ShapeNation.nl logo

ShapeNation.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ShapeNation.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4069
ShapeNation.nl logo
Website
ShapeNation.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen ShapeNation.nl

Voor al jouw nieuwe fitnessartikelen ben je bij ShapeNation.nl aan het goede adres. Deze webshop heeft niet alleen veel producten voor thuis, maar ook voor sportclubs en fitnesscentra. ShapeNation is sinds 2015 gespecialiseerd in hoogwaardige trainingmaterialen. Wil jij meer weten over deze Deense webshop voordat je besluit om hier een bestelling te plaatsen? Wij hebben echte klanten gevraagd om hun ervaring met ShapeNation.nl te delen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Lees direct meer over deze webwinkel of deel jouw eigen ervaring met ShapeNation.nl.

Over ShapeNation.nl

ShapeNation.nl maakt deel uit van Fitness & Nutrion en is gevestigd in Denemarken. Hier vind je echt alles wat je nodig hebt om fit te worden. Van sportkleding en trainingsmateriaal tot massagematerialen ter ontspanning. De producten van de eigen Scandinavische huismerken van ShapeNation.nl voldoen aan alle EU-standaarden en worden door de fabrikanten uitgebreid getest. Doordat de webshop geen gebruik maakt van een tussenpersoon maar de producten rechtstreeks aanbiedt, zijn de prijzen een stuk lager dan die van de concurrenten.

Waarom kiezen voor ShapeNation.nl

Naast de traditionele fitnessproducten, zoals dumbbells en trainingsmatten, vind je bij ShapeNation.nl ook allerlei producten voor andere sporten. Zo heb je onder andere de keuze uit bokshandschoenen, yogablokken, loopladders en nog veel meer. Jouw bestelling wordt vanaf €49,- gratis verzonden. ShapeNation.nl zorgt er ook voor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Ben je niet tevreden over jouw bestelde producten? Je hebt maar liefst 365 dagen de tijd om jouw producten gratis te retourneren! Je shopt en betaald veilig met Visa, Paypal of iDEAL.

Is ShapeNation.nl betrouwbaar?

ShapeNation.nl is actief op diverse social media kanalen. Zo volg je ShapeNation op Instagram, Facebook en YouTube voor tips en tricks en heel veel sportieve inspiratie. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ontvang je 15% welkomstkorting op jouw eerste bestelling. Als je meer te weten wilt komen over ShapeNation.nl raden wij je aan om de ervaringen van anderen te lezen op deze pagina. Zo kom je meer te weten over de kwaliteit van de producten en over de betrouwbaarheid van ShapeNation.nl.

Klantenservice en klachten

Op de pagina met veelgestelde vragen worden een hoop van jouw vragen al beantwoord. Zo lees je onder andere meer over de levertijd en verzendkosten, over de verschillende betaalmethodes en hoe het retourneren van een bestelling in zijn werk gaat. Voor overige vragen of als je op zoek bent naar advies, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een bestelling geplaatst bij ShapeNation.nl? Deel jouw ervaring met de bezoekers van Ervaringensite.nl. Vertel of je jouw bestelling inderdaad snel in huis had, wat je vindt van de kwaliteit van de producten en of de klantenservice je goed heeft geholpen bij vragen of klachten. Zou je anderen aanraden om hun fitnessapparatuur te bestellen bij ShapeNation.nl?

Reviews over ShapeNation.nl

Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Geomix Soccer Store logo
Geomix Soccer Store
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over ShapeNation.nl

ShapeNation.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop ShapeNation.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ShapeNation.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ShapeNation.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ShapeNation.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ShapeNation.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ShapeNation.nl.

Geplaatst op: 03-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ShapeNation.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Geomix Soccer Store logo
Geomix Soccer Store
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ShapeNation.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ShapeNation.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ShapeNation.nl actief?

ShapeNation.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ShapeNation.nl reviews? Dan kun je naar de website van ShapeNation.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie