Snoepjesmarkt logo

Snoepjesmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Snoepjesmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4602
Snoepjesmarkt logo
Website
Snoepjesmarkt
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Snoepjesmarkt

Af en toe eens zondigen met een heerlijk snoepje is iets dat iedereen wel eens doet. Ben jij op zoek naar grote hoeveelheden van bepaalde snoepjes? Of naar een specifiek type snoep? Dan hoef je je niet gek te zoeken in de fysieke winkels. Je kunt ook terecht bij Snoepjesmarkt. Maar is Snoepjesmarkt een goede keuze? Wat vertellen hun klanten online over Snoepjesmarkt? Op deze pagina lees je alle reviews, ervaringen en beoordelingen geschreven over Snoepjesmarkt. Zo kom je niet voor een onaangename verrassing te staan!

Over Snoepjesmarkt

Snoepjesmarkt is een webwinkel die, je kunt het al raden, gespecialiseerd is in de verkoop van snoepjes in alle maten en vormen. De website werd opgericht in het midden van 2022 en is een initiatief van VDC-Komerz dat zijn hoofdzetel te Menen heeft. Snoepjesmarkt mag dan een recent project zijn maar het team achter VDC-Komerz heeft meer dan twintig jaar ervaring binnen de sector en kent heel wat partnerships met grote spelers op de markt. Bij Snoepjesmarkt staan een groot aanbod, een goede klantenbeleving en milieubewustzijn centraal. Je kunt bij Snoepjesmarkt terecht als particulier en ook als ondernemer. De webwinkel heeft een apart bedrijfsaanbod en heeft ook een duidelijk partnerprogramma voor wie in zee met Snoepjesmarkt wilt gaan. Ontvang je graag alle nieuwtjes over Snoepjesmarkt of blijf je bij voorkeur op de hoogte van de laatste promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor Snoepjesmarkt?

Bij Snoepjesmarkt vind je een gigantisch aanbod aan snoepjes en aan merken. Om maar een kleine greep te nemen uit het aanbod aan merken: Lutti, Mentos, Fruit-tella, Haribo, Werther’s Original, Mixxboxx, Les Folies De Lowie en nog veel meer. De website zelf is dan weer onderverdeeld in categorieën als snoep, chocolade, koek, ontbijt, snacks, rollen, muntjes, bonbons en ga zo maar door. Vind je niet meteen het juiste zoet terug voor jouw smaak? Dan kan je ook op trefwoord zoeken via de handige zoekbalk. Heb je wel het juiste snoepje gevonden? Dan geniet je bij Snoepjesmarkt van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van vijftig euro. Snoepjesmarkt levert op elk adres binnen Nederland en België en bij bestelling ontvang je altijd een track & trace om de levering in de gaten te houden. Ook goed om te weten is dat je jouw bestelling kunt betalen in een beveiligde betaalomgeving. Dat kan via Visa, Mastercard, Bancontact, Maestro en iDeal.

Is Snoepjesmarkt betrouwbaar?

Snoepjesmarkt is een recente speler op de markt maar het team achter de website heeft wel al de nodige ervaring weten op te bouwen. Bovendien vind je op de website ook alle belangrijke bedrijfsinformatie zoals het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Snoepjesmarkt vind je ook op sociale media terug (Facebook en LinkedIn) en bovendien beschikt de website over een eigen klantendienst. Ook is het zo dat Snoepjesmarkt lid is van het online keurmerk BeCommerce. Deze certificatie betekent dat Snoepjesmarkt voldoet aan de gedragsregels betreffende privacy en klachtenbehandeling zoals opgesteld door BeCommerce. Ten slotte is ook de verbinding met de website een veilige verbinding!

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met een vraag zit en dat de sectie veelgestelde vragen weinig soelaas biedt. In dat geval kan je altijd contact opnemen met de klantendienst. Dat kan je doen door het contactformulier op de website in te vullen. Je kunt ook een mail sturen naar de klantenservice of tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen. Alternatief is het ook mogelijk om via sociale media een berichtje te sturen. Bij Snoepjesmarkt mikken ze op een antwoord binnen de twee werkdagen. Is er iets fout gelopen bij een bestelling en heb je een klacht voor Snoepjesmarkt? Dan stuur je jouw klacht bij voorkeur per mail of via het contactformulier op. Op klachten ontvang je ten laatste na twee weken een inhoudelijk antwoord. Alternatief kan je jouw klacht ook doorgeven via het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Snoepjesmarkt? Of kocht je er ooit in een opwelling wat producten? Dan ben jij de geknipte persoon om een review te schrijven over deze webwinkel. Wat is bijvoorbeeld jouw mening over het aanbod op de website. Hoe zou je de prijzen van Snoepjesmarkt beoordelen? Wat is jouw ervaring met de klantendienst van Snoepjesmarkt? Is de website handig in gebruik? Wat kan er beter? Wat doen ze goed? Zou je Snoepjesmarkt aanraden aan derden of toch niet?

Reviews over Snoepjesmarkt

Gerelateerde bedrijven

Teaking logo
Teaking
1 beoordeling
10
MyMuesli logo
MyMuesli
1 beoordeling
10
What a Pasta logo
What a Pasta
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Snoepjesmarkt

Ons team van experts heeft Snoepjesmarkt geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Snoepjesmarkt bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Snoepjesmarkt is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Snoepjesmarkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Snoepjesmarkt te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 03-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Snoepjesmarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Teaking logo
Teaking
1 beoordeling
10
MyMuesli logo
MyMuesli
1 beoordeling
10
What a Pasta logo
What a Pasta
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Snoepjesmarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Snoepjesmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Snoepjesmarkt actief?

Snoepjesmarkt is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Snoepjesmarkt reviews? Dan kun je naar de website van Snoepjesmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie