Supboard-99 logo

Supboard-99 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Supboard-99 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Supboard-99 logo
Website
supboard-99.nl
Categorie
Hobby
Bezoek de website
Supboard 99 is dé hippe webshop voor jouw nieuwe SUP board, peddels en andere accessoires. Al onze sup boards zijn opblaasbaar en van de hoogste kwaliteit. Om die kwaliteit te waarborgen, heb je op al onze producten minimaal een jaar garantie. SUP is de snelst groeiende watersport wereldwijd met meer dan 200% groei sinds afgelopen jaar. De reden dat men zo massaal is begonnen met deze sport, is omdat het een ontzettend toegankelijke watersport is. Of je nu jong of oud bent, dik of dun, een meisje of een jongen, sportief of niet sportief. Sup is voor iedereen! Kies je SUP paddle board op basis van jouw interesses en beleef hier jaren waterplezier aan. We hebben duidelijk onderscheid gemaakt in het type supper. Zo vind je sup boards om op te ontspannen (bijvoorbeeld SUP Yoga, om mee te touren (lange afstanden afleggen op relatief rustig water zoals een meer) of boards die je wil gebruiken voor de uitdaging.

Gerelateerde bedrijven

Breedbandwinkel logo
Breedbandwinkel
26 beoordelingen
7,6
OHRA logo
OHRA
8 beoordelingen
8,3
MTV Mobile logo
MTV Mobile
3 beoordelingen
8,7
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over supboard-99.nl

Het bedrijf Supboard-99 is geverifieerd door ons. De webshop supboard-99.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Supboard-99 is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Supboard-99 maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Supboard-99 is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van supboard-99.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Supboard-99.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne webshop

Dit is echt een super fijne webshop. Ze zijn telefonisch erg goed bereikbaar wat echt ideaal is. Ik hoefde verder niet lang te wachten. De informatie op de site was allemaal ook erg duidelijk!

Geplaatst op: 22-03-2021
Geschreven door: Loïs L.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Supboard-99


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Breedbandwinkel logo
Breedbandwinkel
26 beoordelingen
7,6
OHRA logo
OHRA
8 beoordelingen
8,3
MTV Mobile logo
MTV Mobile
3 beoordelingen
8,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Supboard-99 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Supboard-99. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Supboard-99 actief?

Supboard-99 is vooral actief in de categorie hobby en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Supboard-99 reviews? Dan kun je naar de website van Supboard-99 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie