Stoov logo

Stoov reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Stoov reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Stoov logo
Website
stoov.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Stoov

Wie er warmpjes bij wil zitten zonder dat eerst het hele huis verwarmd hoeft te worden, die kan prima een beroep doen op de warmteproducten van Stoov. Mocht je twijfels hebben of gewoon meer willen weten over de mogelijkheden van deze aanbieder, dan kun je erg veel baat hebben bij de reviews en ervaringen van mensen die er al gebruik van maken. Op basis van hun beoordelingen kun je zelf beslissen of ook jij gebruik maakt van de innovatieve producten die Stoov te bieden heeft.

Over Stoov

Stoov is een Nederlandse onderneming die in 2014 het levenslicht zag. Het geniet vooral bekendheid vanwege de kussens met infrarood verwarming. Stoov ontwerpt en produceert de kussens, die innovatief, duurzaam en stijlvol genoemd kunnen worden. De kussens zijn heerlijk warm, zeker als je op de bank ligt tijdens de koudere herfstdagen en in de wintermaanden. Met de kussens ben je snel op de juiste temperatuur, zonder dat dus eerst heel het huis opgewarmd moet zijn. Met het kussens ben je snel warm.

Waarom kiezen voor Stoov?

Met Stoov ben je snel op temperatuur. Ben je snel warm. Behalve de bekende warmtekussens kan Stoov je ook warmtekruiken en warmtedekens bieden, allemaal volgens de innovatieve infrarood technologie. De producten van Stoov verwarmen de mensen en niet de planeet. Het is een van de bekende slogans van Stoov, die daarmee aangeeft te hechten aan duurzaamheid. De producten bieden draadloos gebruiksgemak en zijn ontworpen voor de perfecte warmtebeleving. Kies je voor Stoov, dan word je warm waar en wanneer jij wilt en wanneer je het nodig hebt. Het design is ook al de moeite waard. Niet voor niets won Stoov al diverse keren awards voor dat design. Voordeel? Dat is dat je direct contact hebt met de warmtebron. Daardoor gaat er geen energie verloren.

Is Stoov betrouwbaar?

Mensen die al gebruik maken van de producten en diensten van Stoov zijn duidelijk; zij zien Stoov als een zeer betrouwbare partner. Bij Stoov maakt men betrouwbare producten met de blik op de toekomst maar altijd van de beste materialen en dus de beste kwaliteit. Stoov is ook een betrouwbare partner als het gaat om de hulp die het biedt aan mensen met gezondheidsklachten. Want de producten van Stoov kunnen mensen die te maken hebben met pijnlijke spieren, menstruatiepijn en pijnlijke gewrichten écht helpen. Stoov biedt ‘Kopers bescherming’ en maakt vooral gebruik van recyclebare en te recyclen materialen. Daardoor is het ook voor de planeet een betrouwbare partner. Uiteraard is Stoov ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Klantenservice en klachten

Ook wat betreft bereikbaarheid doet Stoov het gewoon goed. Mocht je een klacht hebben, dan kun je gewoon bellen met de aanbieder van warmtekussens, zoals je ook een e-mail kunt sturen. Daarnaast is Stoov onder meer actief op Facebook en Instagram. Ook via die kanalen kun je eventueel contact leggen met Stoov.

Wil jij ook beoordelen?

Door de beoordelingen van mensen die thuis al een van de warmteproducten van Stoov hebben, heb je een beter beeld gekregen van wat de aanbieder je kan bieden. Zo zie je maar hoe belangrijk die beoordelingen kunnen zijn. Daarom hopen we dat jij voortaan ook een beoordeling achterlaat. Het is slechts een kleine moeite, maar het helpt mensen echt verder.

Reviews over Stoov

Gerelateerde bedrijven

Smartphoto logo
Smartphoto
3 beoordelingen
9,7
Keukencoach logo
Keukencoach
3 beoordelingen
9
Woonwinkeldiscounter logo
Woonwinkeldiscounter
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

8,2
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Stoov

Het bedrijf Stoov is geverifieerd door ons. De webshop stoov.com is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Stoov is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Stoov maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Stoov is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van stoov.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Stoov.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed voor buiten

Ik gebruik de deken vooral voor buiten want dan werkt die het best vind ik. Het is super fijn voor de wat koudere dagen als het toch wel mooi weer is om buiten te zitten.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 10-01-2022
Geschreven door: Michiel A.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Een mooie aanwist

Ik heb hier een week geleden een Homey kruik besteld en ik ben er super tevreden over. Hij wordt zeker heet genoeg en het zit ook erg comfortabel. Dit is echt een mooie aanwinst.

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 10-01-2022
Geschreven door: Kevin H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne kussens

Ik heb hier al 2 kussens gekocht voor het camperen en ze zijn echt heerlijk warm. Ze zijn makkelijk te gebruiken en werken erg goed. Je kunt zo ook bij veel verschillende situaties gebruiken.

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 03-08-2021
Geschreven door: Johan B.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet kopen, doet niet wat het moet doen.

Het warmtekussen wordt maar 15 cm warm van de totale oppervlakte. Dit zeggen ze niet op de site. Ook voel je dit niet door het kussen heen. De grootte van het kussen is dus alleen qua design.
Bij terugsturen moest ik zelf de verzendkosten betalen. Helpdesk kon niks voor mij verder doen.

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 14-12-2021
Geschreven door: Nadieh R.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Top product

Dit is echt een top product. De accu werkt goed en gaat ook lang mee. Dit is echt een aanrader voor mensen die het vaker snel koud hebben/krijgen.

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 10-01-2022
Geschreven door: Fay K.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Stoov


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Smartphoto logo
Smartphoto
3 beoordelingen
9,7
Keukencoach logo
Keukencoach
3 beoordelingen
9
Woonwinkeldiscounter logo
Woonwinkeldiscounter
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stoov een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Stoov. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stoov actief?

Stoov is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stoov reviews? Dan kun je naar de website van Stoov gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie