Simpel vloeren logo

Simpel vloeren reviews, ervaringen en beoordelingen

Simpel vloeren reviews, ervaringen en beoordelingen
1109
Simpel vloeren logo
Website
Simpel vloeren
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Simpel vloeren

Denk je aan het veranderen van het interieur, dan denk je waarschijnlijk al snel een een nieuw kleurtje op de muur, een nieuwe bank of een nieuwe keuken. Maar heb je ook al eens gedacht aan het veranderen van de vloer? Dit bepaalt immers voor een erg groot deel de sfeer van de ruimte. Een nieuwe vloer uit de collectie van Simpel vloeren kan wonderen doen voor je interieur en tilt de sfeer direct naar een hoger niveau. De ruimte lijkt groter, lichter en voelt direct erg stijlvol aan.

Over Simpel vloeren

Simpel vloeren is sinds 1998 een begrip in Deventer. Het bedrijf streeft ernaar om uit te groeien tot een begrip in Nederland. Simpel vloeren is vele malen voordeliger dan de concurrent en biedt prijzen die de consument over de streep trekken. Je hebt de keuze uit een erg breed assortiment laminaat en pvc, maar ook vloerkleden behoren tot het veelzijdige assortiment.

Waarom kiezen voor Simpel vloeren

Een vloer moet er natuurlijk niet alleen erg goed uitzien, de vloer moet ook zeker tegen een stootje kunnen. Je loopt er veel over, de kids spelen er intensief of je trouwe viervoeter maakt er gebruik van. Daarom zijn de vloeren van Simpel vloeren gemaakt van de beste kwaliteit. Je weet hierdoor zeker dat je vloer er na intensief gebruik nog steeds even goed uit ziet. Maar heb je ook al gedacht over een mooi vloerkleed? Ideaal voor onder de bank of bij de eetkamerhoek. Je hebt de keuze uit tientallen vloerkleden van materialen als acryl, katoen, lyocell, polyester, polypropylene, viscose en wol.

Is Simpel vloeren betrouwbaar?

De Nederlandse roots van Simpel vloeren maken het bedrijf uiterst betrouwbaar. Ook biedt Simpel vloeren gratis retour tot formaten 160x230. De collectie is voordelig, van hoge kwaliteit en het personeel beschikt over een ruime ervaring, om je op deze manier zo goed mogelijk te kunnen helpen. Je hebt een ruime keuze in vloerkleden, tapijt, laminaat en pvc.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over de collectie van Simpel vloeren? Heb je vragen over een bepaald vloerkleed? Of zijn er juist klachten die je graag kenbaar wilt maken? Wat je vraag ook is, de kundige klantenservice van Simpel vloeren helpt je in alle gevallen graag verder. Je kunt contact opnemen door te bellen, door een e-mail te sturen of door een keer een bezoek te brengen aan de showroom. De showroom is gevestigd aan het Deltaplein 5 in Deventer. Op maandag ben je van harte welkom tussen 13:00 - 18:00 uur, op dinsdag tot en met donderdag tussen 09:00 - 18:00 uur, op vrijdag tussen 09:00 - 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 - 17:00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

De kans is groot dat je wel eens een artikel hebt gekocht op basis van een review. Jouw review over een van de producten van Simpel vloeren is daarom ook erg veel waard. Laat je mening achter en overtuig anderen van de voordelen van een product uit de collectie.

Gerelateerde bedrijven
Keukencoach logo
Keukencoach
3 beoordelingen
9
Zo Veilig logo
Zo Veilig
1 beoordeling
9,5
123jaloezie logo
123jaloezie
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Simpel vloeren

Simpel vloeren is geverifieerd door ons expert team. De webshop Simpel vloeren bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Simpel vloeren lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Simpel vloeren. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Simpel vloeren is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Simpel vloeren te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Simpel vloeren.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke spullen

Ik heb op de website vloerbekleding gekocht voor meerdere kamers in mijn huis en ze moesten allemaal bij elkaar passen. Dat is zeker gelukt want het ziet er allemaal prachtig uit.

Geplaatst op: 30-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilse K.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Simpel vloeren
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Keukencoach logo
Keukencoach
3 beoordelingen
9
Zo Veilig logo
Zo Veilig
1 beoordeling
9,5
123jaloezie logo
123jaloezie
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Simpel vloeren een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Simpel vloeren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Simpel vloeren actief?

Simpel vloeren is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Simpel vloeren reviews? Dan kun je naar de website van Simpel vloeren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie