Plantvoordeelshop logo

Plantvoordeelshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Plantvoordeelshop reviews, ervaringen en beoordelingen
3018
Plantvoordeelshop logo
Website
Plantvoordeelshop
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Plantvoordeelshop

Gemak dient de mens en om die reden kun je tegenwoordig een plant bestellen en laten bezorgen bij iemand die dat verdient. Een van de partijen die dit mogelijk maakt is Plantvoordeelshop. Om te weten wat deze specialist je kan leveren, is het verstandig de samenvatting die we gemaakt hebben van de reviews en ervaringen van bestaande klanten grondig door te lezen. Op basis van deze informatie kun je eventueel ook besluiten voortaan voor de Plantvoordeelshop te kiezen.

Over Plantvoordeelshop

Plantvoordeelshop bied je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een plant te bestellen en te laten bezorgen, bijvoorbeeld ter ere van een verjaardag, jubileum, geboorte, verhuizing, huwelijk, beterschap of gewoon zomaar. De planten die je bestelt, worden altijd keurig verpakt en bij de prijs inbegrepen is een sierpot. Je kunt de plant laten vergezellen met een cadeau of een persoonlijke boodschap. Het mooie is dat je bij Plantvoordeelshop een plant kunt bestellen om die vervolgens in eigen land maar ook in het buitenland te laten bezorgen.

Waarom kiezen voor Plantvoordeelshop?

Heel simpel, bestel je bij Plantvoordeelshop dan bestel je altijd een kwalitatief goede plant, die rechtstreeks van de kweker komt. Iedereen krijgt daarom ook dezelfde kwaliteit geleverd. Ook kun je er vanuit gaan dat je precies die plant laat bezorgen die je hebt gezien in de webshop. De sierpot zit bij de prijs inbegrepen. Handig is dat je de bestelling al ruim van te voren kunt plannen. Op die manier hoef je dus geen verjaardag of andere belangrijke gebeurtenis nog te vergeten. De bezorging vindt plaats van maandag tot en met zaterdag en de specialisten kunnen een bestelde plant ook op korte termijn – binnen een werkdag- bezorgen.

Is Plantvoordeelshop betrouwbaar?

We kunnen niet anders dan concluderen, na het lezen van de beoordelingen, dan dat je met Plantvoordeelshop te maken hebt met een betrouwbare onderneming. De bestellingen worden altijd op de afgesproken dag afgewerkt en je bent steeds verzekerd van het feit dat de bestelde planten netjes verpakt zijn en voorzien worden van een sierpot. Je kunt er eveneens van op aan dat planten als ”˜Tweede Kansje’, ”˜Vet Leuk’, ”˜Het Stralende Duo’ en ”˜Helemaal Goud’ echt de moeite waard zijn en planten zijn die je ook echt weg kunt geven, zo mooi zijn ze. Dat doe je met cadeau of tekst. Betrouwbaar is zeker ook het feit dat je gewoon met iDeal af kunt rekenen. Heerlijk in de eigen, veilige en vertrouwde bankomgeving dus. Dat Plantvoordeelshop beschikt over zowel het Webwinkel Keur als het Webshop Keurmerk zegt ook al genoeg natuurlijk.

Klantenservice en klachten

Mocht je niet tevreden zijn over een product of dienst van Plantvoordeelshop, dan is het prima mogelijk om een klacht in te dienen. Dit doe je bijvoorbeeld via het speciaal ontwikkelde contactformulier op de website. Je kunt ook via de social media kanalen Facebook en Instagram contact leggen met deze specialist in planten.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat de beoordelingen van bestaande klanten steeds beter op waarde geschat worden en mensen echt helpen bij het maken van juiste keuzes, vragen wij je om voortaan ook een recensie achter te laten. Zo kun je andere mensen echt helpen als zij moeten kiezen tussen bepaalde producten of diensten.

Reviews over Plantvoordeelshop
Gerelateerde bedrijven
Foto op plexiglas logo
Foto op plexiglas
1 beoordeling
9
CaliberEurope logo
CaliberEurope
1 beoordeling
8,5
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Slecht

Op de website stond een mooi boeket. Ik heb dat besteld en waren maar 8 takjes achteraf. Beter te bestellen rechtstreeks bij de bloemist krijg je meer bloemen in een prachtig boeket. Dit is nog geen 5 euro waard. Teleurstellend. Zal hier nooit meer bestellen. Op social media ga ik dit ook schrijven, zodat anderen niet teleurgesteld worden.

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Sieuwke D.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke planten

Ik geniet erg van deze site en ik ben niet de coolste van dit soort site geweest en ik nodig iedereen uit om mij te bewijzen dat deze site niet goed is die je heeft verteld dat deze site succesvol en goed is Ik wens hem succes

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mehmet M.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plantvoordeelshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foto op plexiglas logo
Foto op plexiglas
1 beoordeling
9
CaliberEurope logo
CaliberEurope
1 beoordeling
8,5
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plantvoordeelshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Plantvoordeelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plantvoordeelshop actief?

Plantvoordeelshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plantvoordeelshop reviews? Dan kun je naar de website van Plantvoordeelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie