ShirtDeal.nl logo

ShirtDeal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

ShirtDeal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2922
ShirtDeal.nl logo
Website
ShirtDeal.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen ShirtDeals.nl

Op zoek naar de mooiste overhemden? Dan wijzen we je graag op ShirtDeals.nl. Om jou een nog betere indruk te geven, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Na het lezen van de samenvatting kun jij al dan niet besluiten om ook zaken te gaan doen met ShirtDeals.nl.

Over ShirtDeals.nl

ShirtDeals.nl is een idee van twee nog jonge ondernemers, beiden met passie voor alleen de mooiste, getailleerde overhemden en bijpassende accessoires. Bij ShirtDeals.nl weet je dat hoe meer shirts je bij deze specialist koopt, hoe beter en financieel aantrekkelijker de deal wordt. ShirtDeals.nl laat zich vooral inspireren door het beste van twee werelden. In de eerste plaats is dat het typische slanke Italiaanse lijnenspel en aan de andere kant is dat het gebruik van non-iron stoffen.

Waarom kiezen voor ShirtDeals.nl?

Kies je voor ShirtDeals.nl, dan kies je in elk geval voor de slanke Italiaanse belijning, non-iron stoffen en de beste deals. Het is heel simpel, hoe meer je aanschaft, hoe aantrekkelijker de deal wordt. Behalve de mooiste shirts, zul je ook snel onder de indruk raken van de rest van de collectie van ShirtDeals.nl. Want hoewel de naam anders doet vermoeden, biedt deze specialist heel erg veel meer dan alleen shirts. Ook voor de mooiste pullovers, polo’s, broeken en colberts sluit je hier steeds de beste deals. En dat geldt uiteraard ook voor de indrukwekkende collectie accessoires.

Is ShirtDeals.nl betrouwbaar?

Wie de beoordelingen van de klanten van ShirtDeals.nl leest, die weet al snel zeker dat ShirtDeals.nl een betrouwbare partner is. Betrouwbaar zijn de aantrekkelijke deals die steeds geboden worden net als de snelle levering. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dan kun je er van uitgaan dat jij de bestelde producten de volgende dag al in huis hebt. ShirtDeals.nl bied je eveneens de mogelijkheid om gebruik te maken van de ”˜niet goed, geld terug’ garantie. Je krijgt veertien dagen de tijd je producten te ruilen namelijk. Ook veelzeggend is dat ShirtDeals.nl je de mogelijkheid biedt om meteen veilig te betalen, maar je ook kunt kiezen voor achteraf betalen. Het hoge rapportcijfer van 4,5 uit 5 zegt ook voldoende.

Klantenservice en klachten

Het kost je geen enkele moeite om, indien nodig, een klacht in te dienen bij ShirtDeals.nl. Dit kun je schriftelijk doen omdat je de adresgegevens gewoon op de website kunt vinden. Je kunt echter ook een e-mail sturen of bellen met deze specialist. Ook via de social media kanalen Facebook en Instagram kun je eventueel nog contact leggen met de aanbieder van shirts, pullovers en polo’s. Je kunt je ook aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat geen enkele deal je nog ontgaat.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van bestaande klanten van ShirtDeals.nl is erg waardevol. Je weet dan dat je onafhankelijke informatie krijgt en het vooral zeer praktische beoordelingen betreft. Ze helpen je om een betere beslissing te nemen en reduceren de kans op een verkeerde keuze. Daarom vragen we je om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen als ze keuzes moeten maken.

Reviews over ShirtDeal.nl
Gerelateerde bedrijven
adidas logo
adidas
4 beoordelingen
7
Rosegal logo
Rosegal
2 beoordelingen
9,5
LolaLiza logo
LolaLiza
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met ShirtDeal.nl

Ons team van experts heeft ShirtDeal.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ShirtDeal.nl bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ShirtDeal.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ShirtDeal.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ShirtDeal.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie truien

Ik heb hier voor de hele vriendengroep truien laten drukken en die zijn erg goed gelukt. De bedrukken ziet er mooi uit en het is precies geworden als dat ik verwacht had. Helemaal tevreden.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Britt R.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ShirtDeal.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
adidas logo
adidas
4 beoordelingen
7
Rosegal logo
Rosegal
2 beoordelingen
9,5
LolaLiza logo
LolaLiza
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ShirtDeal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ShirtDeal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ShirtDeal.nl actief?

ShirtDeal.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ShirtDeal.nl reviews? Dan kun je naar de website van ShirtDeal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie