Supboard-99 logo

Supboard-99 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Supboard-99 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1943
Supboard-99 logo
Website
supboard-99.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Supboard-99

Vandaag de dag zien we steeds vaker een SUP-Boards verschijnen op de wateren. Helemaal niet zo gek, want de kans is erg groot dat je in de buurt woont van een rivier, van een meer of zelfs dichtbij de Noordzee. Op al deze plekken kun je het gebied met een SUP-Board verkennen. De activiteit is leuk, uitdagen en uitstekend in je eentje of met een groep vrienden te doen. In de webshop van Supboard-99 heb je de keuze uit een erg breed aanbod. Je leest diverse reviews over deze webshop op deze pagina.

Over Supboard-99

Supboard-99 is vandaag de dag dé marktleider als het aankomt op het gebied van opblaasbare SUP-Boards in Nederland en België. Je hebt in de webshop de keuze uit de bekende merken, waaronder Aqua Marina en ZRAY en voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg keuze. Door de laagste prijs garantie biedt Supboard-99 altijd een betere prijs dan de concurrent, zodat je altijd zeker kunt zijn van een erg goede deal.

Waarom kiezen voor Supboard-99

In de webshop van Supboard-99 heb je de keuze uit tal van producten. Denk hierbij aan een All Around SUP-Board, een Surf-SUP-Board, een Touring-SUP-Board, een Race-SUP-Board, een Vis-SUP-Board en een Yoga-SUP-Board. Alle producten uit de webshop zijn gemaakt van hoge kwaliteit en behoren hierdoor tot de beste opblaasbare SUP-Boards die je je maar kunt verzinnen. Naar wat voor soort model gaat je voorkeur uit? Bekijk de complete collectie in de webshop en ontdek alle designs waar je zoal uit kunt kiezen.

Is Supboard-99 betrouwbaar?

Het bestellen van een SUP-Board in de webshop van Supboard-99 is erg veilig en verloopt eenvoudig en snel. Naast dat je een SUP-Board in de webshop kunt bestellen, ben je hier ook aan het juiste adres voor een breed scala aan accessoires, zoals peddels en dry bags. Hierdoor ga je optimaal voorbereid het water op en weet je zeker dat je optimaal gebruik kunt maken van het SUP-Board. Meer weten over wat het beste model voor jou is? Het team van Supboard-99 heeft een handige gids voor je samengesteld, die je op de webshop kunt bekijken.

Klantenservice en klachten

Het kopen van een SUP-Board doe je misschien maar eens in je leven. Je wilt hierdoor wel graag zeker zijn van een model waar je de rest van je leven veel plezier aan gaat beleven. Kun je hulp gebruiken bij het uitzoeken van een SUP-Board of heb je bepaalde vragen over een specifiek model? Neem dan even contact op met de specialisten van Supboard-99. Je stelt je vragen door een bezoek te brengen aan de winkel, door een e-mail te sturen of door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Geniet je op dit moment al regelmatig van je SUP-avonturen op een SUP-Board van Supboard-99? Deel je mening met andere liefhebbers van de sport door je review over dit bedrijf op deze pagina achter te laten.

Reviews over Supboard-99

Gerelateerde bedrijven

Bushcraftshop.nl logo
Bushcraftshop.nl
2 beoordelingen
9
Nihonsport logo
Nihonsport
2 beoordelingen
8,5
EBBM logo
EBBM
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Supboard-99

Het bedrijf Supboard-99 is geverifieerd door ons. De webshop supboard-99.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Supboard-99 is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Supboard-99 maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Supboard-99 is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van supboard-99.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Supboard-99.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne webshop

Dit is echt een super fijne webshop. Ze zijn telefonisch erg goed bereikbaar wat echt ideaal is. Ik hoefde verder niet lang te wachten. De informatie op de site was allemaal ook erg duidelijk!

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Loïs L.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Supboard-99


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bushcraftshop.nl logo
Bushcraftshop.nl
2 beoordelingen
9
Nihonsport logo
Nihonsport
2 beoordelingen
8,5
EBBM logo
EBBM
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Supboard-99 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Supboard-99. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Supboard-99 actief?

Supboard-99 is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby , outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Supboard-99 reviews? Dan kun je naar de website van Supboard-99 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie