Spartoo logo

Spartoo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Spartoo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
461
Spartoo logo
Website
spartoo.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Spartoo

Natuurlijk wil je er steeds perfect uitzien. Daarbij zijn je schoenen en je kleding erg belangrijk. Als je verzekerd wilt zijn van de meest trendy schoenen en echt iets te kiezen wit hebben, dan doe je een beroep op Spartoo. Althans, dat adviseert de specialist. Of je bij Spartoo ook echt aan het juiste adres bent, hebben we hier de reviews en ervaringen van andere gebruikers voor je samengevat. Op die manier kun jij na het lezen van de informatie zelf beslissen of jij jouw kleding en schoenen ook bij Spartoo aan gaat schaffen.

Over Spartoo

Spartoo is opgericht in 2006 en vanaf dat moment is het eigenlijk crescendo gegaan met de onderneming. Het geldt nu als de nummer 1 schoenenspecialist van Europa en het kan in totaal rond de 300.000 modellen schoenen van 3500 merken bieden. Daarnaast biedt het dames- en herenkleding en een groot aantal trendy tassen. Bij Spartoo werken ruim vierhonderd mensen en de webshop van Spartoo is in 25 landen online. Van origine is Spartoo een Frans bedrijf met de hoofdvestiging in Grenoble.

Waarom kiezen voor Spartoo

Als er één argument opgaat om ook voor Spartoo te kiezen dan is het wel het enorme aanbod dat het heeft. Dat aanbod gaat van zeer exclusieve modellen tot schoenen met een zeer scherpe prijs. Spartoo werkt met de laagste prijs garantie en heeft bij de schoenen trendy kleding beschikbaar. Met een van de tassen van Spartoo maak jij je outfit helemaal af. Spartoo heeft standaard ongeveer een miljoen paar schoenen op voorraad en de schoenen kleding word je al binnen vier werkdagen geleverd. Uiteraard krijg je ook bij Spartoo dertig dagen bedenktijd.

Is Spartoo betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Spartoo komt niet alleen tot uiting door de positieve reviews en ervaringen van mensen die al schoenen en kleding bij deze aanbieder kochten. Het blijkt ook uit het Thuiswinkel Waarborg waarover het beschikt, een certificaat dat alleen uitgereikt wordt aan betrouwbare bedrijven. Bij Spartoo doet men wat het belooft en het groeiend aantal mensen dat gebruik maakt van de diensten van de expert zegt eveneens voldoende over de betrouwbaarheid van de onderneming.

Klantenservice en klachten

Spartoo koestert de klant en biedt volledige transparantie over de werkwijze, en doet dat via de website. Bij de veel gestelde vragen vind je ook meteen de antwoorden op al jouw vragen. Je kunt bovendien een speciale app voor Apple en Android downloaden voor je smartphone om van daaruit je eigen Spartoo account te beheren. Je kunt zowel bellen als e-mailen met Spartoo waardoor geen vraag onbeantwoord blijft en er altijd aandacht is voor eventuele klachten. Op de website vind je ook een speciale ”˜help en contact’ pagina overigens.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan mensen die een beoordeling achterlieten over Spartoo, heb jij hier een goede indruk kunnen krijgen van de specialist die Spartoo heet. Wij hebben die beoordelingen gebundeld waardoor jij nu goed op de hoogte bent van deze aanbieder. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter waarmee andere mensen geholpen zijn? Je doet er veel mensen een groot plezier mee in elk geval.

Reviews over Spartoo
Gerelateerde bedrijven
Freewear logo
Freewear
2 beoordelingen
8,5
DeKlompenGigant logo
DeKlompenGigant
2 beoordelingen
9,5
Repeatcashmere.com logo
Repeatcashmere.com
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,5
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Spartoo

Spartoo is geverifieerd door ons expert team. De webshop Spartoo bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Spartoo lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Spartoo. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Spartoo is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van spartoo.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Spartoo.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Levering is russische roulette

Al 4x bij spartoo besteld:
1. Bestelling 1 geannuleerd door spartoo vanwege een kwaliteitspro leem met het bestelde goed, geld niet teruggekregen maar aankoopbon in de plaats.
2. Bestelling 2 correct geleverd
3. Bestelling 3 (schoenen): zogezegd geleverd door mondial relay bij afhaalpunt (op een zaterdagavond als het afhaalpunt al 3 uur dicht was - onmogelijk dus) èn zogezegd onmiddelijk door mij opgehaald (bij een afhaalpunt dat dicht was dus...). Na ondertekening verklaring geld terug gekregen en aankoopbon (van bestelling 1 terug gekregen)
4. Bestelling 4 (schoenen) ...is nu al 16 dagen "onderweg" naar het afhaalpunt. Heel veel kans dus dat deze bestelling ook weeral niet zal aankomen.
Dus: gelukte geleverde bestellingen: 1 op 4.

Geplaatst op: 01-12-2023
Laatst bewerkt op: 01-12-2023
Geschreven door: Bert V.

6 / 10
3/5 3/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Topkwaliteit! Goede service! Snelle levering !

Voor de eerste keer sneakers besteld ! Goede service! Houden Goed contact via mail

Geplaatst op: 25-01-2023
Laatst bewerkt op: 25-01-2023
Geschreven door: Sonja L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Never again

My package had not been delivered and they asked ME to file a police report if I wanted to get my money back.

Luckily in the end a kind neighbour showed up telling he had the package while there was no record whatsoever that it had been delivered to his address.
(no email, no paper receipt, not even on the track and trace record from the courier).

Impossible to buy like this.

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria Vittoria D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duurde 6 weken om geld terug te krijgen van niet geleverde schoenen!

Ik wil iedereen waarschuwen hier niets te kopen! Bestelling ging helemaal mis; schoenen besteld, maar nooit gekregen. Duurde 6 weken voordat ik mijn geld terug had. Had bijna rechtsbijstand ingeschakeld. Ook zeer onvriendelijke klantenservice; vaak telefonisch niet bereikbaar en ik werd gewoon uitgelachen aan de telefoon want zij zijn een grote webshop en ik zou niets tegen ze kunnen beginnen. Ik sta volledig in mijn recht, deze webshop staat niet boven de wet, product niet geleverd is geld terug. Wie denken ze wel dat ze zijn?!

Geplaatst op: 09-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg fijne winkel

Ik heb voor het eerst bij dit bedrijf besteld en ben er erg blij mee. Snelle levering en geen fout. Het kledingstuk was netjes verpakt. Ik bestel zeker nog een keer!

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique N.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Spartoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Freewear logo
Freewear
2 beoordelingen
8,5
DeKlompenGigant logo
DeKlompenGigant
2 beoordelingen
9,5
Repeatcashmere.com logo
Repeatcashmere.com
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spartoo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Spartoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spartoo actief?

Spartoo is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spartoo reviews? Dan kun je naar de website van Spartoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie