Plantje.nl logo

Plantje.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Plantje.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
919
Plantje.nl logo
Website
plantje.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Plantje.nl

Een plant staat overal en geeft elke ruimte extra sfeer en een betere luchtkwaliteit. Wil jij zelf planten in je woning of iemand anders verrassen op een mooie plant? Denk dan eens aan Plantje.nl. Om je meer informatie te geven over alles wat deze aanbieder voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen samengevat. Op basis van deze extra en nieuwe informatie kun je zelf beslissen om ook te kiezen voor Plantje.nl.

Over Plantje.nl

Plantje.nl geldt als verreweg de grootste online aanbieder van kamerplanten en cadeauplanten van Nederland. Plantje.nl geeft je de mogelijkheid om een plantje als cadeau weg te geven en de plant middels een kaart of een tekst te personaliseren. De specialist koopt niet in op veilingen, maar doet rechtstreeks zaken met de kweker. Daardoor – en door de speciale wijze van verzenden- krijg je altijd planten geleverd van de beste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Plantje.nl?

Het is, zo blijkt uit de vele reviews en ervaringen van klanten van Plantje. nl, vooral de kwaliteit die de doorslag geeft. Zo werkt de specialist met eigen verzenddozen waardoor de planten gedurende de verzending op de best denkbare manier beschermd zijn en in topconditie bij je thuis afgeleverd worden. Dat bezorgen doet Plantje.nl overigens door heel de Benelux en bestel je vanaf een bedrag van 50 euro dan doen ze dat nog gratis ook. Over de bezorging gesproken; je kunt bij deze specialist zelf een bezorgdag kiezen. Ook het gevarieerde aanbod wordt door klanten in de beoordelingen nadrukkelijk geroemd.

Is Plantje.nl betrouwbaar?

Volgens de reviews en ervaringen van klanten van de specialist in kamer- en cadeauplanten is zeker sprake van een betrouwbare onderneming. De planten worden inderdaad ion perfecte staat bezorgd en ook het Thuiswinkel Waarborg spreekt in het voordeel van deze specialist. Want alleen webshops die voldoen aan de wet- en regelgeving krijgen namelijk een dergelijke erkenning. Bij Plantje.nl koop je bovendien snel en veilig. Ook het feit dat de adresgegevens van Plantje.nl, net als het BTW en KvK nummer, gewoon op de website te vinden zijn zegt iets over de betrouwbaarheid van deze specialist.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht over Plantje.nl, dan kun je die schriftelijk indienen. Zoals al gesteld vind je het adres gewoon op de website. Je kunt eveneens een e-mail sturen en bellen met de plantenspecialist. Woon je in de buurt van Aalsmeer, dan kun je ook gewoon binnenstappen bij Plantje.nl. Verder is deze aanbieder van een groot aantal planten actief op Facebook, Twitter en Instagram. Ook via die kanalen kun je dus contact leggen met Plantje.nl. Als je helemaal niets wilt missen van het reilen en zeilen van deze specialist, neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Met de extra informatie die je hier hebt kunnen lezen, neem je een verstandig besluit en kies je eventueel ook voor Plantje.nl. Omdat je zo de toegevoegde waarde van de beoordelingen hebt kunnen ervaren, vragen wij je om voortaan ook een recensie achter te laten. Daar help je andere mensen echt verder mee.

Reviews over Plantje.nl
Gerelateerde bedrijven
Buitenposter.com logo
Buitenposter.com
2 beoordelingen
8
Dehangmat.nl logo
Dehangmat.nl
2 beoordelingen
10
Waterton.nl logo
Waterton.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,9
30% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Lees onze review over Plantje.nl

Plantje.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Plantje.nl bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Plantje.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Plantje.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van plantje.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van plantje.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Plantje.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

de service is waardeloos, te laat bezorgd, plantje wordt letterlijk binnen gegooid op het bedrijf. koop er nooit meer.

Geplaatst op: 27-06-2023
Laatst bewerkt op: 27-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Eerste en laatste keer! Onbetrouwbaar. Geen reactie van Planje.nl op mails. Er staat voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis. NIET WAAR.
Maar gewoon nergens op reageren! Wij hadden het besteld voor een opening van een klant. Niets geleverd! Kan niet!!! Moet je het niet op je site zetten!!!!

Geplaatst op: 18-01-2023
Laatst bewerkt op: 18-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik bestel hier nooit meer

Laat ik beginnen met iets positiefs, website ziet er goed uit en het is makkelijk om iets te bestellen. Vervolgens werd een plant met kapotte stengel geleverd en heb ik meerdere contact gehad met de klantenservice, in eerste instantie wouden ze een beetje compensatie bieden, maar waren ze niet van plan om de plant weer op te halen. Uiteindelijk Thuiswinkel waarborg ingeschakeld en toen kreeg kon mijn plant opeens wel geretourneerd worden. Vervolgens heeft het nog dik twee weken geduurd dat de plant werd opgehaald, bezorger kwam er niet meer aan toe, had autopech en ons zogenaamd niet thuis aangetroffen (terwijl wij er wel waren, met twee werkende bellen). Bijzonder verhaal, maar uiteindelijk het geld teruggekregen. Het kan gebeuren dat de plant niet heel wordt geleverd, maar hoe de klantenservice hier in eerste instantie mee om is gegaan is erg slecht, naast de slechte bezorgdienst.

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Miriam N.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service na levering, geen reactie op klacht via mail.

Bestelling ruim voldoende.
Levering goed.
Service na de levering slecht. Ik heb bij jullie 3 vrouwentongen besteld. Deze zijn 18 februari geleverd. Ik heb 23 febr. laten weten via contact formulier wat mijn klacht is. Ik heb verder niets van plantje .nl vernomen. Direct na de levering haalde ik er een rot blad uit. Bij een plant zijn er al 2 bladeren af gerot en een hangt er al weer aan te bungelen. Ik heb hier het volle pond voor betaald.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lidia H.

7 / 10
4/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Eind goed alles goed

Plantje.nl heeft mij bijzonder goed geholpen na een mislukte bezorging,er is wel een week overheen gegaan maar uiteindelijk na een paar keer telefonisch contact te hebben gehad ( heel vriendelijk trouwens) werd mijn pakket in goede staat bezorgd, bedankt hiervoor

MVG Maritha

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maritha S.

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Misleidende website, erbarmelijke klantenservice

Hoewel ik tijdens een eerdere bestelling (de kneusjesbox) weinig klachten had, blijkt het bedrijf enorm achteruit te zijn gegaan, zowel qua producten als algemene service. Een plantenbox besteld waarbij er één plantje werd geleverd dat nog geen diameter had van 5 cm, terwijl de foto's op de website doen vermoeden dat het om 4 planten van normaal formaat zou gaan. De potgrond van dit plantje was bovendien enorm nat, waardoor de grond was gaan schimmelen, de wortels rot waren en het plantje binnen een week dood was. De klantenservice van het bedrijf reageert niet tot nauwelijks, en erkennen geen schuld. Een enorm slechte zaak, gezien de planten niet goedkoop zijn. Ik zou hier zelf nooit meer bestellen, voornamelijk vanwege de erbarmelijke klantenservice, die niet bereid zijn hun fouten toe te geven, of de klant te helpen.

Geplaatst op: 20-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marie L.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice

Beschadigde planten ontvangen! Er wordt niet gereageerd op berichten en telefonisch niet bereikbaar!

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Bestelling geplaatst en betaald.Bezorger was zogenaamd langs geweest maar kon niet bezorgen terwijl wij thuis waren.Al 5 mails gestuurd naar de klantenservice van dit zogenaamde bedrijf en gewoon geen reactie.Ben echt nog nooit zo schandalig in de zeik genomen.

Geplaatst op: 05-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Plantje.nl?? Daar bestel ik wèl!!

Ik heb in het verleden een keer planten per post besteld en kreeg oranje (geknakte) dahlia's i.p.v. de bestelde rode geraniums. Ik dacht: dit was eens maar nooit weer. Na verloop van tijd toch nog een poging gewaagd bij dit bedrijf: 20 mini-kerststerren. Ik weet nu dus dat het wel kan: snelle levering, keurig, stevig verpakt en een goed begeleid bestelproces. Ik weet dus waar ik een volgende keer moet zijn!

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Theodora N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede prijzen

Ik heb hier een box besteld met allemaal leuke planten voor een leuke prijs. Sommige van deze planten hebben wel wat extra aandacht nodig zoals de beschrijving al zij maar dat is voor mij geen probleem.

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rutger V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plantje.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Buitenposter.com logo
Buitenposter.com
2 beoordelingen
8
Dehangmat.nl logo
Dehangmat.nl
2 beoordelingen
10
Waterton.nl logo
Waterton.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plantje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Plantje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plantje.nl actief?

Plantje.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plantje.nl reviews? Dan kun je naar de website van Plantje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie