Spartoo logo

Spartoo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Spartoo logo
Spartoo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Freewear logo Freewear
0 beoordelingen
10
Rains.com logo Rains.com
0 beoordelingen
10
Repeatcashmere.com logo Repeatcashmere.com
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Spartoo

Natuurlijk wil je er steeds perfect uitzien. Daarbij zijn je schoenen en je kleding erg belangrijk. Als je verzekerd wilt zijn van de meest trendy schoenen en echt iets te kiezen wit hebben, dan doe je een beroep op Spartoo. Althans, dat adviseert de specialist. Of je bij Spartoo ook echt aan het juiste adres bent, hebben we hier de reviews en ervaringen van andere gebruikers voor je samengevat. Op die manier kun jij na het lezen van de informatie zelf beslissen of jij jouw kleding en schoenen ook bij Spartoo aan gaat schaffen.

Over Spartoo

Spartoo is opgericht in 2006 en vanaf dat moment is het eigenlijk crescendo gegaan met de onderneming. Het geldt nu als de nummer 1 schoenenspecialist van Europa en het kan in totaal rond de 300.000 modellen schoenen van 3500 merken bieden. Daarnaast biedt het dames- en herenkleding en een groot aantal trendy tassen. Bij Spartoo werken ruim vierhonderd mensen en de webshop van Spartoo is in 25 landen online. Van origine is Spartoo een Frans bedrijf met de hoofdvestiging in Grenoble.

Waarom kiezen voor Spartoo

Als er één argument opgaat om ook voor Spartoo te kiezen dan is het wel het enorme aanbod dat het heeft. Dat aanbod gaat van zeer exclusieve modellen tot schoenen met een zeer scherpe prijs. Spartoo werkt met de laagste prijs garantie en heeft bij de schoenen trendy kleding beschikbaar. Met een van de tassen van Spartoo maak jij je outfit helemaal af. Spartoo heeft standaard ongeveer een miljoen paar schoenen op voorraad en de schoenen kleding word je al binnen vier werkdagen geleverd. Uiteraard krijg je ook bij Spartoo dertig dagen bedenktijd.

Is Spartoo betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Spartoo komt niet alleen tot uiting door de positieve reviews en ervaringen van mensen die al schoenen en kleding bij deze aanbieder kochten. Het blijkt ook uit het Thuiswinkel Waarborg waarover het beschikt, een certificaat dat alleen uitgereikt wordt aan betrouwbare bedrijven. Bij Spartoo doet men wat het belooft en het groeiend aantal mensen dat gebruik maakt van de diensten van de expert zegt eveneens voldoende over de betrouwbaarheid van de onderneming.

Klantenservice en klachten

Spartoo koestert de klant en biedt volledige transparantie over de werkwijze, en doet dat via de website. Bij de veel gestelde vragen vind je ook meteen de antwoorden op al jouw vragen. Je kunt bovendien een speciale app voor Apple en Android downloaden voor je smartphone om van daaruit je eigen Spartoo account te beheren. Je kunt zowel bellen als e-mailen met Spartoo waardoor geen vraag onbeantwoord blijft en er altijd aandacht is voor eventuele klachten. Op de website vind je ook een speciale ‘help en contact’ pagina overigens.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan mensen die een beoordeling achterlieten over Spartoo, heb jij hier een goede indruk kunnen krijgen van de specialist die Spartoo heet. Wij hebben die beoordelingen gebundeld waardoor jij nu goed op de hoogte bent van deze aanbieder. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter waarmee andere mensen geholpen zijn? Je doet er veel mensen een groot plezier mee in elk geval.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Spartoo

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Spartoo

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Freewear logo Freewear
0 beoordelingen
10
Rains.com logo Rains.com
0 beoordelingen
10
Repeatcashmere.com logo Repeatcashmere.com
0 beoordelingen
10