Sappi Rotterdam logo

Sappi Rotterdam reviews, ervaringen en beoordelingen

Sappi Rotterdam reviews, ervaringen en beoordelingen
2962
Sappi Rotterdam logo
Website
Sappi Rotterdam

Reviews en Ervaringen Sappi Rotterdam

Het drinken van sappen is vandaag de dag onderdeel geworden van een (gezond) voedingspatroon. Helemaal niet zo gek natuurlijk. Je krijg de nodige voedingsstoffen binnen, een sapje is een echte dorstlesser en, minstens zo belangrijk, is ook nog eens onwijs gezond. Maar hoe weet je nu zeker dat het sapje dat je drinkt nou zo wel gezond is? Op deze vraag krijg je antwoord als je kiest voor de verantwoorde sapjes van Sappi Rotterdam. We hebben de nodige informatie over dit bedrijf voor je samengevat op deze pagina en je leest ook nog eens reviews van andere klanten over het bedrijf.

Over Sappi Rotterdam

Sappi Rotterdam is opgericht met als doel mensen gezonder en bewuster te leren leven. Dit resulteert in een leuk aanbod aan verse sapjes, die op een verantwoorde manier voor je samen worden gesteld. Je kunt in de webshop verschillende boxen met sapjes bestellen, maar je hebt ook de keuze uit diverse mooie glazen. Hierdoor wordt het drinken van een sapje net even wat leuker!

Waarom kiezen voor Sappi Rotterdam

Naast dat je de keuze hebt uit compleet verzorgde boxen met sapjes, kan het team van Sappi Rotterdam ook compleet verzorgde detox boxen voor je samenstellen. De boxen zijn geschikt voor diverse dagen en bevatten allen nodige voedingsstoffen voor een gezonde levensstijl. Je hebt de keuze uit een detox box voor 3 dagen, een detox box voor 5 dagen en een detox box voor 7 dagen. Wil je graag gewicht verliezen, een start naar een gezonde levensstijl maken, meer energie, een betere huid, af van je opgeblazen gevoel of je immuunsysteem versterken? In alle gevallen biedt de detox kuur de perfecte uitkomst.

Is Sappi Rotterdam betrouwbaar?

Het bestellen van een box met sapjes of een complete detox kuur is via Sappi Rotterdam erg betrouwbaar. Iedere bestelling is altijd 100% vers hand geperst, zonder toevoegingen en het is mogelijk om je bestelling te laten bezorgen door heel Nederland en België. Daarnaast kun je eenvoudig en en snel zelf je bezorgdag inplannen en de sapjes zijn ook nog eens maar liefst 12 weken houdbaar in de vriezer.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over een van de sapjes die je in de webshop kunt bestellen, hoe een detox kuur precies in zijn werk gaat of heb je interesse in de mogelijkheden op het gebied van catering die kunnen worden verzorgd door het team van Sappi Rotterdam? Neem dan gerust een keer contact op met een van de medewerkers van Sappi Rotterdam. Je neemt contact op door een bezoek te brengen aan de winkel of door even te bellen naar de winkel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al eens een detox kuur geprobeerd via Sappi Rotterdam, een van de lekkere sapjes getest of Sappi Rotterdam ingezet voor catering? Laat je review achter op deze pagina en informeer andere consumenten over de mogelijkheden waar je gebruik van hebt gemaakt.

Reviews over Sappi Rotterdam
Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Sappi Rotterdam

Ons team van experts heeft Sappi Rotterdam geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sappi Rotterdam bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sappi Rotterdam is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sappi Rotterdam is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Sappi Rotterdam. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sappi Rotterdam.

Geplaatst op: 12-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bedrijf zonder hart

Ik heb een ongeluk gehad en heb moeite met eten en kan niet meer lopen de komende tijd. Mijn huis is 1-3km verder dan dat Sappi normaal bezorgt, dus ik had gebeld en mijn situatie uitgelegd en of ze voor mij wilden kijken of ze tegen meerkosten, indien nodig, een sapkuur kunnen brengen. Een dag later zou ook geen probleem zijn van mijn kant. Het meisje dat opnam was heel lief, wilde graag helpen, maar haar manager zegt heel droog nee hoor, daar gaan we niet aan beginnen. Menselijk van jullie hoor! Ik kom hier nooit meer en zal anderen ook actief uitleggen waarom niet!

Geplaatst op: 24-11-2023
Laatst bewerkt op: 27-11-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
12 november even bij Sappi wat wezen drinken met mijn vriendin, om precies te zijn heb ik glaasjes jus d'orange besteld moest tot mijn grote schrik 10,00 Euro afrekenen. Schandalig

10,00 euro voor 2 glaasjes jus d'orange is belachelijk duur, ik kom daar in ieder geval nooit meer

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sonja V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg lekker

We hebben hier echt super lekkere shakes besteld voor ons twee. We zijn er super blij mee en het is ook echt super gezond. Ik pak er altijd een voor dat we gaan sporten.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin S.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sappi Rotterdam
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sappi Rotterdam een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Sappi Rotterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sappi Rotterdam actief?

Sappi Rotterdam is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sappi Rotterdam reviews? Dan kun je naar de website van Sappi Rotterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie