Poools.nl logo

Poools.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Poools.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1865
Poools.nl logo
Website
Poools.nl
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Poools.nl

Modebewuste vrouwen zijn bij de webshop voor dameskleding Poools.nl aan het juiste adres voor stoere damesmode. Je leest hier alles over het merk en de webshop Poools.nl en kunt inspiratie opdoen uit de ervaringen van klanten van de webshop Poools.nl. Lees gauw verder voor meer informatie en lees de persoonlijke reviews.

Over Poools.nl

Poools.nl is een webshop voor dames, door dames. Het enthousiaste team achter Poools.nl ontwerpt in Nederland de mooiste fashion voor dames. Zij weten precies wat vrouwen zoeken en weten hoe belangrijk een goede pasvorm en optimaal comfort is bij dameskledij. Poools.nl is een onderdeel van het grotere Sarto Fashion dat meerdere modewinkels online heeft.

De kleding van Poools.nl wordt deels in Europa geproduceerd en er wordt gewerkt volgens de keurmerken voor een veilige werkomgeving en omstandigheden voor de werknemers. Poools.nl brengt maar liefst vier keer per jaar een compleet nieuwe collectie uit en heeft altijd een ruim aanbod online staan.

Waarom kiezen voor Poools.nl

Poools.nl is er speciaal voor de stoere vrouw. Ben je op zoek naar comfortabele kleding, maar wil je wel een stoere uitstraling? Dan is de collectie bij Poools.nl altijd geschikt voor jou. Poools.nl ontwerpt zelf hippe dameskleding volgens de laatste trends, maar dan altijd met een pittig randje. Bij Poools.nl is er altijd wel iets leuks in de collectie. Doordat zij maar liefst vier keer per jaar van collectie veranderen, is er ook altijd genoeg nieuws te vinden en blijft Poools.nl je verrassen met hun kleding en accessoires.

Bij Poools.nl kun je altijd leuke acties verwachten, zoals een kortingscode voor een kledingstuk of een kortingscode voor de verzending. Wil je gewoon altijd zonder bezorgkosten bestellen? Zorg er dan voor dat je voor minimaal €50,- aan kleding of accessoires bestelt bij Poools.nl. De verzendkosten komen dan te vervallen. Overige korting kun je gewoon online vinden in de sale bij Poools.nl, of dankzij tijdelijke kortingsacties voor deze webshop.

Heb je nog snel een leuke outfit nodig? Dan kun je deze gewoon bij Poools.nl bestellen. Zoek je voor een last-minute feestje nog een leuke jurk of fijne jeans? Bestel deze dan gewoon bij Poools.nl en je hebt jouw bestelling de volgende dag al in huis. Je moet voor 15:00 uur bestellen, om te kunnen voldoen aan deze levertijden. Poools.nl houdt je ook altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling middels een traceercode.

Is Poools.nl betrouwbaar?

Poools.nl is niet zomaar een webshop, maar het is onderdeel van een groter bedrijf in de modewereld. Doordat het onderdeel is van Sarto Fashion BV, weet je zeker dat je met een professionele webshop te maken hebt. Ook kun je bij Poools.nl altijd retourneren, wanneer jouw bestelling niet naar wens is. Poools.nl doet er niet alleen alles aan om het de klant naar wens te maken, ook hebben ze strenge eisen aan de kwaliteit van de kleding en de kwaliteit van de werkomstandigheden van de werknemers.

Je kunt gewoon veilig en vertrouwd online bestellen en afrekenen bij Poools.nl. Maak gebruik van jouw bank en bestel veilig online via Ideal. Zo kun je gewoon met jouw bankpas online betalen. Ook mag je betalen met creditcard of kun je bij Poools.nl met Paypal betalen.

Klantenservice en klachten

Je kunt de Poools.nl klantenservice rechtstreeks contacteren door ze te bellen. Poools.nl helpt je altijd vriendelijk verder bij vragen of wanneer je advies nodig hebt. Mail je liever jouw vraag? Dat kan ook. Je kunt dan binnen een dag antwoord verwachten per mail of per telefoon.

Maak simpelweg gebruik van de optie om te retourneren, wanneer je niet tevreden bent over jouw pakketje van Poools.nl. Ook kun je een klacht melden bij de klantenservice van Poools.nl. Zij zullen jouw klacht noteren en vervolgens kijken naar de beste oplossing voor jouw probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Draag jij graag kleding van Poools.nl en bestel je regelmatig bij deze webshop? Dan is jouw mening van groot belang. Je kunt jouw ervaringen over de kleding en de service van Poools.nl hier achterlaten in een review. Het maakt niet uit of je hier meerdere keren hebt besteld, of hier vaker een bestelling doet, jouw ervaringen kunnen nieuwe klanten een nieuwe inzicht geven over Poools.nl. Beschrijf jouw ervaringen en laat weten waarom je Poools.nl zou aanraden en waar nieuwe klanten op moeten letten bij een bestelling bij Poools.nl.

Reviews over Poools.nl
Gerelateerde bedrijven
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
FashionforLess.nl logo
FashionforLess.nl
3 beoordelingen
7
Kickz logo
Kickz
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Poools.nl

Het bedrijf Poools.nl is geverifieerd door ons. De webshop Poools.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Poools.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Poools.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Poools.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Poools.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Poools.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne kleren webshop

Er zijn altijd leuke kleren op de webshop te koop. De levering is super snel en alles wat je voor 3 uur besteld wordt dezelfde dag nog verzonden. Alles is of dezelfde dag of de dag erna al in huis.

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex V.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Poools.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
FashionforLess.nl logo
FashionforLess.nl
3 beoordelingen
7
Kickz logo
Kickz
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Poools.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Poools.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Poools.nl actief?

Poools.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Poools.nl reviews? Dan kun je naar de website van Poools.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie