Stoov logo

Stoov reviews, ervaringen en beoordelingen

Stoov reviews, ervaringen en beoordelingen
1453
Stoov logo
Website
Stoov
Categorie
Wonen

Stoov reviews

We zitten er graag warmpjes bij. Vooral in de koude wintermaanden is het belangrijk om je goed te beschermen tegen de kou. Dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar het bevordert ook het comfort. Zeker wanneer je lekker relaxt op de bank zit en het buiten ijs- en ijskoud is. Nu kun je natuurlijk de verwarming een aantal graden hoger zetten, maar door de flinke stookkosten van tegenwoordig wil je dat toch het liefst tot een minimum beperken. Een goed alternatief is een goed warmtekussen! Die met behulp van elektriciteit opwarmt en er dus voor zorgt dat jij het lekker warm hebt. Stoov is een online aanbieder van verschillende soorten warmtekussens. Voor zowel mensen als dieren!

Wie zijn Stoov?

Stoov werd in 2014 opgericht door Teun. Die op het idee kwam om een product te ontwikkelen dat er direct voor zorgt dat je het warm hebt. Of je nu even naar buiten wilt terwijl het eigenlijk te koud is, als je thuis op de bank naar je favoriete televisieprogramma’s kijkt terwijl de kachel uit staat of in een urenlange vergadering in een te koude vergaderruimte op kantoor zit. Stoov staat voor innovatieve en duurzame producten. Die met behulp van moderne technologie ervoor zorgen dat mensen het warm hebben terwijl de producten die zij maken ook nog eens gebruiksvriendelijk en draadloos zijn. 

Het aanbod van Stoov

Stoov is een online aanbieder van warmtekussens. In alle soorten, maten en kleuren die je kunt bedenken. Zij bieden warmtekussens tot aan verwarmde zitkussens en van warmtedekens tot elektrische kruiken aan. Ze bieden zelfs verwarmde hondenkussens aan! Waar uiteraard de kat of de poes ook wel op mag liggen. Naast de producten bieden zij ook kussenhoezen aan die je in verschillende maten, soorten en kleuren kunt verkrijgen. En ook losse batterijen, laders en USB-hubs maken onderdeel uit van het grote assortiment dat Stoov te bieden heeft. 

Ploov warmtekussens

Je kunt het zo gek niet bedenken of Stoov heeft een warmtekussen in de maat, kleur en patroon dat je wilt. De keuze is reuze en bestaat voornamelijk uit warmtekussens in de formaten 45x60 cm, 45x45 cm en 25x60 centimeter. De warmtekussens bevatten allemaal een infrarood verwarmingselement dat tot 42 graden celsius kan opwarmen en zijn allemaal ook draadloos op te laden.

Big Hug warmtedekens

De Big Hug warmtedekens zijn perfect om je hele lichaam te verwarmen tot een maximum van 42 graden celsius. Ook de warmtedekens bevatten een infrarood verwarmingselement en zijn draadloos op te laden. Je hebt keuze in verschillende formaten en kleuren. Het onderscheid dat wordt gemaakt is tussen een normale elektrische deken en een XL warmtedeken. 

One verwarmde zitkussens

Een warme bibs is natuurlijk fijn en met een One verwarmd zitkussen zit je werkelijk gebakken. Want het infrarood verwarmingselement in het kussen kan tot 42 graden celsius opwarmen. Uiteraard is het kussen ook draadloos op te laden en te gebruiken en te verkrijgen in verschillende kleuren. Met de drie standen kun je zelf bepalen hoe warm het kussen moet worden.

Homey elektrische kruiken

Water koken, in een kruik gieten en in bed of op de bank neerleggen. Terwijl je even moet wachten tot de kruik iets is afgekoeld, omdat je anders je vingers of tenen verbrandt. Met de elektrische en draadloze kruik Homey is dat verleden tijd. De kruik bevat een FAR-infrarood verwarmingselement en kan tot 42 graden celsius opwarmen. Zo heb je het altijd lekker warm als je op de bank zit of in bed ligt.

Hot dog verwarmde hondenkussens

Van een hot dog krijg je het vanzelf een beetje warm, maar hoe zit dat met je huisdieren? Je hond of kat wil het ook wel lekker warm hebben als het baasje besluit om de verwarming niet al te hoog te zetten. Daarom heeft Stoov de Hot Dog ontwikkeld. Een verwarmde hondenkussen die in verschillende kleuren te verkrijgen is. Oké, het is een hondenkussen, maar je poes of kat mag er ook wel op liggen hoor!

Kussenhoezen

Naast de producten biedt Stoov ook verschillende maten, soorten en kleuren kussenhoezen aan. Zodat je één van de warmtekussens kunt voorzien van een andere kleur. Of je kiest een hoes die ook beter bestendig tegen buiten is. Dan kun je de warmtekussens namelijk ook buiten gebruiken. Wanneer een kussensloop kapot is door slijtage hoef je ook niet direct een compleet nieuw kussen aan te schaffen. Je koopt simpelweg een nieuwe hoes!

Accessoires

Stoov biedt ook veel accessoires aan. Zo kun je extra accu’s, laders en USB-hubs verkrijgen waarmee je de producten van Stoov kunt opladen en gebruiken. Ook wanneer een accu lui wordt of defect raakt hoef je dus niet het complete product te vervangen. Dat is het voordeel van de warmtekussens en -dekens van Stoov.

Samengesteld uit losse onderdelen

Stoov staat voor duurzaamheid om milieubewust producten te fabriceren en te verkopen. Derhalve hoef je vaak een kussen dus niet te vervangen als er iets defect raakt of kapot gaat. De producten van Stoov zijn uit losse onderdelen samengesteld. Die dus ook eenvoudig te vervangen zijn. Dat drukt enerzijds de prijs en anderzijds is dit duurzaam ondernemen dat ook beter voor het milieu en het klimaat is.

Besparen op je energierekening

Met Stoov kun je ook heel eenvoudig besparen op je energierekening, want met de warmtekussens en -dekens hoef je de verwarming minder vaak te gebruiken terwijl de infrarode verwarmingselementen in de producten van Stoov energiezuinig zijn. Ze verbruiken slechts enkele watts om het verwarmingselement en dus het kussen zijn werk te laten doen. Zo kun je dus op jaarbasis flink geld besparen terwijl het ook nog eens beter is voor het milieu. Zeker wanneer je verwarmt met behulp van een gaskachel of houtkachel.

Meer dan alleen opwarmen

Warmtekussens, -dekens en elektrische kruiken zijn niet alleen handig en mooie producten om het lekker warm te krijgen, maar het heeft ook enkele medische voordelen. Pijntjes in de rug, armen en benen kunnen met behulp van een warmtekussen of -deken worden bestreden terwijl een warmtekussen ook een goede bloedcirculatie stimuleert. Ook nek- en rugklachten kunnen met een warmtekussen of -deken worden bestreden. Ook gewrichtsstijfheid kan worden tegengegaan met het gebruik van een warmtekussen.

Milieubewust ondernemen

Milieubewust ondernemen staat bij Stoov hoog in het vaandel. Derhalve worden de hoezen van 50% gerecycled Sunbrella stof geproduceerd en wordt er samengewerkt met organisaties, zoals ForestNation om materialen zo milieuvriendelijk te vervoeren. Ook de verpakkingen en omdozen waar Stoov de producten in verstuurd bevatten zo weinig mogelijk of helemaal geen plastic. Wanneer er plastic wordt gebruikt is dit gemaakt van gerecycled polyester en composteerbaar. 

Is Stoov een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Stoov een betrouwbare webshop in warmtekussens en -dekens is. De reviews over de webshop zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over dat klanten netjes geholpen worden en producten simpel via de site kunnen bestellen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via stoov.com en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Stoov ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden zeer duidelijk.

Is Stoov goed te bereiken?

Stoov heeft een klantenservice die zowel per mail als per telefoon te benaderen is. Je kunt je vragen en klachten via de e-mail of telefoon deponeren en deze worden deskundig opgepakt. Je kunt via de website ook live chatten met één van de medewerkers van Stoov. Zo kun je vrij snel antwoord krijgen op jouw vragen over de producten en dienstverlening. Naast een goede klantenservice is er op de website ook een uitgebreide kennisbank aanwezig waar je de antwoord op veelgestelde vragen kunt terugvinden.

Goed om te weten

Er zijn nog een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten als je bij Stoov een bestelling plaatst.

Duurzaam en kwaliteit

Stoov produceert en levert uitsluitend duurzame producten van een hoogwaardige kwaliteit. Milieubewust staan bij hen hoog in het vaandel en zij zorgen tijdens zowel het productieproces als het leveringsproces dat producten op een milieuvriendelijke manier worden gemaakt en bezorgt. 

Losse onderdelen

De warmtekussens en -dekens worden samengesteld met losse onderdelen en dat zorgt ervoor dat je bij een defect of slijtage slechts een onderdeel en niet het gehele product hoeft te vervangen. 

Verschillende betalingsmethode

Bij Stoov is het heel eenvoudig om een product te bestellen terwijl het leveren en retourneren ook gratis is. De bestelling die je plaatst kun je voldoen met bekende en veilige betalingsmethoden, zoals iDeal, creditcard en Paypal. Voor Belgische klanten is er ook een mogelijkheid om met Mister Cash/Bancontact te betalen.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Stoov een warmtekussen gekocht? Of een elektrische deken of een kruik? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Stoov compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Stoov. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Stoov was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen op stoov.com of hoe snel de bestelling geleverd is. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Stoov!

 

Reviews over Stoov
Gerelateerde bedrijven
Barrelkings logo
Barrelkings
2 beoordelingen
9,5
Luilak logo
Luilak
2 beoordelingen
9,5
VintageView logo
VintageView
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,9
58% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Stoov

Het bedrijf Stoov is geverifieerd door ons. De webshop Stoov is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Stoov is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Stoov maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Stoov is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Stoov. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Stoov.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
12 dagen te laat voor garantie

Ons product, een Big Hug XL, begon na 2 jaar en 12 dagen kuren te vertonen: opladen werkte niet meer goed, het ging nog maar af en toe aan. De klantenservice gemaild en alleen meer een reset instructie gekregen. Hielp niet, en snel daarna hield 'ie er helemaal mee op.

Niet normaal dat zo'n duur product er na 2 jaar (plus 12 dagen) al mee op houdt. Zo vaak hadden we het bovendien niet gebruikt.

Geplaatst op: 16-11-2023
Laatst bewerkt op: 16-11-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Hij doet het niet......ook de tweede binnen kussen die ik daarom kreeg

Mijn kussen hield er naar 10 minuten mee op.......op advies van klantenservice verschillende dingen geprobeerd.
Kreeg nieuwe binnen kussen....( dus geen batterij) .......en die doet het ook niet.
Het moet een kwaliteitsproduct zijn........tis niet een van een goedkoop waren huis.
Erg teleurgesteld

Geplaatst op: 20-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjo M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed voor buiten

Ik gebruik de deken vooral voor buiten want dan werkt die het best vind ik. Het is super fijn voor de wat koudere dagen als het toch wel mooi weer is om buiten te zitten.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michiel A.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet kopen, doet niet wat het moet doen.

Het warmtekussen wordt maar 15 cm warm van de totale oppervlakte. Dit zeggen ze niet op de site. Ook voel je dit niet door het kussen heen. De grootte van het kussen is dus alleen qua design.
Bij terugsturen moest ik zelf de verzendkosten betalen. Helpdesk kon niks voor mij verder doen.

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nadieh R.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Een mooie aanwist

Ik heb hier een week geleden een Homey kruik besteld en ik ben er super tevreden over. Hij wordt zeker heet genoeg en het zit ook erg comfortabel. Dit is echt een mooie aanwinst.

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kevin H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne kussens

Ik heb hier al 2 kussens gekocht voor het camperen en ze zijn echt heerlijk warm. Ze zijn makkelijk te gebruiken en werken erg goed. Je kunt zo ook bij veel verschillende situaties gebruiken.

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan B.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top product

Dit is echt een top product. De accu werkt goed en gaat ook lang mee. Dit is echt een aanrader voor mensen die het vaker snel koud hebben/krijgen.

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fay K.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Stoov
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Barrelkings logo
Barrelkings
2 beoordelingen
9,5
Luilak logo
Luilak
2 beoordelingen
9,5
VintageView logo
VintageView
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stoov een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Stoov. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,9 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stoov actief?

Stoov is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stoov reviews? Dan kun je naar de website van Stoov gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie