij het bestellen ook aangeven. Betalen kan je bij Swisse in een veilige betaalomgeving op verschillende manieren. Zo kan je betalen via iDeal, met Visa en met ApplePay. Blijf je graag op de hoogte van kortingen en aanbiedingen van Swisse? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf of één van de social media accounts van Swisse volgen. Je vindt ze terug op Facebook, op Instagram en op YouTube.

Is Swisse betrouwbaar?

Plaats je een bestelling bij Swisse? Dan wil je natuurlijk eerst zeker weten dat de onderneming betrouwbaar is. Bij Swisse hoef je je daar gelukkig niet al te veel vragen over te stellen. Zo bestaat het bedrijf al sinds 1969 en is ook de Nederlandse tak al enkele jaren actief. Er is een rijke geschiedenis en een goede reputatie die vertrouwen geeft. Daarnaast kan je bij Swisse veilig betalen op diverse manieren en is ook de verbinding met de website een veilige verbinding op basis van het secure SSL-certificaat. Tevens is het zo dat Swisse over een eigen klantenservice beschikt en je op de website alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug kunt vinden. Ten slotte vind je op de website ook een sectie met algemene voorwaarden en een heuse privacy policy terug.

Klantenservice en klachten

Op de website van Swisse vind je een uitgebreide sectie aan veelgestelde vragen terug. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je ook contact opnemen met de klantendienst van Swisse. Dat kan op diverse manieren. Zo kan je het contactformulier op de website invullen. Daarnaast kan je een mail sturen of telefonisch contact opnemen met het bedrijf. Ook via sociale media kan je een berichtje sturen. De klantenservice van Swisse mikt erop om binnen de 24 uur een antwoord te geven op vragen. Heb je geen vraag maar wel een klacht? Dan stuur je die klacht best door per mail of via het contactformulier op de website. Je ontvangt binnen de 24 uur een ontvangstbevestiging en ten laatste een week of twee later een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets bij Swisse? Dan heb jij de ervaring die wij zoeken om een review over Swisse te schrijven. Wat vind je van het aanbod op de website? Zijn de producten zelf van een goede kwaliteit? Hoe zou je de klantenservice beoordelen? Hoe zit het met de levertijd? Is Swisse een bedrijf dat je aan vrienden en/of familie aan zou raden? Vertel het ons en help onze bezoekers een gefundeerde mening vormen.

Reviews over Swisse

Gerelateerde bedrijven

DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
6 beoordelingen
8,5
Dierenapotheek logo
Dierenapotheek
2 beoordelingen
10
Onzedrogist.nl logo
Onzedrogist.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Swisse

Swisse is geverifieerd door ons expert team. De webshop Swisse bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Swisse lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Swisse. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Swisse is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Swisse. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Swisse.

Geplaatst op: 27-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Retourbeleid is er niet

Men zegt wel dat je mag retourneren binnen de 30 dagen maar je moet dit zelf bekostigen en dan blijkt dat je naar china moet terugsturen waardoor de kosten hoger liggen dan de inhoud van het pakje. Ik bestel hier nooit meer want ik kan in mijn ogen niet retourneren.

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Carine V.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Top!

Mijn bestelling kwam snel, goed verpakt en een gratis monster was ook bijgevoegd. Ik gebruik het nog maar een paar dagen, dus ik kan niet wachten om de resultaten na een paar weken te zien.

Geplaatst op: 11-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria G.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Swisse


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
6 beoordelingen
8,5
Dierenapotheek logo
Dierenapotheek
2 beoordelingen
10
Onzedrogist.nl logo
Onzedrogist.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Swisse een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Swisse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Swisse actief?

Swisse is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Swisse reviews? Dan kun je naar de website van Swisse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie