Protislank.nl logo

Protislank.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Protislank.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
295
Protislank.nl logo
Website
Protislank.nl

Reviews en Ervaringen Protislank

Protislank is sinds het jaar 2008 actief in de markt. Het merk biedt vandaag de dag een mooie collectie op het gebied van eiwitproducten. Inmiddels is Protislank uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de branche in de landen Nederland en België. Samen met de voedingsdeskundigen en een mooie selectie aan kwalitatieve en innovatieve producten, hebben de specialisten van Protislank tot op de dag van vandaag al duizenden mensen weten te helpen om af te kunnen vallen. Op deze pagina lees je diverse reviews van enthousiaste klanten die de producten van Protislank gebruiken of hebben gebruikt.

Over Protislank

De producten van Protislank zijn eiwitrijk en het koolhydraatgehalte is in ieder product is aanzienlijk verlaagd. Hierdoor zijn de producten van Protislank erg geschikt om te gebruiken voor verschillende diëten, zoals eiwitdieet, eiwitdieet, koolhydraatarm dieet en ketogeen dieet. Als je daarnaast graag een verantwoordelijke houding en gezonder eetpatroon wilt, zijn de producten van Protislank ook nog eens de juiste keuze. Het assortiment bestaat voornamelijk uit passende koolhydraatarme en eiwitrijke dieetproducten. Het gebruik van koolhydraatarme producten kan in korte tijd een gezonde levensstijl behouden of veel afvallen. Het beste van allemaal? Dankzij het hoge gehalte aan eiwitten heb je gedurende de dag nooit meer een hongerig gevoel. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch?

Waarom kiezen voor Protislank

Veel consumenten hebben al eens een bestelling geplaatst in de webshop van Protislank. En dat is helemaal niet zo gek. Bestel je op werkdagen je favoriete producten uit de webshop voor 22:00 uur, dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast profiteer je van gratis verzending in Nederland en België vanaf 50 euro en de diëtisten van Protislank geven maar al te graag gratis advies via e-mail, telefoon, chat en social media.

Is Protislank betrouwbaar?

Protislank is een erg betrouwbare webshop om je producten te bestellen. Je hebt de keuze uit diverse heerlijke producten en er is zelfs een kant-en-klaar starterspakket. Bijna 10.000 beoordelingen en een klantbeoordeling van 9,1! Sinds 2008 verkoopt Protislank proteïnediëten en proteïnediëten. Hierdoor weet het team vandaag de dag als geen ander waar een kwalitatief goed product zoal aan moet voldoen.

Klantenservice en klachten

Het volgen van een nieuw dieet kan soms een beetje onduidelijk zijn. Want waar moet je nu precies beginnen? En hoe weet je welke producten je in moet nemen voor een verzadigd en vol gevoel? Wat je vragen ook zijn, de specialisten van Protislank helpen je maar al te graag verder. De diëtisten van Protislank geven maar al te graag gratis advies via e-mail, telefoon, chat en social media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een product gekocht via de webwinkel van Protislank en ben je hier op dit moment erg over te spreken? Door je review op deze pagina achter te laten, kun je direct andere consumenten informeren met de voordelen die het product voor jou geboden heeft.

Reviews over Protislank.nl
Gerelateerde bedrijven
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9
DeWeegschaal logo
DeWeegschaal
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Protislank.nl

Het bedrijf Protislank.nl is geverifieerd door ons. De webshop Protislank.nl is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Protislank.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Protislank.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Protislank.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Protislank.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Protislank.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle service

Best een goed product. Prijzig is het wel, maar je hoeft ook geen boodschappen te doen als je dit volgt. Ik vind de diner vervangers echt niet smakelijk. Dus ik bestel alleen de ontbijt, lunch, tussendoortjes en snacks. In de avond kook ik normaal en low carb. Enigste aandachtspunt is dat ik de bereidingswijze op de verpakking mis en of het product bedoelt is voor ontbijt, lunch, tussendoor of snack. Met een losbladig foldertje erbij of op de website is wat omslachtig. Aspartaam erin vind ik ook niet lekker of gezond. Daarom ga ik nu over op een ander product.

Geplaatst op: 14-05-2024
Laatst bewerkt op: 14-05-2024
Geschreven door: Hilde G.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super klantvriendelijk

Ze zijn super klantvriendelijk en correct. Tijdens het bestproces ging er iets mis maar dat is inmiddels al opgelost door de chat die meteen bereikbaar was. Hun hebben het dan ook direct opgelost.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki C.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Protislank.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9
DeWeegschaal logo
DeWeegschaal
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Protislank.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Protislank.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Protislank.nl actief?

Protislank.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Protislank.nl reviews? Dan kun je naar de website van Protislank.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie