Skinnylove logo

Skinnylove reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Skinnylove reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2599
Skinnylove logo
Website
Skinnylove

Reviews en Ervaringen Skinnylove

Lijkt het je fantastisch om een aantal of veel kilo’s kwijt te raken? Is het zelfs nodig voor je gezondheid om af te vallen? Als je het vaker hebt geprobeerd om gewicht te verliezen, dan weet je hoe lastig dit kan zijn. Skinnylove zou wellicht een optie voor je kunnen zijn. Je kent dit bedrijf echter nog helemaal niet? Je vraagt je af of Skinnylove wel betrouwbaar is? En nog belangrijker misschien wel, hun producten, doen die echt wat ze beloven? Val je door middel van deze producten echt af? En is het wel gezond? Op al die vragen kunnen gebruikers van dit product je de beste antwoorden geven. En daarvoor ben je nu precies op de juiste pagina aangekomen. Wij verzamelden beoordelingen die eerdere klanten over Skinnylove gaven. Neem kennis van deze recensies en beoordeel daarna zelf of het je wel of geen goede keus lijkt om bij dit bedrijf te kopen.

Over Skinnylove

Skinnylove geeft aan dat ze levensgenieters begeleidt naar een gezonder gewicht. Zij beseffen dat een ijzersterke discipline en dat een leven lang voor vrijwel iedereen onbegonnen werk is. Daarom koos Skinnylove voor de kracht van de natuur. Denk aan potente gemberextracten, groene thee en kurkuma. Hierdoor voel je je beter en kun je gemakkelijker een gezonder leven leiden. Terwijl je jezelf niet van alles hoeft te ontzeggen. Skinnylove wil je betrouwbare partner zijn in het ondersteunen van het afvallen. De oprichters zijn zelf helemaal overtuigd van hun concept. Ze merkten zelf dat hun kilo’s eraf vlogen en dit wilden ze delen met andere mensen. Alain is de kruidenspecialist van dit bedrijf. Alida is een teammember met veel wetenschappelijke kennis in de biomedische wetenschappen en biotechnologie. Ook werken ze samen met een gediplomeerde diëtist.

Waarom kiezen voor Skinnylove

Skinnylove helpt je op een natuurlijke wijze bij het afvallen. Wil je eerst meer kennis over hoe het er met jouw lijf voorstaat, dan kun je eerst een afspraak maken bij een van hun centra. Hun producten zijn ook te koop in apotheken en biowinkels. Het product geef je lichaam meer energie en laat je beter slapen. Ook krijg je een mooiere huid. De ingrediënten van de producten zoals gember en kurkuma zorgen voor een stabielere bloedsuikerspiegel en geven je sneller een verzadigd gevoel. Daardoor ga je minder snel snacken. Een bijkomend voordeel daarvan is dat klachten zoals buikkrampen verdwijnen doordat je minder ongezonde producten gebruikt. In de shop kun je verschillende kuren, repen en shakers bestellen. Het is helemaal veganistisch, want voor 100% plantaardig.

Is Skinnylove betrouwbaar?

In België werkt Skinnylove al vanaf 1972. Het product wordt daar al 48 jaar verkocht. Op die manier kun je wel stellen dat de betrouwbaarheid bewezen is. In België is het ook geregistreerd onder een pharma-nummer. Skinnylove is voor 100% plantaardig. Ook in Nederland zijn inmiddels een aantal adressen waar je zelf fysiek langs kunt gaan. Daarnaast is bestellen via de website ook absoluut veilig. Heel wat mensen hebben dit bedrijf inmiddels beoordeeld. Mensen zijn erg positief. Er is ook een community waaraan je deel kunt nemen. Zo kun je ervaringen met elkaar uitwisselen.

Klantenservice en klachten

Er is een 100% tevredenheidsgarantie, dus als je niet tevreden bent, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Heb je andere vragen of opmerkingen, dan is het ook mogelijk om te mailen of te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Skinnylove? Hoe tevreden ben je? Zit je lekkerder in je vel en ben je een aantal kilo's verloren? Merk je dat dit effect blijvend is? Hoe is verder je ervaring met het bedrijf zelf? Het kan ook dat jij zeer ontevreden bent over Skinnylove. Laat ook dat weten in een recensie. Door deze eerlijke beoordelingen worden andere mensen geholpen. Jij vertelt ze over jouw ervaring en dankzij deze recensie kunnen andere consumenten weloverwogen beslissen of ze wel of niet bij dit bedrijf willen kopen.

Reviews over Skinnylove

Gerelateerde bedrijven

Jake Food logo
Jake Food
4 beoordelingen
6,8
Svensson logo
Svensson
1 beoordeling
10
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Skinnylove

Skinnylove is geverifieerd door ons expert team. De webshop Skinnylove bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Skinnylove lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Skinnylove. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Skinnylove is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Skinnylove. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Skinnylove.

Geplaatst op: 05-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top klantendienst!

Eerlijk gezegd twijfelde ik lang of ik contact zou leggen met de mensen van SkinnyLove (ze hebben een chat op de site staan).
Maar eens ik dat gedaan had, was ik verkocht. Ze hebben me geduldig en precies uitgelegd hoe en waarom het product je helpt om af te vallen.
Er zijn nu zo'n 6 weken voorbije sinds mijn bestelling en ik heb net mijn 2e SkinnyLove kuur achter de rug. En ik ben 3 kilo afgevallen! Daar ben ik echt heel gelukkig mee.

Geplaatst op: 09-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke producten

Leuke producten omdat ze natuurlijk zijn. Ze zijn goed voor de lijn en ook nog voor de gezondheid. Ik dring weer extra veel water door skinny en voel me ook weer een stuk beter hierdoor.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johannes F.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Skinnylove


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Jake Food logo
Jake Food
4 beoordelingen
6,8
Svensson logo
Svensson
1 beoordeling
10
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Skinnylove een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Skinnylove. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Skinnylove actief?

Skinnylove is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Skinnylove reviews? Dan kun je naar de website van Skinnylove gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie