Prelved logo

Prelved reviews, ervaringen en beoordelingen

Prelved reviews, ervaringen en beoordelingen
2890
Prelved logo
Website
Prelved
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Prelved

Prelved biedt tweedehands designer en vintage mode van de beste kwaliteit. Om jou een goed beeld te geven van alles wat Prelved voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en voor je samengevat. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of jij ook gebruik maakt van de diensten van Prelved.

Over Prelved

Bij Prelved koop je tweedehands designer en vintage mode van uitstekende kwaliteit. Sinds de start in 2012 hebben ondertussen al meer dan een half miljoen leden kleding, schoenen, tassen en accessoires ge- en verkocht. De aangeboden producten zijn van zowel de klassieke ontwerpers als van de hippe modemerken. Prelved biedt elke dag duizenden nieuwe producten, en dat van merken als Louis Vuitton, Prada en Gucci maar zeker ook van H&M en Zara. Je vindt er klassieke items, maar zeker ook producten uit de hedendaagse collecties.

Waarom kiezen voor Prelved?

Het is nergens gemakkelijker om jouw nog prima kleding te verkopen dan via Prelved. Dat is zelfs het geval als je daar zelf geen zin in hebt of simpelweg de tijd ontbeert. In dat geval van Prelved je met de Conciërge Service volledig ontzorgen. Zij verkopen dan jouw kleding, maken de foto’s, zorgen voor verzending en incasseren het geld. Eens per maand wordt er met jou afgerekend. Je kunt uiteraard ook helemaal zelf voor de verkoop en alles wat daar bij komt kijken zorgen. Ben je op zoek naar bijzondere kleding, dan blijft Prelved steeds interessant. Dit om de simpele reden dat het aanbod steeds wisselt en er elke dag duizenden nieuwe producten aangeboden worden.

Is Prelved betrouwbaar?

Als de mensen het over een ding eens zijn, zo lezen we in de reviews en ervaringen, dan is het wel over de betrouwbaarheid van Prelved. Zeker de Conciërge Service wordt geroemd en dat proces verloopt tot aan de betaling eigenlijk altijd vlekkeloos. Veiligheid is een groot goed voor Prelved. Prelved gaat bijvoorbeeld zeer transparant met de gebruikersbeoordelingen om en werkt met een certificeringsmechanisme om de kwaliteit van de aangeboden kleding te waarborgen. Klanten worden zo beschermd tegen verkeerde omschrijvingen, namaak kleding en gebreken aan kleding. Ook het door Prelved gebruikte Paypal staat als betrouwbaar en veilig te boek.

Klantenservice en klachten

Prelved hecht aan goede communicatie met zowel de kopers als de verkopers van kleding. Daarom krijg je de ruimte om eventuele klachten op verschillende manieren neer te leggen. Zo kun je een e-mail sturen maar kun je ook kiezen voor de live chat. Bellen is eveneens een mogelijkheid. Door je te abonneren op de gratis nieuwsbrief blijf je ook steeds op de hoogte van het nieuws rondom Prelved.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat het in beoordelingen altijd gaat om onafhankelijke en vooral ook praktische informatie, is het informatie die je echt kan helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Het verkleint in elk geval de kans om een verkeerde keuze te maken. Daarom vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is maar een kleine moeite, je doet er andere mensen echter een groot probleem mee en helpt ze nadrukkelijk bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over Prelved
Gerelateerde bedrijven
Yours Clothing logo
Yours Clothing
26 beoordelingen
4,1
Merkmeisjeskleding logo
Merkmeisjeskleding
2 beoordelingen
9
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Prelved

Het bedrijf Prelved is geverifieerd door ons. De webshop Prelved is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Prelved is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Prelved maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Prelved is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Prelved. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Prelved.

Geplaatst op: 18-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke spullen te koop

Leuke artikkelen te koop op de webshop. Ik heb al vaker lang door alle producten heen zitten scrollen en heb al veel leuks gevonden. De verzending was erg vlot en ben er erg blij mee. Top ervaring!

Geplaatst op: 01-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorn H.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Prelved
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Yours Clothing logo
Yours Clothing
26 beoordelingen
4,1
Merkmeisjeskleding logo
Merkmeisjeskleding
2 beoordelingen
9
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Prelved een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Prelved. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Prelved actief?

Prelved is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Prelved reviews? Dan kun je naar de website van Prelved gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie