PotteryBarn logo

PotteryBarn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

PotteryBarn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met PotteryBarn

Het bedrijf PotteryBarn is geverifieerd door ons. De webshop PotteryBarn is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. PotteryBarn is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. PotteryBarn maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

PotteryBarn is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van PotteryBarn te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over PotteryBarn


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HotelSpecials logo
HotelSpecials
17 beoordelingen
6,8
Route Mobiel logo
Route Mobiel
13 beoordelingen
7,5
Yarden logo
Yarden
7 beoordelingen
7,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PotteryBarn een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over PotteryBarn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PotteryBarn actief?

PotteryBarn is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PotteryBarn reviews? Dan kun je naar de website van PotteryBarn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie