RED IVY logo

RED IVY reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

RED IVY reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4825
RED IVY logo
Website
RED IVY
Categorie
Overige

Reviews en Ervaringen RED IVY

Online marketing is een wereld op zich. Als je jezelf er nog nooit in verdiept het, dan verdwaal je gegarandeerd. Ook de vele veranderingen op het terrein van marketing maken het ingewikkeld om dit op je eigen houtje te realiseren. Anderzijds is online marketing wel cruciaal. Maar hoe zit het precies met zoekwoorden en hoe zorg je ervoor dat mensen juist jouw website vinden? Het is bijna onmogelijk om goede resultaten te behalen zonder een professional die met je meedenkt of die zelfs het hele project voor je uitvoert. Als jij zo’n bedrijf zoekt, kom je misschien in aanraking met RED IVY. Wellicht heb je veel interesse in hun diensten, maar voor de zekerheid check je eerst even de recensies die al over hen zijn geschreven. Dat is absoluut geen slecht idee. De site kan er mooi uitzien, er kan van alles beloofd worden, maar in echte reviews lees je hoe de praktijk is. De beoordelingen over RED IVY zijn al door ons opgezocht en op een rijtje gezet. Bekijk de ervaringen van andere consumenten en beslis vervolgens of jij wel of niet gebruik wilt maken van de diensten van dit bedrijf.

Over RED IVY

RED IVY is een online marketingbureau dat organisaties helpt om hun online marketing naar het volgende level te brengen. Iedereen maakt tenslotte gebruik van online marketing, maar hoe haal je echt het maximale uit je online marketing inzet? RED IVY kiest hierbij voor een gedegen aanpak over de verschillende PAID, SHARED, RENTED en OWNED kanalen. Alles om het maximale eruit te halen. Jouw eigen budget en capaciteit zijn bepalend. De ondersteuning van RED IVY bestaat uit hulp bij strategie, aanpak, concrete actielijsten en eventueel de uitvoering van specifieke onderdelen. Doelgerichtheid zit in het DNA van dit bedrijf. De beloftes die ze doen zijn: goed gefundeerde werkwijze, strategie na inzicht, direct toepasbare uitkomst, versnellen van trajecten en hulp aan bedrijven om succesvoller te zijn met online marketingvraagstukken. De missie luidt als volgt: het ondersteunen van organisaties om het maximale uit hun marketingvraagstukken te halen. De visie is het verschil voor klanten maken door hen te voorzien van passende en direct uitvoerbare strategische marketingadviezen en concrete vertalingen hiervan.

Waarom kiezen voor RED IVY

Als je het maximale uit je online marketing wilt halen, is het een goed idee om gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf. Ze helpen je namelijk door middel van een intensief en doeltreffend traject dat snel een oplossing voor jouw vraagstuk brengt. Er wordt altijd gezocht naar een eenheid tussen inzicht, strategie en handvatten. Dit zorgt ervoor dat alles gefundeerd en tegelijk meteen toepasbaar is. Is zo’n gefundeerde en direct toepasbare strategie iets wat helemaal bij jou past, dan zou je zeker kunnen kiezen voor RED IVY. Ook als je nog niet precies weet welk pakket voor jou het beste is, kun je bij dit bedrijf terecht. Er zijn ook gratis introductiegesprekken mogelijk, zodat je samen met een expert kunt kijken naar de beste toepassing voor jouw situatie.

Is RED IVY betrouwbaar?

RED IVY is zeker een betrouwbaar bedrijf. Grote en kleine bedrijven hebben inmiddels met goed gevolg gebruik gemaakt van hun aanpak. Je leest dit duidelijk terug in de recensies. Verder is het bedrijf transparant over de aanpak en kun je ook altijd starten met een gratis en vrijblijvend gesprek. Daarnaast is het team met naam en foto zichtbaar op de site. Ook dit verhoogt de betrouwbaarheid van RED IVY. Tenslotte is het op verschillende manieren mogelijk om contact op te nemen met een van de medewerkers.

Klantenservice en klachten

Wil je een van de medewerkers spreken, dan kan dat op een paar manieren. De verschillende mensen van het team stellen zich voor op de website. Als je het idee hebt dat een bepaalde medewerker jou goed verder kan helpen, kan je rechtstreeks bellen met die persoon. De telefoonnummers staan namelijk onder de foto vermeld. Verder kun je het contactformulier invullen en verzenden, een e-mail versturen of een berichtje laten op een van de sociale media kanalen.

Wil jij ook beoordelen?

Liet jij een keer een SEO-check uitvoeren door dit bedrijf? Gaat het met jouw bedrijf voor de wind dankzij de professionele diensten van RED IVY? Dan is het fijn als je een review over dit bedrijf wilt schrijven. Met jouw beoordeling help je een ander meteen weer een stapje verder.

Reviews over RED IVY

Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over RED IVY

Het bedrijf RED IVY is geverifieerd door ons. De webshop RED IVY is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. RED IVY is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. RED IVY maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van RED IVY is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van RED IVY. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van RED IVY.

Geplaatst op: 28-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over RED IVY


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RED IVY een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over RED IVY. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RED IVY actief?

RED IVY is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de RED IVY reviews? Dan kun je naar de website van RED IVY gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie