Spiru logo

Spiru reviews, ervaringen en beoordelingen

Spiru reviews, ervaringen en beoordelingen
3823
Spiru logo
Website
Spiru
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Spiru

Ben jij spiritueel of houd je van unieke dingen? Dan vind je het vast fijn om bij Spiru te shoppen. Van yogamat tot kristallen en van tarotkaarten tot schrijfwaar, je vindt het allemaal in het assortiment van Spiru. Als je er wilt kopen zonder zorgen, is het echter een goed idee om eerst de Spiru ervaringen op onze site door te nemen!

Over Spiru

Spiru is een Belgische webshop die producten verkoopt die te maken hebben met spiritualiteit, mindfulness en zen leven in het algemeen. In het assortiment vind je authentieke en unieke producten van over de hele wereld, denk daarbij aan wierrook, tarotkaaten, yogamatten, geluksbrengers, enzovoort. De producten worden verkocht met respect voor het milieu. Dat maakt Spiru zo bijzonder! De webwinkel verpakt de producten dus steeds op een milieuvriendelijke manier en doneert een deel van de winst aan een goed doel dat nieuwe bomen plant.

Spiru vindt het daarnaast belangrijk dat jij als klant zo relax mogelijk kan winkelen. Daarom is de webshop ook zo gebruiksvriendelijk. Als klant word je bovendien goed in de watten gelegd door Spiru. Je kan er namelijk terecht met al je vragen. Het personeel van de webwinkel blijft steeds een positief en luisterend oor. Doordat de spullen zowel kwalitatief als betaalbaar zijn, hoef jij je ook geen zorgen te maken over geld.

Waarom kiezen voor Spiru

Bij Spiru vind je meditatieartikelen, woonartikelen, producten voor het beoefenen van yoga, artikelen om de gezelligheid in huis mee te bevorderen en spirituele producten, zoals pendels en tarotkaarten. Spiru is dus een goede webshop als je op zoek bent naar deze artikelen of als je iemand anders er een plezier mee wilt doen. Kopen bij Spiru is ook je steentje bijdragen aan het milieu, want de webwinkel doneert geld aan een goed doel dat bomen plant. De verpakking verloopt bovendien altijd op een milieuvriendelijke manier.

Kopen bij Spiru heeft daarnaast enkele andere voordelen. Zo hoef je niet voor de verzending te betalen als je koopt voor 50 euro of meer. Je vindt er bovendien unieke producten uit meer dan 44 landen. De webshop is ook gebruiksvriendelijk en wanneer je raad nodig hebt, staat het personeel altijd voor je klaar!

Is Spiru betrouwbaar?

Aan de hand van recensies merk je dat Spiru betrouwbaar is. Daarnaast koopt de winkel zijn producten zeer selectief bij gecertificeerde leveranciers van over de hele wereld. De algemene beoordelingsscore zit ook goed en je kan er op diverse veilige manieren betalen. Zoals je ziet hoef je je dus helemaal geen zorgen te maken!

Klantenservice en klachten

In het geval van klachten over een aankoop bij Spiru, kan je het bedrijf contacteren via het contactformulier, telefoon, e-mail of aan de hand van diverse sociale media kanalen. Er zijn dus voldoende manieren om hulp te krijgen! Als je op 'Klantenservice' klikt, krijg je bovendien interessante informatie te zien. Neem zeker een kijkje, want als je met vragen zit, is de kans groot dat je daar het antwoord vindt!

Wil jij ook beoordelen?

Net zoals jij het fijn vindt om ervaringen te lezen voordat je koopt in een online winkel, is het voor anderen ook plezierig om zich op die manier te kunnen voorbereiden. Laat dus bij ons je Spiru review achter en help zo anderen!

Reviews over Spiru

Gerelateerde bedrijven

Albelli logo
Albelli
37 beoordelingen
4,5
BookSpot logo
BookSpot
4 beoordelingen
7,8
Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

5,7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Geen aanrader

Geen aanrader!!!

Geplaatst op: 17-01-2023
Laatst bewerkt op: 17-01-2023
Geschreven door: Jitka D.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kussen, lotusdoos = onvoldoende

Trap er niet in svp
Meditatiekussen gekocht. Symbool F.O.L. veel kleiner formaat dan op foto!
Opdruk niet geborduurd»soort sticker is niet duurzaam! (blijft matig zitten zie ik) (hoe is dat na 2jr/veel gebruik...?) Tarotdoos/lotus is beschadigd en sluit slecht (duidelijk geen controle voor verzending, had niet verkocht mogen worden!) Onzin over magazijnmonnik e.d. gelooft hopelijk niemand..., goed voorbeeld van spirituele vibe gebruiken voor platte commercie. Bah! Reacties kl.serv social media zijn erg algemeen/inhoudsloos. Reviews vooral pas na moderatie gepost; kunstmatige scores geven oneerlijk beeld, veel namen v reviewers ook.... Intenties v dit bedrijf voelen iig niet zuiver!

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Spiru


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Albelli logo
Albelli
37 beoordelingen
4,5
BookSpot logo
BookSpot
4 beoordelingen
7,8
Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spiru een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Spiru. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spiru actief?

Spiru is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spiru reviews? Dan kun je naar de website van Spiru gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie