Primal Health logo

Primal Health reviews, ervaringen en beoordelingen

Primal Health reviews, ervaringen en beoordelingen
2492
Primal Health logo
Website
Primal Health

Reviews en Ervaringen Primal Health

Als sporter of gezondheidsfreak ben je altijd op zoek naar nieuwe producten om je gezonde levensstijl te ondersteunen. Bij Primal Health zit je daarvoor aan het juiste adres. Althans, dat is wat zij beweren, maar wat zeggen hun klanten? Ontdek het hier! Wij hebben de beoordelingen over Primal Health op deze pagina verzameld. Lees hieronder meer over de ervaringen van andere kopers en neem een goed onderbouwde beslissing om bij Primal Health te kopen.

Over Primal Health

Martijn Ligtenberg en Ramon Thijssen zijn de drijvende kracht achter Primal Health. Ze leerden elkaar kennen in de financiële wereld waar ze beiden een lange carrière achter de rug hebben. Eind december 2019 besloten ze echter om het roer om te gooien en richtten Primal Health op. De overstap naar de sport- en voedingswereld was echter geen onverwachte stap. Ramon is als fanatiek sporter gepassioneerd door het menselijk lichaam en haar zelfherstellend vermogen. Uit eigen ervaring kent hij de positieve invloed die natuurlijke voeding heeft op een gebalanceerde leefstijl en op het immuunsysteem. Ook Martijn heeft in de loop der jaren meer drang gekregen om gezonder en fitter door het leven te gaan. Deze drang en inzichten hebben geleid tot de oprichting van Primal Health. Met Primal Health willen ze ongezonde voeding, de grote prestatiedruk vanuit de maatschappij en de voorliefde om klachten te bestrijden met medicijnen counteren. Door gebruik te maken van de kracht van natuurlijke ingrediënten willen ze iedereen helpen gezonder te leven en een sterker immuunsysteem te ontwikkelen. Het uiteindelijke doel van Primal Health is dat de mens zich meer bewust wordt van de kracht van de natuur en dat hij beter omspringt met voeding en het milieu. Primal Health heeft gekozen om onder andere producten van de hennepplant te verdelen. De hennepplant onttrekt vele essentiële voedingswaarden aan de natuur, levert grote inspanningen bij het omzetten van CO2 in zuurstof en schone lucht en is een groot leverancier van eiwitten, vetzuren, mineralen, vezels, essentiële aminozuren en vitamines.

Waarom kiezen voor Primal Health?

Bij Primal Health vind je 100% natuurlijke en pure voedingssupplementen waarin zowat de complete hennepplant werd verwerkt. De supplementen zijn geschikt voor iedereen en kunnen dagelijks gebruikt worden. Elk supplement bevat natuurlijke ingrediënten van de beste gecertificeerde kwaliteit die je in Europa kunt vinden. Daarnaast streeft Primal Health ernaar om producten aan te bieden in recycleerbare en duurzame verpakkingen. Kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit zijn de drie belangrijke pijlers waarop de producten van Primal Health steunen.

Is Primal Health betrouwbaar?

De producten van Primal Health worden geleverd door gecertificeerde en gekwalificeerde partners. De grondstoffen zijn GMO-vrij en biologisch geteeld. Daarnaast worden zowel de grondstoffen als de eindproducten getest in een extern laboratorium, zodat elke batch van een kwaliteitscertificaat wordt voorzien. Het product Natural Full-Spectrum Aroma wordt in Duitsland geproduceerd via een gepatenteerde en gecertificeerde extractie methode met lage druk. Zo blijven de cannobinoïden en andere stoffen van de hennepplant zo goed mogelijk behouden.

Klantenservice en klachten

Vragen over de producten, de verzending en het retourneren van je bestelling vind je op de pagina met de meest gestelde vragen. Als je vraag na het lezen van deze pagina nog niet beantwoord is, kun je via de e-mail of het contactformulier op de website contact opnemen met Primal Health.

Wil jij Primal Health ook beoordelen?

Heb jij een product gekocht bij Primal Health en was je teleurgesteld in de kwaliteit? Of heb je een positieve ervaring met een bestelling die je graag wilt delen? Laat je hieronder dan horen! Wij ontvangen graag jouw review over Primal Health. Dankzij jouw beoordeling help je andere kopers de juiste beslissing te nemen om al dan niet een bestelling te plaatsen bij Primal Health. Jouw review is belangrijk voor anderen!

Reviews over Primal Health
Gerelateerde bedrijven
DeWeegschaal logo
DeWeegschaal
2 beoordelingen
9,5
Kosso Nutrition logo
Kosso Nutrition
1 beoordeling
10
Niche4Health logo
Niche4Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Primal Health

Ons team van experts heeft Primal Health geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Primal Health bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Primal Health is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Primal Health is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Primal Health te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Primal Health.

Geplaatst op: 13-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne producten

Ik heb een tijdje geleden op deze website een aantal producten besteld en dit process was erg gemakkelijk te doen. De website ziet er super overzichtelijk uit en het is erg gemakkelijk om iets te vinden!

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liam T.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Primal Health
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DeWeegschaal logo
DeWeegschaal
2 beoordelingen
9,5
Kosso Nutrition logo
Kosso Nutrition
1 beoordeling
10
Niche4Health logo
Niche4Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Primal Health een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Primal Health. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Primal Health actief?

Primal Health is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Primal Health reviews? Dan kun je naar de website van Primal Health gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie