QuicknBrite logo

QuicknBrite reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
QuicknBrite reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2245
QuicknBrite logo
Website
quicknbrite.eu
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen QuicknBrite

Wil je graag weten welke beoordeling de klanten van QuicknBrite deze webwinkel geven? Neem dan de reviews over QuicknBrite eens door die wij voor je op een rij hebben gezet. Door de ervaringen van de klanten te lezen, kun je een redelijke indruk krijgen over de betrouwbaarheid van de webwinkel. Ook kun je door middel van de recensies ontdekken of de reinigingsproducten echt zo effectief zijn als op de website wordt beweerd en of je kunt rekenen op de klantenservice bij eventuele vragen of problemen. Je kunt vervolgens een weloverwogen besluit nemen om jouw schoonmaakproducten bij QuicknBrite te bestellen. Wellicht besef je dat het beter is om je multireinigers elders te kopen.

Over QuicknBrite

Het Amerikaanse merk QuicknBrite werd in 1952 geïntroduceerd en deze allesreiniger in pot werd aanvankelijk voornamelijk gebruikt voor schoonmaakklussen in bedrijven als restaurants en hotels. Het merk werd omarmd vanwege de krachtige werking op milieuvriendelijke wijze. De schoonmaakmiddelen van het merk zouden namelijk geen schadelijke schuurmiddelen, chemicaliën en oplosmiddelen bevatten. Daarnaast zorgden de vele toepassingen van QuicknBrite dat de reinigingsmiddelen sinds 1981 ook aan de consument wordt aangeboden. De website Quicknbrite.eu, waarop de producten van dit merk verkrijgbaar zijn, is een onderdeel van QuicknBrite B.V. Deze besloten vennootschap staat sinds 2020 geregistreerd bij Kamer van Koophandel en is gevestigd in Arnhem.

Waarom kiezen voor QuicknBrite

Over de producten van QuicknBrite wordt beweerd dat alle overige schoonmaakmiddelen overbodig zijn, wanneer je voor dit merk kiest. Doordat het product te gebruiken is voor uiteenlopende toepassingen, kun je veel ruimte en geld besparen door voor QuicknBrite te kiezen. Deze reiniger is geschikt om onder andere grasvlekken, inktvlekken, wijnvlekken en aangekoekt vuil te verwijderen. Ook zijn de schoonmaakmiddelen geschikt voor allerlei ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan het fornuis, je kleding, de barbecue en de ramen van je auto. De veelzijdigheid en de biologische afbreekbaarheid van de producten maken de aankoop ervan zeer aantrekkelijk. De levertijd van deze webwinkel is zeer kort. Bestellingen die op een werkdag voor 23:59 uur worden doorgegeven, worden doorgaans de eerstvolgende werkdag bij jou thuis afgeleverd. Bij orders met een bestelwaarde van €50,- of hoger komen de verzendkosten voor jou als klant te vervallen. De kosten van retourzendingen komen voor de rekening van QuicknBrite.

Is QuicknBrite betrouwbaar?

Op de website van QuicknBrite wordt verkondigd dat werkelijk elke schoonmaakklus kan worden aangepakt met het gelijknamige product. Er wordt letterlijk gezegd dat QuicknBrite hét antwoord is op elke denkbare vlek op ieder denkbaar oppervlak. Dit is nogal een statement. Of het nu werkelijk waar is of niet, de website komt schreeuwerig en ongeloofwaardig over, alleen al door de manier waarop er wordt gecommuniceerd. Dit hoeft niet per se in te houden dat QuicknBrite niet betrouwbaar is, maar er is meer. Wanneer je het privacybeleid van deze webwinkel doorleest, dan kom je een passage tegen waarin staat beschreven dat QuicknBrite lid is van Stichting WebwinkelKeur en dat deze stichting reviews verzamelt van QuicknBrite. Op de website van QuicknBrite kom je echter geen logo van Stichting Webwinkelkeur tegen of iets anders dat erop wijst dat deze webshop een certificaat of keurmerk zou hebben. Ook wanneer je de website van de stichting bezoekt om te zien of QuicknBrite een geldig lid is, zal je tot de conclusie komen dat dit niet het geval is. De reviews die de stichting zou verzamelen, kom je dan ook nergens tegen. Die zijn er namelijk niet. Misschien dat je producten keurig worden geleverd als je een order plaatst bij deze webwinkel, maar het feit dat het keurmerk dat QuicknBrite zegt te hebben niet te vinden is en dat de reviews van Stichting WebwinkelKeur onvindbaar zijn, dragen niet bij aan het idee dat je met een betrouwbare partij te maken hebt.

Klantenservice en klachten

De informatie die QuicknBrite deelt over de klantenservice en de bereikbaarheid van de medewerkers is zeer beknopt. Op de contactpagina vind je een contactformulier, een e-mailadres en als je de moeite neemt om helemaal door te scrollen naar de onderzijde, dan kom je ook een telefoonnummer tegen en dat is het. Er staan geen tijden bij waarop de klantenservice bereikbaar zou zijn. Wat ook opvalt is dat er geen klachtenpagina aanwezig is op de website. Ook in de algemene voorwaarden staat niets geschreven over hoe te handelen bij eventuele problemen en klachten. In de sectie waar de veel gestelde vragen worden behandeld, kun je voornamelijk antwoorden vinden op schoonmaak gerelateerde vragen, maar ook hier word je niets wijzer over waar je terecht kunt met je klacht of ontevredenheid.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij QuicknBrite besteld en kun je bevestigen dat dit schoonmaakmiddel doet wat het belooft? Dan zou het fijn zijn als je deze ervaring met andere klanten wilt delen in een review. Ook als je tot de conclusie bent gekomen dat het middel helemaal niet zo fantastisch is als de website doet vermoeden, dan kan het waardevol zijn om je beoordeling achter te laten. Jouw eventuele ervaring met de klantenservice kun je eveneens in een recensie omschrijven, zodat je anderen een beter beeld geeft over de webwinkel en de dienstverlening. Zo kunnen eventuele toekomstige klanten een goede keuze maken om al dan niet met deze webwinkel in zee te gaan.

Reviews over QuicknBrite

Gerelateerde bedrijven

BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
AllesTegenOngedierte.nl logo
AllesTegenOngedierte.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over QuicknBrite

Het bedrijf QuicknBrite is geverifieerd door ons. De webshop quicknbrite.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. QuicknBrite is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. QuicknBrite maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van quicknbrite.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van quicknbrite.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van QuicknBrite.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne producten

Ik maak al jaren schoon met de spullen van dit bedrijf en ze hebben echt de beste schoonmaak spullen van de hele mark. Verder bieden ze ook echt een top service!

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bryan V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over QuicknBrite


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
AllesTegenOngedierte.nl logo
AllesTegenOngedierte.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is QuicknBrite een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over QuicknBrite. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is QuicknBrite actief?

QuicknBrite is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de QuicknBrite reviews? Dan kun je naar de website van QuicknBrite gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie