Summersportstore logo

Summersportstore reviews, ervaringen en beoordelingen

Summersportstore reviews, ervaringen en beoordelingen
2218
Summersportstore logo
Website
Summersportstore
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Summersportstore

Wil je weten hoe anderen Summersportstore beoordelen? Lees dan de reviews over deze sportkledingwebshop die wij voor je op een rij hebben gezet eens door. Door de ervaringen van andere mensen te lezen, kun je een goede indruk krijgen van wat voor webshop Summersportstore is. Zo kun je aan de hand van de beoordelingen onder andere te weten komen of de artikelen die deze webshop levert van goede kwaliteit zijn en of Summersportstore betrouwbaar is en de gemaakte afspraken nakomt. Vervolgens kun je een weloverwogen keuze maken om jouw zomersportkleding en -accessoires bij deze webwinkel te bestellen of er juist voor kiezen om dergelijke artikelen ergens anders te kopen.

Over Summersportstore

Sports Online B.V. is de onderneming die aan het hoofd staat van Summersportstore. De winterse tegenhanger van deze webwinkel, namelijk Wintersportstore, is eveneens een handelsnaam van dit bedrijf. Sports Online B.V. verkoopt in zijn webshops wereldwijd sportkleding, benodigdheden voor het beoefenen van diverse sporten en accessoires. Bij Summersportstore kun je naast kleding terecht voor artikelen als supboards, kajakpeddels en kano's. Ook aan de kleine sportliefhebbers onder ons is gedacht. Het assortiment bestaat namelijk niet alleen uit dames- en herenkleding, maar heeft eveneens een zeer uitgebreide collectie aan kindersportkleding. Summersportstore verkoopt producten van merken als Huub, Under Armour en Curms en als je handig inspeelt op de sale van deze sport store, dan kun je gemakkelijk tientallen tot honderden Euro's goedkoper uit zijn.

Waarom kiezen voor Summersportstore

Summersportstore heeft een assortiment waar veel zomersportliefhebbers mee uit de voeten kunnen. Je kunt er diverse soorten sportkleding bestellen, zoals fitnesskleding, bikini's en zwembroeken en ook aan accessoires als petjes, zonnebrillen en mutsen is gedacht. Mensen die graag watersporten beoefenen, kunnen hun wetsuit, opblaasbare supboard of kajak hier kopen. De artikelen die je bij deze webshop bestelt, zullen doorgaans binnen een werkdag, nadat de betaling is ontvangen, worden verstuurd naar het adres dat je hebt ingegeven. Je hebt de mogelijkheid om een verzenddag aan te geven gedurende het bestelproces. Deze optie is ideaal wanneer je bijvoorbeeld op een vaste dag niet hoeft te werken en thuis bent. Summersportstore zal er in dat geval alles aan doen om te zorgen dat je pakket op de op jou aangegeven dag wordt afgeleverd. Zo hoef je niet naar een ophaalpunt te rijden of je in allerlei bochten te wringen om maar thuis te zijn op het moment dat je bestelling wordt bezorgd. Je kunt je betaling op verschillende manieren voldoen. Methoden als iDeal, PayPal, de verschillende creditcards en de Webshop Giftcard zijn hier voorbeelden van. Als je liever achteraf betaalt, dan kun je Klarna selecteren als betaalmethode.

Is Summersportstore betrouwbaar?

Summersportstore is een transparante website, waarop de bedrijfsgegevens duidelijk staan vermeld. De gegeven informatie omvat het registratienummer van het bedrijf bij de Kamer van Koophandel, het adres van de onderneming en de naam van de eigenaar van Sports Online B.V. De webshop is een gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk. Het keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk op de website van Summersportstore geeft jou als klant een aantal zekerheden. Zo weet je dat deze sportwebshop is gekeurd en voldoet aan de wetgeving zoals deze binnen Europa is vastgelegd, dat je toegang hebt tot eerlijke reviews om de transparantie van de webwinkel te vergroten en dat je naar een onafhankelijke geschillencommissie kunt stappen als er zich problemen voordoen, waarvan het niet lukt om deze op te lossen met Summersportstore zelf. De beoordelingen die mensen op Yotpo hebben gegeven over deze webshop zijn zeer lovend. Er is niets eigenaardigs te vinden op de website van Summersportstore of daarbuiten, waaruit blijkt dat deze webwinkel niet betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Op de klantenservicepagina geeft Summersportstore aan klanttevredenheid erg belangrijk te vinden. Vragen van klanten worden per e-mail behandeld en de medewerkers streven ernaar om elke vraag binnen 24 uur te beantwoorden, maar er wordt gesteld dat het in verreweg de meeste gevallen veel sneller lukt om te antwoorden. Je kunt bij de klantenservice terecht met vragen over je bestelling en betaling en dergelijke, maar ook als je meer wilt weten over een product uit het assortiment of advies wilt, mag je contact opnemen. Je mag ook gebruikmaken van het contactformulier op de website om je vraag te stellen. De klachtenprocedure is helder omschreven. Het is de bedoeling dat je je klacht eerst voorlegt aan Summersportstore. Komen jullie er samen niet uit? Dan kun je, wanneer het probleem de dienstverlening van Summersportstore of de manier van verkopen betreft, je klacht voorleggen aan de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Voor geschillen van andere aard kun je hulp vragen van het Kifid of De Geschillencommissie te Den Haag.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al een klant van Summersportstore? Dan zou het fijn zijn als je in een recensie jouw persoonlijke ervaring met deze sportshop omschrijft. Je kunt de artikelen die je hebt besteld beoordelen op kwaliteit en je kunt vertellen in welke mate de beschrijving op de website overeenkomt van het product dat je hebt ontvangen. Je mag in je review ook vertellen over het contact dat je hebt gehad met de klantenservice. Werd je vraag inhoudelijk goed beantwoord? Waren de medewerkers vriendelijk en behulpzaam? Door jouw ervaring te delen, kun je anderen helpen inschatten of Summersportstore betrouwbaar is.

Reviews over Summersportstore
Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Gameballs logo
Gameballs
1 beoordeling
9,5
PlayFootball.shop logo
PlayFootball.shop
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne maten

Ik bestelde sneakers voor mijn zoon om weg te gaan geweldige service kreeg ze een paar dagen geleverd, ze passen hem perfect omdat ze halve maten hebben.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aaltje J.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Summersportstore
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Gameballs logo
Gameballs
1 beoordeling
9,5
PlayFootball.shop logo
PlayFootball.shop
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Summersportstore een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Summersportstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Summersportstore actief?

Summersportstore is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Summersportstore reviews? Dan kun je naar de website van Summersportstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie