Speedpedelecs.com logo

Speedpedelecs.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Speedpedelecs.com reviews, ervaringen en beoordelingen
1341
Speedpedelecs.com logo
Website
Speedpedelecs.com
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Speedpedelecs.com

Het mobiliteitsprobleem is er eentje die al enkele decennia speelt. Gelukkig is er vandaag de dag een optie om vlot op het werk te geraken zonder daarom in de file te moeten staan of al te veel inspanning te moeten leveren: de speed pedelec. Bij Speedpedelecs.com kan je zo’n e-bike op de kop tikken. Groener dan een motorvoertuig en sneller dan een fiets en vaak zelfs de wagen. Maar is Speedpedelecs.com de beste keuze? Op deze pagina vind je de ervaringen met, beoordelingen van en reviews over Speedpedelecs.com geschreven door echte klanten terug. Zo weet jij of deze onderneming voor jou de beste keuze is.

Over Speedpedelecs.com

Speedpedelecs.com is een webshop waar je zowel als particulier als zakelijke klant terecht kunt voor een speed pedelec. De website is een online tak van fietswinkel Snelbander die al meer dan dertig jaar een begrip is in Arnhem en omgeving. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij Speedpedelecs.com te maken hebt met specialisten in het veld. Een team met de nodige ervaring en een goede reputatie. Bij Speedpedelecs.com is alles dan ook goed geregeld. Zo is het bedrijf een RDW erkend bedrijf. Dat betekent dat je officieel met een kenteken en met een verzekering op weg kan. Bij Speedpedelecs.com kan je naast fietsen kopen ook informeren voor het leasen van de speed pedelecs. Zit je met een vraag of heb je advies nodig? Dan kan je ook altijd de klantenservice contacteren voor hulp!

Waarom kiezen voor Speedpedelecs.com?

Bij Speedpedelecs.com kan je terecht voor een breed gamma aan speed pedelecs en accessoires. Zo vind je op de website e-bikes van merken als Klever, Stromer, Kalkhoff, Urban Arrow, Lovens, Riese & Müller en ga zo maar door. Bij de accessoires vind je fietshelmen, fietstassen, kleding, fiets sloten en fiets accu’s. Ben je toch nog niet zo zeker ervan dat een speed pedelec jouw ding is? Dan kan je altijd een afspraak maken voor een proefrit. Daarenboven is het ook zo dat je bij Speedpedelecs.com terecht kunt voor het onderhoud en de service van jouw bolide. Je kunt er kiezen voor drie verschillende servicepakketten zijnde het startpakket, het comfort pakket en het complete pakket. Op de website vind je overigens ook heel wat informatie over de verschillende speed pedelecs in de aanbieding zoals bijvoorbeeld een voorstelling aan de hand van YouTube-filmpjes. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is de bezorging van jouw speed pedelec volkomen gratis. De levertijd hangt af van model tot model maar krijg je altijd te horen bij aankoop.

Is Speedpedelecs.com betrouwbaar?

Speedpedelecs.com is niet zomaar een webshop die op de hype van de speed pedelecs springt. Het is een product van het bekende fietsbedrijf Snelbinder dat al meer dan dertig jaar ervaring in de sector heeft. Je kunt dan ook spreken van een uitstekende reputatie. Bovendien beschikt Speedpedelecs.com over een eigen klantenservice en vind je belangrijke bedrijfsgegevens zoals adres en KvK-nummer gewoon op de website. Die website is ook veilig verbonden met het internet op basis van het gekende en secure SSL-protocol. Bovendien is er ook heel wat aanwezigheid op sociale media waar je bij problemen terecht kunt.

Klantenservice en klachten

Een speed pedelec is een behoorlijke investering. Het spreekt dan ook voor zich dat je wel eens vragen kunt hebben of advies nodig hebt. In die gevallen kan je de klantenservice van Speedpedelecs.com contacteren. Dat kan op heel wat verschillende manieren. Zo kan je op social media een berichtje sturen of het contactformulier op de website invullen. Je kunt ook een brief sturen, in de winkel langs komen, een mail sturen of via WhatsApp een berichtje sturen. De klantenservice van Speedpedelecs.com is normaal gesproken zeer actief en geeft binnen de werkdag een antwoord. Heb je een klacht? Het kan natuurlijk altijd dat er eens iets misloopt. In dat geval stuur je jouw klacht best via mail of via het contactformulier door vergezeld van alle relevante informatie zoals bijvoorbeeld bestelnummer.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij aan het rondrijden op een speed pedelec van Speedpedelecs.com? Dan horen wij graag wat jij weet over deze website. Wat is jouw ervaring met Speedpedelecs.com? Hoe zou je de kwaliteit van hun producten beoordelen? Hoe lang moest je wachten op levering? Werd alles professioneel gedaan? Hoe zit het met de service? Is de klantendienst vriendelijk? Schrijf op deze pagina jouw review over Speedpedelecs.com en laat anderen weten wat te verwachten.

Reviews over Speedpedelecs.com
Gerelateerde bedrijven
Santafixie logo
Santafixie
4 beoordelingen
8,3
Fietsaccessoires.nl logo
Fietsaccessoires.nl
2 beoordelingen
9,3
Ikwilvanmijnfietsaf logo
Ikwilvanmijnfietsaf
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Vakkundig geadviseert

Speedpedelecs is een zaak die niet alleen fietsen verkoopt, maar ook ter zake vakkundig adviseert en bij problemen meezoekt naar een goede en snelle oplossing.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Speedpedelecs.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Santafixie logo
Santafixie
4 beoordelingen
8,3
Fietsaccessoires.nl logo
Fietsaccessoires.nl
2 beoordelingen
9,3
Ikwilvanmijnfietsaf logo
Ikwilvanmijnfietsaf
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Speedpedelecs.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Speedpedelecs.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Speedpedelecs.com actief?

Speedpedelecs.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Speedpedelecs.com reviews? Dan kun je naar de website van Speedpedelecs.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie